Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ce impresie v-a facut E3 2012?

Voters
200. You may not vote on this poll
  • Slab. Foarte slab. Nu ma asteptam!

43 21.50%
  • Se putea mult mai bine...

74 37.00%
  • OK, dar ma asteptam la noi jocuri si console.

66 33.00%
  • Sublim! Nota 10. A fost tot ce mi-am dorit.

17 8.50%
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 35 of 35

Thread: Ce impresie v-a facut E3 2012?

1. #21 SP
    Member emanuel's Avatar
    Baieti, am si eu o curiozitate: Nintendo a zis ceva despre specificatiile noii console, hardware, putere, etc ? o data de lansare ? nu am avut ocazia sa vad e3 asa ca...

2. #22 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    eu gandesc asa: la cat timp liber am acuma nu ma prea doare . Uite ca sunt acasa si nu m-am mai jucat pe consola de vreo 8-9 luni (cu cateva pauze), am vreo 10-15 jocuri care ma asteapta (unele dupa care asteptam de nu stiu cat timp gen Uncharted 3, Infamous 2, Dark Souls) dar in loc sa ma joc ii ajut pe a mei cu lucru sau invat... deaia si ieri cand am fost la Domo nici nu m-am obosit sa ma uit la jocuri . trist. Asa ca pentru mine 3-4 jocuri bune sunt peste cap (oricum nu ma obosesc sa le iau pe restu decat daca sunt foooarte ieftine).

3. #23 SP
    Member Xristina's Avatar
    Timpul liber este invers proportional cu responsabilitatile pe care le ai. Eu am 200 si ceva de jocuri pe Steam, dintre care cred ca 2 sau 3 ma joc constant si pe PS3 am multe de care nu m-am atins. Am reusit sa ma uit de la serviciu la conferintie, un mare boredem fest, Micro**** nu ma intereseaza sub nicio forma, Sony nu a adus nimic nou, no Vita no nothing, Nintento a anuntat un WiiU pe care s-ar putea sau nu sa il cumpar, in rest brizbrizuri, cancanuri si alte prostii pentru userii casual.

Si da faza cu SMSul si mie mi s-a parut o_O, Will Wright inseamna ca nu mai are niciun cuvant de spus, pacat, el e genial ca developer si saga lui (SimCity) e facuta praf de marketingul de la EA.

4. #24 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Pe praful asta era clar ca la fel va fi si conferinta.Ma uitam la G4tv sau gametrailers,nu retin unde am vazut,era o duduie si un nene-care abia daca a scos doua cuvinte si radea ca boul...duduia avea doua portocale in loc de sani si le mai si scosese la inaintare,de zici ca era Mirabela cu sutien la 5 ani.Caut si revin cu un link,e de share faza.

5. #25 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Fara un nou Fallout deci nu prea grozav.

6. #26 SP
    Junior Member djady's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Bine ca mi-ai amintit, si Tomb Raider mi-a placut . Mi se pare o copie fidela si de bun gust a lui Uncharted (n-o zic intr-un mod rau).
    Sorry era 9 dimineata si nu dormisem toata noaptea!!!
    Si Medal of Honor mi sa parut destul de interesant.

7. #27 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    A fost Medal of Honor ?

8. #28 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Da, au aratat niste gameplay la conferinta EA.

9. #29 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Lista mea de prioritati ca urmare a E3: NFS Most Wanted ,Last of Us,Beyond,God of War,Tomb Raider,Dishonored,Guacamelee!
    restul e cancan

10. #30 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Degeaba, haters gonna hate :

11. #31 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu vorba ca ma asteptam sa confirme zvonurile neaparat, dar o mica particica din mine spera sa vada toate acele jocuri la E3 (mai putin D3, oricum nu-l luam). Stii, eram ca un copil care tocmai isi deschide cadourile de craciun si care spera sa fie fix ce-si doreste, dar nu e. Chiar daca acel cadou e minunat si totusi ii place, il lasa cu un gol in suflet ca nu era ce si-a dorit. Si am dus-o putin prea departe metafora, but you get the point!!!

12. #32 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Ce impresie v-a facut E3 2012?
    Attached Images Attached Images amecg.gif

13. #33 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    mie sincer nu mi s-a parut Unisoft sa fi avut cine stie ce special. Au aratat cam tot ce era sigur ca va arata (AC III..care a fost si la Sony...sort of..., Far Cry 3 etc). Watch Dogs a fost singura surpriza, dar a fost una a naibii de buna (ca si cum a fost Beyond la Sony).

14. #34 SP
    Member Madutzzu14's Avatar
    �ncep prin a vă spune că am văzut doar prima seară, respectiv conferințele celor de la Microsoft, EA, Ubisoft și Sony. N-o să mă limitez doar la a-mi spune impresiile, ci o să spun cu am trăit anumite momente.

Microsoft
    Am aplaudat cinematic trailer de la Halo 4(poate și pentru că �ncepea E3) și am continuat să mă uit cu asian eyes la gameplay(nu sunt obișnuit cu universul Halo deoarece am jucat doar Halo Combat Evolved). Mi-a plăcut foarte mult Splinter Cell Blacklist și cred că o să fiu atent la următoarele detalii despre el. După cred că au urmat nebuniile despre Kinect și contractele care le-au �ncheiat ei cu alte companii. Oricum la noi nu ajung, deci a fost cam neinteresantă partea asta. SmartGlass are potențial, dar să vedem c�t de mult și cum �l vor folosi. Apoi cred că a urmat Tomb Rider care a confirmat că va fi un joc important al anului viitor. Spre final �mi amintesc că a venit Usher(boo freakin' hoo!) și indispensabilul Call of Duty și-a făcut apariția dar n-am văzut nimic interesant(sorry CoD fans).

