+ Reply to Thread
Page 27 of 33 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 ... LastLast
Results 521 to 540 of 650

Thread: ConsoleGames.ro website news

 1. #521 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by AzFaust View Post
  De ce nu este limitat accesul celor care sunt 'guests'? De multe ori numarul lor este de 4-5x mai mare decat al membrilor.
  Userii guests nu au acces la toate functiile userilor inregistrati... insa nu pot fi limitati complet (blocati) pentru ca acest lucru ar insemna automat si blocarea botilor de la google, bing, yahoo & co. And that would be really bad for us!
  Quote Originally Posted by AzFaust View Post
  Si de ce pe forum romanesc acele personaje anime 'vorbesc' in engleza?
  Probabil din acelasi motiv pentru care engleza este "main language" pentru orice gamer. Iar noi suntem in principal gameri, right?

 2. #522 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Am adaugat un nou slider pentru Top News pe homepage. Momentan e WIP, dar e suficient de OK (cel putin pe browserele si device-urile testate de mine). Lucrez inca la efecte... din pacate unele din ele a trebuit sa le dezactivez (desi aratau super bine pe PC) pentru ca pe iOS si Android erau dezastru.

  Oricum, acum se vede cine are smartphone puternic... pt. ca jucaria aceea necesita ceva putere de procesare (normal, 3D effects).

  Ideea este ca are fallback din CSS 3D in Canvas 3D (HTML5) si daca totusi browserul e foarte vechi, trece in 2D. Deci ar trebui sa functioneze pe orice device, indiferent cat de vechi.

  Stiu ca multi se vor plange ca nu mai au acces direct din thumbnail-uri si trebuie sa apese pe punctele acelea mici... insa macar acum avem spatiu sa afisam ultimele 10 news-uri, nu doar 5. Si nici nu se afiseaza peste imagine, deci nu se strica nimic.

  I hope you like it. Daca aveti probleme sau sugestii, let me know.

  Thanks sid for helping!

 3. #523 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Incepand din acest moment, limita de minimum 2 caractere per post a crescut la minimum 5 caractere. Daca ar fi dupa mine, as pune minim 100... pentru ca la urma urmei, suntem un forum de discutii, nu site de chat monosilabic. Sincer m-am cam saturat de posturile care contin 2 caractere, doar un smilie, onomatopee sau cine stie ce chestie monosilabica. Culmea e ca aceeasi useri care aici posteaza de parca-i dor degetele, pe Facebook sau in alte parti au o logoree... de neimaginat.

  Cei care se plang de UP-uri pe aria de Bazar, sa faca si ei un efort in plus si sa scrie 3 caractere in plus... Asta daca nu cerem prea mult
  Attached Images Attached Images rules_of_five.gif

 4. #524 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Dupa cateva mici lupte cu noul slider pt. Top News, am decis sa-l las cu maxim 5 entry-uri... datorita marimii paginii si a timpului de load. Oricum toate cele se vad pe homepage, si e pacat sa avem aproape 2-300KB in plus doar pt. el. Cu ocazia asta am facut si mai mica bara aceea transparenta cu descrierea (sper ca-i place mai mult asa lui tudy).

 5. #525 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Dupa lupte seculare... am reusit sa readuc in forum o functie pe care developerii de la vB s-au decis acum ceva ani sa o elimine complet. E vorba despre modul in care se poate da link la un singur post dintr-un thread, lucru imposibil de realizat de la vB 4.x incoace.

  Well, i kind of did it. E work in progress, asa ca sa nu ma injurati - s-ar putea sa mai se modifice una alta... dar intre timp, e functionala. Mai exact, acum langa acel counter al postului (cel care apare in dreapta sus cu # in fata), mai aveti un link denumit SP (pana ii voi gasi un nume mai bun sau un icon pe masura).

  Daca dati click pe #123 ca si pana acum, puteti face bookmark la post-ul din thread. Daca dati click pe SP, va va duce intr-o pagina unde nu se afiseaza altceva decat postul respectiv. E o functie pe care mi-au cerut-o mai multi, si am reusit sa o aduc la viata, chiar daca nu e implementata foarte ok (de exp. inca nu avem meniu si toate cele - si poate e chiar mai bine asa, sa fie o pagina rapida). La fel, puteti da click dreapta pe SP si Copy Link, in cazul in care vreti sa dati link-ul la post, fara a va mai complica.

  I hope you like it! Enjoy!

  Daca ajungeti intr-o pagina cu Single Post, inca nu aveti meniuri si toate cele... e suficient sa dati click pe #123 (Bookmark) si va duce la threadul complet, de unde a fost extras postul respectiv.

  Exemplu Single Page: ConsoleGames.ro website news | Single Post View
  Exemplu Bookmark: http://www.consolegames.ro/forum/f51...ml#post1122048
  Attached Images Attached Images 2014-06-02_143716.png

 6. #526 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Userii din clasele Premium, Trader si VIP au mai primit o pagina dedicata... dupa cea de TOP, urmeaza Bazar-ul. Hope it helps.

 7. #527 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Am ridicat limita maxima de Thanks-uri pe zi la 100. Azi a fost una din zilele in care am avut nevoie de mai mult de 75

  ---------- Post added 11-06-2014 at 12:16 ----------

  Well, am decis sa renuntam la campurile Raptr.com si XFIRE intrucat 0.01% folosesc asa ceva. Cu aceasta ocazie revin si eu cu rugamintea de a va completa profilul de aici: http://www.consolegames.ro/forum/pro...do=editprofile. Campurile acelea nu au doar un rol cosmetic. Va ajuta si la trading (in special orasul, metodele de contact) si arata si pagina de profil frumos, cu ce anume va intereseaza. Thanks!

