arata bine campania si pe ps4 pro , dar nu mi se pare atat de senzational , eu am semnalat ca sunt multe buguri ca de exemplu sa pescuiesti fara sa ai apa si daca joci modul ARCADE dupa o perioada ti se face rau.
Vb de Ubisoft, ăștia termină jocul la un an de la, lansare.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Acuma nu manintelegeti gresit , jocul nu-i rau dar pare cumva old pe control , parca joc gta IV , imsa are momente cand arata foarte bine, iar companionii sunt destul de interesanti.
Acting de 2 bani cu actori de duzina
In joc macar sta mai bine treaba, asa am avut asteptari mari si cu filmul AC si a fost un mare fail.
Daca faceau si apa sa arate bine atunci grafic statea binisor jocul sunt momente in functie de timpul zilei (din joc) cand se vede super fain ,desi cele 30fps cu miscarile ciudate cumva ale personajului fac sa simt jocul cumva old, insa cu o grafica buna.
nu mi se pare folositor modul CO-op , parca nu mai savurezi jocul , ci te prostesti de aiurea pe harta.
Depinde ce vrei de la el. Eu ma distrez enorm pe PC, lumea e misto facuta si shooting-ul e fun. Daca nu vrei ceva super deep si te incanta ideea de un Just Cause in first-person, n-o sa regreti.
Acum ca am jucat cam jumatate din el pot sa zic ca are o grafica mega si ca jocul este ok , cam de 8 ca nota
Da, grafica e fenomenala, ma asteptam sa fie mai slabuta un pic, Ubi n-a fost niciodata as in grafica. Macar n-au mai facut downgrade![]()
FC2 era mai realist din punctul ala de vedere, dar asta nu inseamna ca era si mai fun. Prefer sa se renunte la astfel de feature-uri si sa se concentreze pe altceva![]()
Ati incercat sa incuiati un urs in container(il momesti cu bait si cand intra in tir incui usa )
Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk
Bookmarks