La sugestia lui RonanN1, acum avem collapse button si pe Today's Birthdays din Forum Home. Coding on 01.01.2015... i must be crazy!![]()
La sugestia lui RonanN1, acum avem collapse button si pe Today's Birthdays din Forum Home. Coding on 01.01.2015... i must be crazy!![]()
Avem o corectie mica la sistemul de licitatii:
Update 05.01.2015 - Pentru a fi mai fair fata de cel care ofera jocul la licitatie, incepand de azi se va acorda Premium Membership pentru echivalentul a 50% din suma licitata. Astfel, conform tabelului de aici, daca jocul pus la licitatie s-a vandut cu 40 EUR (luam ca exemplu), atunci acesta va primi Premium Membership de 20 EUR - deci 12 luni. Consideram ca asa este corect - pana acum primea doar o luna. Castigatorul licitatiei va primi in continuare o luna de Premium Membership (pe langa punctele de Experience si jocul sau produsul castigat la licitatie). Multumim pentru intelegere!
Am marit nr. de caractere afisate la Post Preview si PM Preview (de la 200 la 280). In felul acesta aveti mai multe date la preview si e mai usor de utilizat PM-ul (practic acum aveti 2 linii de continut in PM). Hope it helps.
---------- Post added 18-01-2015 at 16:40 ----------
Am creat si adaugat inca 10 noi wallpapers pt. site. Astfel am ajuns la 115. Daca aveti o idee super interesanta pt. wallpaper/takeover, please let me know!
Am updatat modulul de Tapatalk. Here are the changes:
- Fixed an issue where a "Thank" was shown in error. "Thank" functionality is provided by another plugin from "DragonByte".
- Fixed an In-App register connection issue.
- Added a notification phrase when maximum log-in limit is reached.
- Push payloads have been enhanced to be able to show more info, along with the new controls in the Admin CP under Push Notifications.
- Merged settings in Admin CP to combine all previous in-app registration settings under a single "In-App Registration" section.
- Fixed an issue where vimeo bbcode displayed incorrectly. Previous versions may sometimes give a wrong url in some cases.
- Fixed an issue where quotes were displayed with exposed quote tags in short preview content.
- Added feature to allow a published forum's API-key to be loaded automatically.
- Fixed an XSS issue on the welcome screen
- Optimized in-app registration for smoother and safer information transaction.
- Fixed a bug where users could not see avatars in the sent box.
- Fixed a bug where links like google would be displayed as ""www.google.com""
- Modified the vB copyright header for file integrity check.
- New and improved smart banner design
- Optimized push code.
- Connection functions speed improvement. Sign-in, log-in, etc.
- Changed txt based config file into a php based file. If you have modified this config.txt file in the past, please move your changes to the new config.php file.
Am avut 5-6 threaduri cu discutii si recomandari despre routere. Am decis sa le dau un Merge la toate si sa ramana unul singur: http://www.consolegames.ro/forum/f29...i-recomandari/. Hope this helps!
---------- Post added 16-02-2015 at 05:50 ----------
Am modificat sistemul de polls, astfel incat sa poata accepta maxim 50 de optiuni (it was 40).
Am gasit ceva timp si am adaugat/modificat smilies. Cateva exemple:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
---------- Post added 18-02-2015 at 10:54 ----------
Ia sa vedem:
Mbon. Intrucat site-ul creste din ce in ce mai mult (in special pe partea de storage si cpu/ram usage), cateva dintre functiile foarte putin folosite (sau deloc folosite in ultima perioada) vor fi dezactivate. O sa am nevoie si de recomandarile voastre si de o opinie legata de functiile propuse pentru dezactivare. Here we go:
Servicii dezactivate:
- Radio & TV (e oricum obsolete, pentru ca se bazeaza pe Media Player)
- Tournaments (n-a mai fost folosit de mult si vad ca in campionate nu este folosit)
Servicii luate in colimator pt. dezactivare:
- gXboxLive (se updateaza doar pentru Xbox 360)
- Arcade (se bazeaza doar pe Adobe Flash si e mare mancator de resurse)
- Gallery (e extrem de greu de administrat, nu mai este updatat, face resize-uri aiurea, nu e integrat cum trebuie in forum)
Ah, nu nu... nu ma refer la Attachments, ci la asta. E sus in meniul principal - chiar asa se numeste: Gallery.
Mbon, ramane sa mai aflu si opinia altora... intre timp am mai facut niste mici optimizari la homepage (ca sa i-o asez lui Google la nas). Hope it's faster now![]()
Si eu zic la fel. Poti sa renunti la ele daca mananca resurse si sa le aloci acolo unde chiar conteaza![]()
+1 pt taiat in carne vie.
Ps: am observat ca in ultima vreme nu mai updateaza nimeni calendarul acela micut cu evenimente & lansari de jocuri.![]()
- Acum m-am uitat pe gXboxLive si intr-adevar, nu apar jocurile de XO insa totalul de GS apare (deci se cumuelaza cu cel de XO) - eu zic ca l-ai mai putea lasa putin sau un eventual update (daca exista?). + ca eu ma dau mare ca-s primu
- Din pacate era "Arcade" a apus
a fost o adevarata nebunie...insa lumea rar intra (din lipsa de timp si probabil din lipsa de interes) - se poate inchide, dupa parerea mea
- Niciodata n-am folosit Gallery (doar acum am intrat sa vad ce-i) - se poate inchide, dupa parerea mea
Le poti inchide pe toate, de acord si eu. Dupa 6 ani de forum am descoperit aria de Videos acum cateva saptamani, dar eu nu prea ii vad rostul nici aleia. Nu face nimeni clipuri acolo, sunt toate luate de pe net.
Mai bine s-ar transforma Videos in Video Guides si sa fie uplaodate video guide-uri & co. facute de useri cg![]()
Da, si eu sunt de acord cu eliminarea serviciilor acelea. Si chiar si aria Videos, cum a zis tudyniuz.
By MonkY in forum Hot Story
By AlanPoe in forum Software
By istrategie in forum Help Desk
Bookmarks