Nu poți compara Acer cu Asus...sa fim serioși acum.. iar eu nu am auzit de defecțiuni " pe capete " așa cum zici tu, la plăcile de baza.. iar dacă o fi așa, poate la cele mai slabe ori mai ieftine..
Mă îndoiesc că la un asus cu un preț de la 3000 lei în sus.. ar ceda placa de baza după juma de an..
Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
Sunt posesor al unui asus seria N, achiziționat acum 8 luni.. nu te pot contrazice, poate vorbești din experienta.. după ce iese al meu din garanție, voi reveni aici cu un feedback 😂😂😂
Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
Eu am avut contact cu cateva sute in ultimii 5 ani din diferite clase. Ca ex. si cu asta inchei offtopic, 10 buc i5 cumparate in acelasi timp, 4 trimise cam de 3-4 ori la garantie, tot cele 4 cand au iesit din garantie, le-a murit placa, din cele ramase inca 2 dupa iesirea din garantie le-a murit placa de baza. Toate folosite doar in birou cam 4 ore / 5 zile pe saptamana. Curatate de praf la 6 luni. Mai conteaza si loturile cred. Un amic are un i7 cam de 4 ani, fara probleme, acelasi laptop in alta locatie numai probleme in garantie si dupa.
Oferte foarte bune la Makita de BF au avut (si mai sunt inca) aici: eLinx.ro - Atelier scule Makita,Bosch,Deca,Husqvarna (au avut produse si cu 60% reducere) - Fa o incercare si aici: Scule electrice - Bosch, Makita, Skil, Dremel, Maktec, CST Berger, IUS - Shopexpert.ro. N-am zis nimic pt. ca nah... am dat o oferta la lanterne reduse si am suparat pe cineva.![]()
M-am uitat peste tot, sunt preturile normale. Unele le-am cumparat in vara mai ieftine cu pana la 60 lei la un produs care acum este 500.
Pai, hai sa luam un exemplu: BL1850B. Ai gasit undeva mai ieftin de 389 RON (cu TVA inclus)?
Btw, si eu caut un DC18RD si nu gasesc decat la preturi astronomice. Si chiar si asa, la 449 RON... e stoc epuizat: Incarcator rapid 7,2 V - 18 V pentru baterie Li-Ion Makita DC 18 RC.
P.S. Scuze... eu sunt fan Makita pe tot ce inseamna cordless stuff. Au niste nebunii care la 18V sunt mai tari fara fir decat ale altora pe fir![]()
Si eu sunt fan, am 12 scule de la ei. Am mai avut Dewalt, dar am renuntat la ele, numai probleme au.
Este bun pretul la acumulatorul de 5A, eu nu mai cumpar acumulatori, am deja 9 bucati de 3 si 4A. Anul trecut am gasit o oferta la cei de 3A, 180 lei. Sa nu mai zic ca am luat 2 de 4A noi la 90 lei bucata de la un emigrant
Momentan cautam un aspirator pe 18V, era la 180 lei, dar am luat fara garantie nou la 100. Ma mai intereseaza ceva cu percutie de genul DTW450. Am ratat in vara oferta buna la 430 lei solo.
Dupa ce am ratat Strixul de la Emag, n-am mai avut rabdare sa mai astept inca o saptamana si ceva asa ca mi-am bagat picioarele si mi-am luat un gigabyte gtx 1060 6gb la o reducere zic eu decenta (vreo 100 lei si ceva, chiar 200 in functie pe unde o vezi) si gata. Plus o sursa modulara Seasonic ca vreau sa imi fac ordine in carcasa. Mai am niste mem puse in cos la altex dar o sa astept sa vad daca se reduc sapt viitoare. Ptr mine de 2-3 ani, de cand imi bat capul cu acest negru numit Friday, asta e perioada in care mai rad 100-200 lei din pretul produselor ce vreau sa le iau. Marile reduceri au devenit povesti ce ni le spunem la soba (ca stim de cineva care stie de cineva care stie de altcineva care a prins nu stiu ce chestie la mega reducere) si care ne inflacareaza imaginatia.
In alta ordine de idei sa vedem ce ne aduce BF pe ps store. Or sa fie seriosi ori iar dude ca la noi?
