Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Rezolutia site-ului!

1. #1 SP
    Senior Member mark's Avatar

Rezolutia site-ului!

Daca pot spune asa, pe ce rezolutie e facut site-ul? Nu de alta dar eu folosesc 1024x768 tot timpul si nu imi este afisat intregul site pe monitor in sensul ca trenuie sa trag de fiecare daca slide-ul orizontal al paginii stanga dreapata sa citesc posturile mai lungi. Asta e singurul lucru care ma oftica la situl asta si nu stiu cum sa-l rezolv? Sa-mi fie afisata toata pagina pe ecran de la stanga la dreapata! Nu patesc asa pe nici un alt site...

2. #2 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    S-a mai discutat. Suntem in 2008 -> rezolutie standard 1280.

http://www.consolegames.ro/forum/f50...te/455-scroll/

3. #3 SP
    Ok, pai daca nu aveam nevoie de ajutor nu intrebam, este ceva optiune pe site sa vad calumea la 1024x768? Ai am citit si linku` care l-ai postat dar se vede, hmmm foarte mic daca fac asa....

4. #4 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Din cate stiu eu, nu este nicio optiune.

5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sorry mark'' dar in afara de zoom nu sunt alte optiuni. Modificarea pentru 1024x768 ar aduce numai probleme. Incearca cu un alt browser zoom-ul (Opera, Firefox, Maxthon) sau mareste fonturile...

6. #6 SP
    k, mersi!

+ Reply to Thread