Dabea am inceput de 2 luni . ( nu pun in calcul Terminator-ul )
De aproape 3 ani jumate,dar de cand am inceput pe console nu am m-ai jucat aproape nimic pe PC.
Din 1994 pe console, iar pe Arcade din 1984
Daca s-ar adauga vechimea asta si pe cartea de munca...
Cam de 5 - 6 ani pe consolele proprii, de ceva mai multa vreme pe la buddies
edit: daca stau sa pun si salile arcade la socoteala...ufff... nici nu imi amintesc...eram practic in fasha.
Am votat 3-5 ani dar nu mai stiu exact.
PS1 \m/ de cand a aparut am jucat destul, si de 1an +- Xbox360.
Pai,daca ar fi sa punem si "jocul pe televizor",cred ca ar fi vreo 3-4-5 ani,dar asa,ma joc de vreo 3 ani doar,prima consola PS2,dupa care Xbox 360,si PS3.
daca intrebarea e de cand ma joc, de cel putin 10 ani, asa cum am votat, pe clonele acelea faimoase de la noi cu galbenele casete care m-au dat peste cap la vremea aiasi continuand cu o consola "imprumutata" ceva vreme al carei nume l-am uitat...de aproape 2 ani ma joc pe xbox 360. a..si putin ps1 acum vreo 6 ani cred..
Eu am inceput ca tot romanul cu un Terminator, in '95, apoi cu un Sega in 96, Nintendo 64 din 98-2000, PS1 din 99-2002, PS2 din 2002-2009, Xbox 1 din 2006-2008, Nintendo Gamecube din 2007-2009, Xbox360 din 2009-prezent, poate nu trebuia sa scriu toate astea dar sunt mandru de istoria mea de gamer, deci 15 ani de console.
ma joc de 3ani,de atunci am descoperit cuvantul playstation (2) si am continuat cu un psp and then ps3. noroc ca jocurile de ps1 sunt disponibile si pe ps3 ca eram tentat sa o cumpar:d
Nu am luat in considerare terminatorul si sega , dar joc de 9 ani pe PS1 , am continuat cu PS2 si bineinteles PS3 !
Peste 10 ani,nu stiu exact ,dar prima mea consola a fost rambo urmata de terminator ,ps1,ps2(2 bucati) si ps3
nu am luat in calcul terminatorul,de vreo 3ani ,am inceput cu un ps2 ,destul de tarziu zic eu k mi au curs bale dupa el cam mult,oricum l am tinut vreun an si mi am luat ps3 ...
de aproape 3 ani....am inceput cu un psp primit cadou de ziua mea dupa ce am vazut unul la un prieten....si de aproape un an de zile ma joc pe ps3....psp-ul sta acum intr-un sertar....il mai deschid uneori...dar cam rar
Ca varianta perfecta de gaming, am ales consola in urma unei dezbateri timp de 2 luni, trebuia sa aleg intre a modifica un pc sau a cumpara o consola. Am facut o alegere perfecta in favoarea Xbox 360. JOC de 7 luni
Bookmarks