Salut,
Nume: Anghel Mircea
PSN: Bandido24
Mersi.
Nume: Mereu
Prenume : Daniel
XBL: DANY67
De foarte mult timp asteptam o asemenea initiativa!![]()
Felicitari organizatorilor!
cei care nu si-au dezvaluit nr de telefon sau emailul, astept un PM cu ele. pana nu le primesc nu veti fi inscrisi.
Eu am rugamintea ca sa scoateti emailurile si numerele de telefon... Emailurile daca nu vreti sa va treziti cu o tona de spam, si telefoanele daca nu vreti sa primiti la 3-4 noaptea amenintari de la diversi. AndRewqp, cere-le si tu pe PM si tine cu dintii de ele... nu le face publice... Tine totusi de privacy, iar noi nu dorim sa cream probleme nimanui...
P.S. Eventual folositi si voi un ID de messenger ceva, sau stabiliti ora la care sa va intalniti pe chat pt. organizare...
pai eu le-am zis ca cine nu vrea sa le ofere pe forum sa-mi trimita un PM cu ele. majoritatea mi-au trimis PM. doar cei inscrisi la competitie au acces la emailuri si telefoane (doar a oponentilor, fiind turneu nu merita sa le trimitem tuturor).
@tray chiar nu stiu ce au fost cu stelutele alea, un mic bug cred, dar le-am sters acum.
REPET daca vreti sa va inscrieti am nevoie de TOATE datele, puteti sa le trimiteti si prin PM.
hmmm sa vad zilele astea poate vin si eupe xbox
cand incepe turneul?ca sa stiu daca am timp
sa cumpar xboxu...si fifa
![]()
ambele turnee incep pe 17 august. vezi ca trebuie sa-ti iei si xbox live gold.Originally Posted by mita1984
pana acum avem 16 participanti la turneul pentru PS3 si DOAR 7 la Xbox. Nimeni nu joaca fifa pe Xbox? nu uitati inscrierile sunt pana pe 15 august ora: 23:59
acum suntem 17 pe PS3 si vreau sa va reamintesc. dupa cum am zis, daca nu se inscriu exact 32 de oameni, se iau primii 16. asa ca leo_cosmin te sfatuiesc sa te rogi sa se mai inscrieMrRoby ce face? someaza?
Bookmarks