EA
    Băieții au fost scurți și la obiect: au fost prezente 10 studiouri și au prezentat 10 jocuri. Poate n-am fost eu foarte atent dar �n Dead Space 3 n-am văzut partea de horror. Medal of Honor Warfighter pare destul de cunoscut, cel mai probabil pentru că folosește același Frostbite 2. Fifa 13 aduce mici �mbunătățiri, ca �n fiecare an, dar noi tot o să-l cumpărăm. Need for Speed Most Wanted este o gură de aer pentru franciză deoarece se �ntoarce la rădăcini și cel mai probabil �l voi cumpără. Am fost dezamăgit totuși că nu au anunțat un nou joc din seria Mirror's Edge. Primul joc a fost excepțional și chiar ar merita o continuare. Eh, voi continua să aștept.

Ubisoft
    Ăștia au �nceput foarte, foarte prost. De ce ai vrea să-l aduci pe Flo Rida pe scenă ? Trecem cu vederea pentru că a avut niște dansatoare pe l�ngă el. Mi-a plăcut Far Cry, mi-a plăcut chiar foarte mult și �l aștept cu nerăbdare. Jocurile promise pentru WiiU(ZombiU și Rayman Legends) au arătat o parte din potențialul consolei și aș putea spune că am doar cuvinte de laudă pentru cei de la Nintendo. A urmat Assassin's Creed 3 cu al său trailer epic(și care nu este realist deloc) și cu gameplay-ul său plin de momente legendare. Să nu uit de Watch Dogs, un joc care promite multe și care va fi cu siguranță �ndrăgit de public. Nu mă interesează dacă a fost jucat pe PC �n momentul prezentării pentru că are un gameplay reușit, o poveste misterioasă(cel puțin pentru moment) și nu �mi pasă foarte mult de grafică �n general. La fel ca și la EA, am fost dezamăgit că nu au anunțat un nou Prince of Persia, eventual chiar o continuare la PoP 2008(da, mi-e mi-a plăcut!).

Sony
    Ah, au avut un �nceput și un sf�rșit extraordinar. Țin să precizez că Heavy Rain este unul din jocurile mele preferate de pe actuala generație de console. Cred că vă dați seama c�t de mult m-am bucurat la anunțul noului joc făcut de Quantic Dream. C�nd am auzit că Ellen Page joacă rolul principal, eram deja pe jos(sau �n pat, era 4:00 AM). Așteptam și un gameplay, care nu a apărut �n timpul conferinței dar sunt mulțumit cu ce au prezentat. PlayStation All-Stars Battle Royale nu mă atrage. Cele două jocuri principale anunțate pentru PSVita, Assassin's Creed și Call of Duty, o să le mai aducă cel mai probabil niște cumpărători și la sf�rșitul anului cred că o să mă g�ndesc serios la cumpărarea primei console portabile. Și am ajuns la momentul preferat al serii: cartea cu magie și alte nebunii. Acum serios, dacă cei din sală nu primeau un an gratis pentru PS+, cred că Sony ar fi rămas fără spectatori. Bla bla bla, alte contracte �ncheiate cu nu-știu-ce firme și astfel ajungem la ultimele 15 minute din conferință. M-am ridicat din pat c�nd a �nceput gameplay-ul la God of War: Ascension și am savurat cele 5-7 minute ale prezentării. Același Kratos, nemilos, cu toate că a salvat un om(pe care cel mai probabil �l va omor� mai t�rziu). Noul joc al celor de la Naughty Dog arată bine(de parcă ar surprinde pe cineva) și se mișcă la fel de bine. Gameplay-ul aduce un suflu nou industriei de jocuri și probabil �l voi juca la lansare.

N-o să fac un top al celor mai bune conferințe pentru că nici una n-a ieșit �n evidență. Jocurile care m-au impresionat sau pe care le aștept: Tomb Rider, Far Cry, Splinter Cell, NFS: Most Wanted, Assassin's Creed 3, Watch Dogs, Beyond: Two Souls, God of War: Ascension și The Last of Us.

Cu alte cuvinte, se putea mai bine !

P.S.: Prea multe zvonuri și prea multe dezvăluiri au fost făcute �nainte de E3. Anul viitor nu voi citi nici o știre legată de gaming cu o lună �nainte de E3. Who am I kiddin' ? Of course I will!

P.S. 2: Acestea sunt părerile mele umile și trebuie tratate ca atare. N-am recitit textul, deci este posibil să se fi strecurat niște greșeli. Nu dați cu parul.

15. #35 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    La anul chiar voi incerca sa nu citesc stirile cu 2 sapt inainte de E3.
    Fiind atat de pline de leak-uri incat te simti ca atunci cand cineva iti povesteste toate partile bune ale unui film inainte sa-l vezi. Normal ca n-o sa fie spectaculos, daca stii dinainte ce se intampla, sau ai macar o idee.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2