Ii rog pe toti participantii care nu si-au disputat inca meciurile , sa o faca . Cu cat terminam mai repede cu atat mai bine . Poate azi isi face curaj si Andrewqp![]()
Ii rog pe toti participantii care nu si-au disputat inca meciurile , sa o faca . Cu cat terminam mai repede cu atat mai bine . Poate azi isi face curaj si Andrewqp![]()
ovidiu - andrewqp 1-1 (3-2, in prelungiri)
asa imi trebuie daca ma joc cu ocaziile. felicitari![]()
![]()
Va rog , discutiile despre meciuri private , ce n-au legatura cu Turneul , sa le purtati pe thread-ul dedicat Fifa10 sau pe Pm ...
Felicitari si tie Andrewqp !!!
Ovidiu, propun ca urmatoarele etape sa aibe loc la un interval de 24 ore intre ele, de exemplu urmatorul meci este pe 20, iar urmatorul sa aiba loc pe 21, iar inainte de finala va fi o zi libera.
pentru a se termina la timp turneul
Deci pana la urma s'au jucat toate meciurile din prima etapa (xbox360) ?![]()
Putem incepe a2a etapa de maine daca s'au jucat toate partidele?
Mai trebuie sa joace val96 cu rob3rt17 ... Asta daca n-am ratat eu vreun meci ...
Rezultate XBOX360
- crisashh 1 - 0 MihaY10
- Rbig 4 - 1 dannybest
- nirolf007 3 - 2 HawkEyeMK
- Abboxy 3 - 2 ANDY28
- educs94 3 - 2 vvalentin85
- trayone 3 - 4 norel22
- Daniel 6 - 0 cordyhigh
- val96 ? rob3rt17
le voi trimite un PM, daca nu raspunde niciunul va intra poolonik in locul lor, daca mai vrea sa joace.
Rezultate Turneu Fifa10 PS3
Grupa 1
- neapuiu 4 -3 cosminhards
- Tomcraft 1-3 mukiki
- Bandido 5 - 1 Halinush
- cisse 0 -5 d0g
- wackorine 1 - 0 uzuma91
- dinamovistu2008 5 - 1 tuxador
- nightcrawler ? djxilaa
- swedish ? bolo
Grupa 2
*ovi a abandonat , deci zeroskillnoob castiga la Masa Verde cu 3-0
- Sine3D 4 - 1 Baban12
- iuda2003 4 - 2 Il duce
- ovidiu 3 - 2 andrewqp
- sickchild ? slabunator
- zeroskillnoob 3 - 0 ovi *
- kkkotto07 ? silentdeath
- valentin2007 ? catalin1103
- showman ? leo_cosmin
Din cate am inteles eu atat vali cat si robert sunt plecati din tara si nu cred ca vor juca meciulDaca e adevarat voi vorbi eu cu poloonik si sunt sigur ca va vrea sa participe
PS: Sent from my stupid LG KU990i Viewty :d
Daca sunt oameni care nu mai vor sa joace (PS3), mai sunt locuri libere sau ceva, pe mine nu m-ar deranja sa revin si sa umplu unul dintre aceste locuri, chiar mi-ar face placere... doar pentru fun, evident (am fost deja eliminat, deci...no reward for me). The fact that I lost keeps me awake at night
...no, really!
![]()
Si daca elimini pe cineva care a castigat meciurile si isi doreste sa ajunga in finala cum crezi ca va reactiona dupa ce tu ai fost eliminat odata?
Daca cineva nu a fost deloc inscris ?
Serios, daca ramane un om fara partener as vrea sa joc si eu.
Oricum pierd din prima etapa, da' asa sa nu se simta singur celalalt![]()
dani67 jucam vineri dupa ora 3?, sper sa bati ca daca bat eu nu o sa mai pot sa joc in continuare pentru ca plec din oras pana duminica
Bookmarks