Contribui si eu, premium pe un an.
Salutare ConuGeo! Multumim pentru suport! Te-am trecut la "catastif".
Respect!
Bună! Pentru trader 1 an, ce suma trebuie sa depun?
Contul este tot acesta: RO77 RZBR 0000 0600 1160 1080 (beneficiar Cristina Niculae ).
Salut, trader este 12€ si premium 20€. Contul este același.
Sau te poți duce la Settings - paid subcriptions, http://www.consolegames.ro/forum/payments.php si de aici selectezi.
Verificarea si confirmarea platilor o poate face doar administratorul. Iti va raspunde cat de repede se poate.
Multumesc
Well guys, cu banii stransi anul trecut, reusim sa mai supravietuim inca 3 luni or so. Dupa care, cred ca e timpul sa ne luam ramas bun... Macar ramanem cu ceva amintiri frumoase...
All good things must come to an end...
Sau forum gen Reddit/ restera/ Neogaf. Banuiesc ca forum doar pentru discutii, fara stiri, fara hosting de fisiere foto/video, fara anunturi pe mail referitor la postarile de pe forum ne incadram cu 300 EURO / an.
Cand am avut grup pe FB... nu erau doritori. Acum da? Intreb pentru ca nu vad mare miscare pe Facebook in ceea ce priveste console gaming-ul. Si oricum, daca iese aceeasi bășcălie ca pe celalalt grup, mai bine fara...
Sau asa... dar sa vedem cine se va ocupa... Admini / moderatori doritori?
Daca te bagi admin, i'm in (as a simple user, though)!![]()
Gata m-ai convinsAcum sincer, ConsoleGames NU are voie sa dispara. Am zis! Consider ca astia putini care suntem: tu, eu, moderatorii si restul putinilor useri care am mai ramas am investit prea mult (timp si sentimente) ca sa il lasam sa dispara. Deci sa renasca sub orice forma (mai putin Facebook zic eu) dar Console Games | Game On trebuie sa ramana! Chiar si cu hosting de 200 euro pe an, fara news reviews.
Cat ar trebui sa mai strangem anul asta? O sa incerc sa donez si eu 20 euro luna viitoare, daca se mai doreste mentinerea forumului in forma actuala.
keanustar: daca mergi in aria de Chatbox, se vede bara de donatii: Console Games - ChatBox - Nu e problema ca nu se mai doreste, ci cred ca tine mai mult de ceea ce se poate. Din pacate nu se poate plati cu dorinte... Oricum, oamenii ne-au facut un super discount pe anul acesta (le-am explicat ca nu mai imi permit)... au mai taiat din bandwith-ul pe care oricum nu-l consumam in ultima vreme. Anyway, mai avem cateva luni la dispozitie. Poate castig la 6 din 49!![]()
Bookmarks