 8. #528 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Cu ocazia aceasta, in care am fost nevoit sa verific numarul de views pentru fiecare thread in parte, am mai adaugat o functie in thread-uri. Practic in partea de jos a paginii, la Thread Information, acum pe langa numarul de useri care au dat subscribe veti putea vedea si numarul de replies si numarul de views. Hope it helps! It did for me
  Attached Images Attached Images 2014-06-11_181406.jpg

 9. #529 SP
  Vires Intus eagle-eye's Avatar
  Dar nu era mai usor sa te uiti aici?
  Attached Images Attached Images sdsd.png

 10. #530 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Nope. Aveam notate linkurile la review-urile voastre... ar fi insemnat ca pt. fiecare sa ma intorc in forumhome si acolo sa-l caut in lista aceea imensa si sortata dupa last post (deci search la fiecare review in parte). Pai ori lucram optimizat, ori?

 11. #531 SP
  Vires Intus eagle-eye's Avatar
  Nu, dar ma gandeam ca thread-urile oricum sunt printre ultimele si sunt unul lipit de celalalt aproape, era de-ajuns sa stii cine ce joc face ca le vedeai fara sa dai search.

 12. #532 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Dupa ceva teste, am decis sa activez functia de Similar Threads. Practic in partea de jos a fiecarui thread o sa apara o lista cu threaduri care au un continut similar (sau cel putin anumite keywords). Ramane de vazut daca este un lucru bun sau nu.

  De exp. in threadul "Coltul de rai al consolistului" avem urmatoarele Similar Threads (inca nu apare pe toate threadurile pt. ca fac rebuild la search).
  Attached Images Attached Images 2014-06-16_123217.jpg

 13. #533 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by MonkY View Post
  Userii din clasele Premium, Trader si VIP au mai primit o pagina dedicata... dupa cea de TOP, urmeaza Bazar-ul. Hope it helps.
  Inca o pagina noua pentru userii Premium, Trader si VIP: Newsroom! O puteti accesa din meniul Links sau direct de aici.

  Atentie insa: e posibil ca pagina respectiva sa se incarce mai greu pentru ca trage mai multe news-uri de pe site-uri externe (si daca vreunul raspunde mai greu, apar niste waiting times extra). Sorry for that!

 14. #534 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Cu ocazia nebuniei asteia, am crescut limita maxima de caractere per post de la 25.000 la 30.000

 15. #535 SP
  Member awaytokill's Avatar
  Salut ! Cum trimit o poza prin PM? Nu am butonul de atasament.

 16. #536 SP
  OEE
  VIP Member OEE's Avatar
  Poti sa o atasezi si apoi sa ii dai link.

  Sau sa o uploadezi pe alt site de picture hosting si sa ii dai link, avand in vedere ca este pe PM.

 17. #537 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Incepand de azi, cei care fac parte din grupurile Trader, Premium si VIP pot sa isi inchida si sa-si deschida singuri threadurile pe ariile de Bazar. In felul acesta nu mai aveti nevoie de un moderator pentru a inchide un anunt. Desigur, aveti oricand posibilitatea de a va redeschide un thread mai vechi si a pune din nou la vanzare acelasi lucru.

  Pentru detalii despre cum puteti deveni Trader, Premium sau VIP member, check in here: http://www.consolegames.ro/forum/f59...ium-vip-users/.

 18. #538 SP
  Admin MonkY's Avatar
  OK, azi am facut ceva modificari (as spune o tona) in partea de jos a threadurilor. Am incercat sa compactez toate cele ... astfel incat sa fie mai usor accesul la Quick Reply si sa nu ocupe atat de mult spatiu extra informatiile. Mie imi place sa folosesc Home si End pentru a ajunge la anumite informatii. Cu End acum am acces rapid la partea de jos, in totalitate. I hope you like it.

  P.S. Un before si after
  Attached Images Attached Images 0-before.jpg 1-after.jpg

 19. #539 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Desi pic de somn, am reusit sa mai fac 3 tweak-uri pe care doream de mult, dar n-am avut suficienti nervi ca sa le finalizez. Sunt legate de Quick Reply (quick editor):

  1. acum intra fix 7 randuri de text, si nu 6 si 1/2
  2. acum in sfarsit editorul se apropie de wysiwyg, in sensul ca intra fix acelasi numar de caractere precum va fi afisat si pe thread
  3. more smilies in quick panel

  Samples below!

  P.S. Acum e si ceva mai usor de facut double tap pt. zoom pe o tableta (se incadreaza mai bine textul din editor). Ma voi ocupa si de full editor, dar sa mai finalizez la quick reply toate cele... Astept feedback!
  Attached Images Attached Images 0-before.jpg 2-after.jpg

 20. #540 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Am zis ca daca tot sunt aici (si inca n-am picat)... sa fac aceleasi modificari si pentru editorul full. Hope it works (ca m-am lovit de niste bugs de m-au dat pe spate).

  ... si gata pentru azi! Daca dati de bugs, let me know!

  Even Later Edit: Am renuntat si la acel "warning" cu "Inainte de a posta, va rugam sa va asigurati ca respectati Regulamentul ConsoleGames.ro". Nu cred ca e necesar sa fie afisat la fiecare reply (and that's how i made another free row)!
  Attached Images Attached Images 0-before.jpg 1-after.jpg

+ Reply to Thread
Page 27 of 33 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 ... LastLast

Similar Threads

 1. Tech News pe ConsoleGames.ro By MonkY in forum Hot Story
  Replies: 4 Last Post: 19-09-2012, 11:57
 2. Phishing: website-uri fake By AlanPoe in forum Software
  Replies: 12 Last Post: 09-01-2010, 02:20
 3. Website Time Zone By istrategie in forum Help Desk
  Replies: 5 Last Post: 16-01-2009, 21:16

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts