of of...ce mi as fi dorit si eu sa joc turneul....de ce nu dati mesajul si pe xbox live?mai ales ca sunt cativa useri care ma stiu..organizati unul live ,sa ne adunam toti!ar fi super!
Tinand cont ca norel22 trebuie sa plece azi in bucuresti si va lipsi o saptamana, am jucat meciul cu el azi![]()
Xbox360
Daniel 2 - 0 norel22
Un meci frumos. Am avut cateva emotii![]()
Confirm scorul . Am reusit sa fac fata pana in minutul 65. Felicitari Daniel bafta mai departe!!
---------- Post added 20-08-2010 at 02:01 PM ----------
nu pot sa dau thanks nu stiu de ce
M-am intors si pot juca meciul, dar nu am numarul de telefon sau mail-ul adversarului (val96). Ce sa fac?
asta pentru ca el nu ni le-a oferit, chiar daca eu am insistat si l-am rugat de fiecare data sa le trimita prin PM. incearca sa-l contactezi pe forum, prin PM, daca nu raspunde vom aplica regulamentul, vei castiga cu 3-0.
Ok man. Imi cer scuze![]()
El pleaca azi in Bucuresti si mi'a zis ca nu va avea acces la internet, asa ca mai bine postam azi ca sa poata sa imi dea confirmarea scorului.
Imi cer scuze inca odata dar nu vad sa fi creat mari probleme![]()
PS3 - Grupa I
Nightcrawl3r - djxilaa 4-2
P.S : djxilaa va putea confirma numai telefonic daca chiar trebuie ,intrucat a plecat din oras.
Rezultate Turneu Fifa10 PS3
Grupa 1
- neapuiu 4 -3 cosminhards
- Tomcraft 1-3 mukiki
- Bandido 5 - 1 Halinush
- cisse 0 -5 d0g
- wackorine 1 - 0 uzuma91
- dinamovistu2008 5 - 1 tuxador
- nightcrawler 4 - 2 djxilaa
- swedish 3 - 0 bolo
Grupa 2
*ovi a abandonat , deci zeroskillnoob castiga la Masa Verde cu 3-0
- Sine3D 4 - 1 Baban12
- iuda2003 4 - 2 Il duce
- ovidiu 3 - 2 andrewqp
- sickchild ? slabunator
- zeroskillnoob 3 - 0 ovi *
- kkkotto07 2 - 1 silentdeath
- valentin2007 2 - 3 catalin1103
- showman 0 - 1 leo_cosmin
- mai e un meci nedisputat ... daca pana la ora 23:59 nu apar rezultatele ... vor fi descalificati iar adversarii castigatorilor din cele doua meciuri vor avansa in faza superioara fara a disputa meciul din etapa 2 .
kkkotto07 2 - 1 silentdeath
felicitari si bafta in continuare
succes tuturor participantilor ramasi in turneu
va salut
PS3-Grupa II
kkkotto07-silentdeath
2-1
Pacat ca a fost nevoit sa joace cu Wolfsburg, nu a fost in apele lui. Cu Real m-a facut rau.
---------- Post added 20-08-2010 at 08:48 PM ----------
in acelasi moment
Bookmarks