La pitstops se repara doar damage-ul intern (motor, cutie, suspensii, etc). Caroseria ramane avariata, nu au cum s-o inlocuiasca mecanicii![]()
La pitstops se repara doar damage-ul intern (motor, cutie, suspensii, etc). Caroseria ramane avariata, nu au cum s-o inlocuiasca mecanicii![]()
la pituri: refuel, cauciucesi ce tine de performante repara, caroseria o lasa rosie si indoita k e mai usor sa repare intregul motor cutie suspensii etc decat sa intrepte tabala
lol.nu ma vazut psotu tau grey![]()
Asta stiam si eu, ca nu se repara caroseria dar se repara tot ce tine de engine si alte jucarele. Mie insa imi tragea stanga si inainte de a intra la pitstop, si dupa ce am iesit... Top speed la fel, n-am mai reusit sa prind dupa pit-uri (desi nu eram busit sa raman fara bucati din caroserie de exp.). Niste tzepari aia... echipa de lenesi la pit-uri...
Pai vezi ca si mecanicii trebuie platiti, hraniti, etc. Daca ii tii asa pe uscat s-ar putea sa iti puna cauciucuri dezumflate![]()
England si roberte ne-au parasit... atat pe forum cat si in campionat. N-o sa inteleg niciodata de ce nu au avut macar bunul simt sa vina sa spuna "nu mai vreau sa particip, imi vand consola si jocul"... Pffft.
A fost o cursa frumoasa,multumesc celor care au avut grija sa nu ma sifoneze in primele tururi.
Imi pare rau ca nu am putut participa la concurs dar sunt sigur ca de acum voi fii prezent la urmatoarele. Cei de la ISP`ul meu cica mi-au reparat netul astazi. Switch busit la un nod care ducea la mine.
In alte party-uri se aude perfect microfonul... a fost singura data cand mi s-a spus ca ma aud incet
Anyway.. nice race.. mie-mi inte*****e spatele de la stat pe canapea. Aveam 12 ore de FF13 la activ cand am intrat in Forza 3
Daca nu m-as fi acrosat in primele curbe poate eram mai competitiv dar mai mult de 150 MPH nu prindeam nici daca ma dadeam jos sa-mping.
P.S. Ce tare e cenzura![]()
Frumos baieti, frumos ce faceti. Frumos campionat, frumos joc, organizare perfecta as usual. Stau pe acest thread si salivez. Ma uit la ordinea calificarilor, ma uit la ordinea podiumului, urmaresc discutiile, si ma apuca dorul. Am aceeasi senzatie ca si atunci cand ma intorceam de la Bucharest Ring, n-au fost decat 2 ani din pacate.
Intr-un mod mai diferit de a ma exprima, eu sunt la dezintoxicare de jocuri, mi-au iesit bitii pe gat.
Am vandut tot, si x360, si jocuri. Am ramas cu un PS3 castigat acum ceva timp, pe care doar un hustle pool mai joc cu niste mosi de prin UK.
Nu stiu , pentru mine campionatul de Forza 2 a fost undeva la limita, saptamani in sir numai la asta m-am gandit, numai asta am servit, am ajuns la saturatie.Am cautat, cumparat,testat,vandut ceva intentii de simm auto pentru PS3, dar pana acum nu s-a lipit nimic, nimic sa semene cu Forza Motorsport.
Mai multe foto, filmulete din etape, mai putine certuri, si cat mai multi participanti seriosi.
---------- Post added 30-03-2010 at 07:13 AM ----------
arhh.. iar am baut prea mult![]()
er... sambata 10 Aprilie nu cred ca ajung la timp pentru calificari, (fac sprint Verona-Firenze) dupa ora 19 cred ca pot intra, daca unul din voi puteti intra dupa ora aceea 10 minute v-as fi recunoscator
!
Bookmarks