Si'a cumparat cineva Decimation Pack-u' ? Pe 29 l'au lansat pe PS3.
Eu sint foarte tentat,avand in vedere ca are un Multiplayer de exceptie.
Si'a cumparat cineva Decimation Pack-u' ? Pe 29 l'au lansat pe PS3.
Eu sint foarte tentat,avand in vedere ca are un Multiplayer de exceptie.
Mai joaca cineva pe PC?
Poate facem un meci ceva....!
Cine joaca sau cine ar mai vrea sa joace sa imi dea si mie un Pm poate ne gasim mai multi si jucam...1-2 meciuri![]()
Eu il joc pe pc.
As avea o intrebare.
De unde pot sa cumpar dlc urile pt crysis 2 .
Sau le pot lua de pe torrent?
In mod normal as blama pirateria, dar fiind vorba de DLC-uri si implicit de developeri/publisheri lacomi/imbecili, ar fi mai bine (pt tine si gaming in general) sa le downloadezi de "undeva".
Sunt aceeasi developeri lacomi si imbecili care au rezistat conceptului de online pass in disputa cu gigantul EA. Asa ca hai sa dam cu o flegma in ei si sa "cumparam" de pe torrent.
^^Nu stiu exact cine a luat aceasta decizie, in schimb stiu sigur ca DLC-urile in general reprezinta o flegma adresata jucatorilor (flegma ce ne face sa platim mai mult pentru ceva ce ar trebui sa fie in jocul lansat initial).
Au lansat si DLC-uri gratuite. Nu cunosc detalii deoarece nu ma intereseaza partea de multiplayer, dar am vazut cel putin un "free map pack" pe PSN si Live.
Cateva enviro si concepte facute de romanii nostri la crytek
Crysis 2 Concept Art - VisualART Forum
Aveti idee daca mai joaca lumea MP? (incluzand strainii)
As vrea sa-l cumpar dar nu stiu daca merita doar pentru SP.
Oki need 5 more people pentru crysis 2 , sa fim 10 oameni sa jucam pentru trofee si fun pe ps3 , fara sa avem grija veteranilor din crysis 2.Add: boghy0205 sau lasati in pm id-ul vostruPentru cei interesati dupa 7 noiembrie , atunci primesc free jocul pe psplus uk
![]()
Bookmarks