Eu numai Acer am avut din 2012 încoace, am trecut de la un model la altul fără să am nicio problemă cu ele.(modelele vechi le-am dat la rude). Pararea mea e că fac cele mai ok laptopuri raport preț/performanta. Nu înțeleg chestia cu " nu se compară Asus cu Acer sau Lenovo), toate 3 sunt chinezării. E ca si cum ai compara Meizu cu Xiaomi la telefoane, they're basically the same ****.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Asta cu "toate sunt chinezarii" nu mai tine de mai bine de 10 ani incoace. Una e o chinezarie marca Apple (Foxconn actually, unde chiar si Asus, Sony & Co. isi produc diverse), si alta este fabrica nr. 4.502.246 din Shenzen!
Dar da, e gresit a se compara direct companiile (care de multe ori nu fac altceva decat sa-si puna o sigla pe un produs fabricat pe te miri unde). Eu recomand a se compara direct produse din aceeasi gama/buget. Altfel toate cele 3 companii enumerate de tine au atat modele de 2 lei pe care nu le-as recomanda nici la dusmani, si au modele de vis.
Eu pot sa va dau un exemplu foarte clar de mentalitate romaneasca... Pe vremuri lucram pt. un client care importa compresoare/aere conditionate marca Gree (pentru cei care nu cunosc, oamenii astia ultima oara produceau cam 60% din compresoarele din AC-urile de pe piata). Si nu reusea omul sa vanda in Romania acele Gree-uri, pt. ca romanul se uita la Daewoo, Goldstar, Samsung sau mai stiu eu ce (desi culmea e ca majoritatea foloseau piese Gree). Si a primit sfat de la chinezi: i-au venit OEM-uri de la Gree, cu drept de licentiere pe diverse alte marci. Sa va spun ca romanul cumpara ca fraierul ACELASI AC, si chiar dadea mai multi bani... doar pentru ca diferea un pic designul si avea alt logo?
P.S. Si nu pot sa nu-mi aduc aminte de vremurile acelea cu momente haioase... cand lucram ca product manager (nu spui unde - prietenii stie). Cand se vindeau ca painea calda sursele de 300W... si brusc au aparut cele de 350W si toti vroiau asa ceva. Si de curiozitate am desfacut si noi una, sa comparam ce e inside. Same ****! Baietii doar schimbau etichetele (romani de-ai nostrii inteligenti, nu chinezii). Asa ca... no comment!
Într-adevăr nu prea mai are lumea încredere in BF dar eu de exemplu am reușit sa imi iau ( cu prețul de 899 roni) o boxa portabila pe care o urmăream de ceva vreme. Prețul inițial era 1349. Adevarul e ca la un magazin am găsit-o la 1200 roni fata de eMAG, dar totuși este o reducere destul de buna (300-400 roni). Acum vad ca încă este redusă (949 roni ) dar nu cred ca pt multă vreme.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cele mai slabe laptop-uri mi se par cele de la HP. Au probleme la chipset-ul video si daca nu ai cunostinte sau prieteni sa iti fac un reballing, poti sa il arunci. Poate acum au rezolvat problema asta. Eu am un Acer de 6-7 ani, am dat 2000 lei atunci si merge si acum, doar ca merge mai greoi. Sper in viitorul apropiat sa imi iau un laptop, ceva mai subtire si mic, pentru filme si office.
In legatura cu BF, o prostie, fac reclama la 20 produse cu pret mic, au in stoc putine. Te face sa intri pe site, nu prinzi 1 din produsele la super pret, te resemnezi cu alt produs, care nu il vrei neaparat, dar zici sa-l iei. Strategie emag+ altele.
Intrebare de noob!
Comenzile voastre pe emag ce status au? Ma refer la cei din provincie. Ale mele inca sunt la " comanda plasata " iar intervalele orare pentru ridicarea comenzilor s-au transformat in "18-27 noiembrie"....wtf?
La mine apare 20-21 asta pt Bucurestichiar sunt curios daca se respecta data
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu dispar de tot din stoc, mai raman. Ma uit la Emag. 2 placi video, una se epuizeaza in jum de ora, a doua in cateva ore. Acum sunt in stoc limitat. Iar celebrul si epuizatul Xbox One? In stoc.
E adevarat ca au strategia asta cu cateva produse reduse bine ca sa te atraga pe site si apoi daca nu iei, sa iei un echivalent sau altceva. Chiar daca iei, tot poti sa iei si altceva.
Dar romanul e roman. Ma uitam pe forumul vecin. La orange reducere la 2 tablete vonino cred (una era 10 e alta 15). Ieftineala? Hai sa luam, chiar daca nu avem nevoie sau nu aveam in plan. Am vazut si print screen (de la emag cred) cu vreo 10 tipuri de tigai, toate epuizate.
Ah si celebrul pret special la Pro de 1800![]()
![]()
Bookmarks