Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 40 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 798

Thread: ConsoleGames.ro - Killzone 2 Championship

1. #381 SP
    Member ramusg's Avatar
    Da.Cum de nu am fost atenti (greseala noastra)? Am fost trecuti ISA 2 etape. Am incurcat si tactica jucand helgan .Data viitoare suntem to ISA ?

2. #382 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Nu conteaza cu ce factiune jucati. Pentru ca sunteti echipa 9 intrata in concurs, voi sunteti trecuti primii doar in meciul contra echipei 10.

3. #383 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    ce facem cu ffocus / ReNeGaDe124 / Raskolnikov1944 emptysilence / Enthroll / Kobayashi

eu pot oricand, pana sambata seara

4. #384 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    ce facem cu ffocus / ReNeGaDe124 / Raskolnikov1944 emptysilence / Enthroll / Kobayashi

eu pot oricand, pana sambata seara
    noi putem juca in noaptea asta la 12:30.

5. #385 SP
    ok, maine la 00:30. sper sa nu jucam iar in doi.

rasko

6. #386 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Da meciul e in seara asta la 12:30.Vorbisem deja si cu Renegade pe PM zilele trecute si a ramas ca-l jucam in seara asta.

7. #387 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    la meciul nostru va fi cata25 host in locul meu

8. #388 SP
    Astept un semn si de la echipa psycho-07 / h0stile / andreips3 pentru ca aveau doua meciuri de jucat si din ce vad nu au jucat nimic pana acum. Ce se intampla?

9. #389 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    se intimpla ca psycho nu imi raspunde la mesaje. i-am dat add pe YM si i-am si scris un mesaj. mi-a dat deny. pur si simplu cred ca psycho nu mai vrea sa participe ca altceva nu pot sa inteleg din comportamentul lui. cu toate astea ar fi putut sa posteze aici sau sa-mi fi dat mie sau lui andreips3 un PM, ceva, orice. nu vreau sa-l jignesc insa mi se pare total necivilizat comportamentul lui. nu inteleg ce e asa de greu sa raspunzi la un mesaj.... chiar daca esti ocupat, ai probleme sau pur si simplu nu mai vrei sa participi, raspunde in pana mea la un mesaj, nu ne tine in ploaie. hai ca m-am enervat aiurea....

PS in alta ordine de idei miine (de fapt azi ca vad ca e ora 1) soacra-mea isi serbeaza ziua de nume cu un gratar la curte si nu pot sa lipsesc....iar cum chestiile astea se intind pina seara, s-ar putea sa nu ajung. in rest sunt disponibil pentru duminica sau orice zi din saptamana viitoare (daca sunt anuntat cu o zi inainte). din pacate se pare ca iarasi ne lipseste un om.

10. #390 SP
    nu cred ca mai participa. sper sa ma insel, dar cred ca a vandut jocul...nu pot sa cred ca renunta atata lume. anyways, am pierdut cu 6-1. GG guys! aveti tactica nu gluma.

hostile, enjoy the barbecue

11. #391 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    nu cred ca mai participa. sper sa ma insel, dar cred ca a vandut jocul...
    tind sa cred ca ai dreptate. incredibil, de la inceputul lui mai si pina acum nu putea sa spuna aici ca a renuntat?

thanks

12. #392 SP
    Ca sa fie toata lumea impacata vom face in felul urmator: va mai gasiti un om pentru echipa si rejucam toate jocurile (cu voi) de la inceputul campionatului in cel mai scurt timp posibil. Am zis sa facem asa pentru ca voi aproape aveti o noua echipa. Este bine?
    ffocus, baga un replay!

13. #393 SP
    Member andreips3's Avatar
    Echipa andreips3/h0stile/....... cauta un nou membru pentru a continua campionatul. Mentionez ca avem deja doua restante si vom continua cu ele; nu vom relua toate meciurile de la inceput. Asteptam doritori .

14. #394 SP
    Member Dromoter's Avatar
    emptysilence / Enthroll / Kobayashi VS Cata25 / eXistenZ / raul12

O mica rugaminte am daca se poate ... emptysilence / Enthroll / Kobayashi ati putea juca de la 21:30 in loc de ora 20:00 .

15. #395 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Nu stiu ce sa zic de restantele astea, la noi e veche de 2 saptamani, la ce s-au mai facut regulile alea daca nu se iau in considerare?

16. #396 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by raul12 View Post
    emptysilence / Enthroll / Kobayashi VS Cata25 / eXistenZ / raul12

O mica rugaminte am daca se poate ... emptysilence / Enthroll / Kobayashi ati putea juca de la 21:30 in loc de ora 20:00 .
    Daca e vorba de azi,eu nu pot juca fiindca sunt plecat de acasa in seara asta,maine as pute sa joc si cred ca si Enthroll poate,nu stiu de emtysandu fiindca el are un program mai special la servici si s-ar putea sa fie la servici in timpul zilei pana la 12 seara.Tb sa vb cu el sa vad daca poate maine,ca azi sigurat nu putem juca.

17. #397 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    astazi nu ma simtii bine si statui acasa,deci sunt liber pot juca la orice ora
    si maine nu pot

18. #398 SP
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    Nu stiu ce sa zic de restantele astea, la noi e veche de 2 saptamani, la ce s-au mai facut regulile alea daca nu se iau in considerare?
    Daca doriti sa profitati de faptul ca sunt pe jumatate iesiti din concurs este foarte bine: ii scoatem definitiv si voi nu mai primiti nici un punct din acel meci. Este mai bine asa?

19. #399 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Nu e vorba de punctele alea, dar am stat saptamana aia si le-am tot dat pm-uri sa vedem cum jucam sa fie bine si intr-un final s-a zis ca au iesit din campionat iar acuma aflu ca trebuie programata rejucarea, si mai avem si meciul din etapa asta de programat!
    Am sa vorbesc cu oamenii din echipa mea sa vedem cum facem, sper sa nu fie vreo complicatie.

20. #400 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Echipa andreips3/h0stile/....... cauta un nou membru pentru a continua campionatul. Mentionez ca avem deja doua restante si vom continua cu ele; nu vom relua toate meciurile de la inceput. Asteptam doritori .
    damn, ce mi-ar palcea sa joc si eu in campionat. din pacate, am o singura consola si daca ma suprapun cu fratele la acelasi meci....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 40 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast