Adica are probleme cu provider-ul lui de net .Trebuie sa vina cei de la firma sa il rezolve. Daca i se poate amana meciul pana luni seara , bine , daca nu , nu.
Ii iau eu locul lui sickchild.
Psn: an_drey2006
Ym: [email protected]
Tel: 0742197956
Nu-i iei locul ... s-a anuntat mult prea tarziu . Slabunator a castigat cu 3-0 ...
Meciuri DE JUCAT/JUCATE Etapa 2 Xbox360
Meciurile se vor juca pana pe 22.08.2010 ora 23.59 ... adica MAINE !!!
- Rbig 2-7 crisash
- educs - abboxy
- nirolf007 - Rob3rt17
- norel22 0 - 2 Daniel
Meciuri de JUCAT Etapa 2 PS3
GRUPA 1
- mukiki - dinamovistu2008
- wackorine - Bandido
- nightcrawler - neapuiu
- swedish - d0g
GRUPA 2
Meciurile se vor juca pana la data de 22.08.2010 ora 23.59 , adica MAINE !!!
- Slabunator - Sin3d
- Zeroskillnoob - Ovidiu
- kkkotto07 - iuda2003
- catalin1103 - leo_cosmin
CINE VEDE ACEST POST SI A LUAT LA CUNOSTINTA CE MECI ARE , SA DEA UN THANKS SAU UN PM , CA SA STIU PE CINE MAI AM DE ANUNTAT !!!
fa si tu 10 posturi ca sa poti sa dai thanks
in alta ordine de idei, va rog mult sa jucati meciurile pana la deadline, ca si noi la randul nostru avem un deadline. felictari castigatorilor pana acum. aaa si inca ceva, userii care au dat dovada de neseriozitatea nu vor mai avea sansa sa participe in alt campionat de fifa organizat de ConsoleGames.ro. la sfarsitul competiti voi face un Black List. imi pare rau, dar pentru fifa 2011 ne pregatim de un campionat mare si avem nevoie de oameni seriosi si probabil nu o sa acceptam useri noi, vom avea si o regula cu un numar minim de posturi. pana la urma campionatul e pentru comunitatea ConsoleGames.ro. inca nu e sigur aceasta regula, o sa ma mai consult si cu moderatorii siteului + ovidiu, dar as vrea si un feedback de la voi.
Bafta in continuare.
@bandido24 ... m'ai cautat pe telefon,corect ... pot juca(in general&in special),mai ales,seara dupa 22(sunt mai"liliac")pana ... ladaca n'ai posibilitatea sa jucam pana deseara la deadline(zicea ca s'ar putea sa plece),cer o amanare de maxim 24h!?
Salut, ba da, este ok. Tocmai am facut o schimbare de program. Diseara in jur de 22:00 e ok? Uite putem sa ne auzim la 21:30 la un tel. si sa stabilim sigur la cat ramane. Jucam si noi tot diseara, nu e nevoie de amanare.
oki,man ... la 22 am intrat pe PS ... am incercat mai devreme dar sunt in maintenance,cica ... see you![]()
By flaviusdani in forum Console Club
By AndRewqp in forum Hot Story
By AndRewqp in forum Hot Story
By cordyhigh in forum Microsoft Xbox 360
Bookmarks