Dap poi jucam 5 contra 5 k am inteles ca se poate juca asa si vorbim in chat sau casti cine are ce facem next.Am sa postez cand strang pe toata lumea tocmai pentru a spune cand jucam si sper ca toata lumea sa se tina de tb![]()
Dap poi jucam 5 contra 5 k am inteles ca se poate juca asa si vorbim in chat sau casti cine are ce facem next.Am sa postez cand strang pe toata lumea tocmai pentru a spune cand jucam si sper ca toata lumea sa se tina de tb![]()
De pe 7-8 noiembrie cred ca o sa fiu si eu liber sa joc, deci dati add si la mine daca vreti : redroom101
Noted
---------- Post added 28-10-2012 at 07:39 PM ----------
Echipa adunata sdeocamdata:
Jokerash
bartonn
ReNeGaDe124
ps3trophies
aizenks
oee
alecutheman
cristi-dinu
chyna008
DanTe23 - la sfarsitul lui noiembrie
Boghy02 - Me
eastbason
Am sa ii rog pe cei care au spus ca vor sa joace , sa dea add la boghy0205 , to save time![]()
Yep, o sa fiu on dupa ora 17, dati un mesaj si add , imi place Mp-ul ,imi pare rau ca nu l-am luat mai devreme ,dar si asa la plus e f bine pt ca inca mai e viata on-line, bafta
Man mie se blocheaza tot timpul la crysis 2 la 77%(am incercat de 4 ori) de pe psnVorbeste cu restul , poate vor sa joace , eu am pus pe fiecare pagina(crysis 2 , psplus si trophy boosting) userii dispusi
Nu stiu sincer de ce se blocheaza...
Am nevoie de ajutor la trofeul "The Cleaner" ,trebuie sa primesc toate bonusurile posibile in multiplayer... problema este ca nu pot sa ucid 5 persoane intr-o perioada scurta deoarece pe multiplayer este un adevarat haos,toata lumea se foloseste de invizibilitate si de viteza .Am nevoie de acest trofeu si pot sa spun ca am cale libera spre platinarea lui . Am nivel 38 parca,nu am mai intrat de ceva timp pe el.Daca exista un grup de persoane care doresc sa platineze jocul si sa ma ajute inclusiv pe mine voi ramane recunoscator.
Care mai jucati Crysis 2 , multiplayer Floris850 id uk , am intrat ieri seara si erau foarte putini.
By Nash in forum Console Club
By OEE in forum Videos
By naz in forum Stories & Other News
Bookmarks