Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 27 of 28 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 LastLast
Results 521 to 540 of 543

Thread: Crysis 2

1. #521 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Dap poi jucam 5 contra 5 k am inteles ca se poate juca asa si vorbim in chat sau casti cine are ce facem next.Am sa postez cand strang pe toata lumea tocmai pentru a spune cand jucam si sper ca toata lumea sa se tina de tb

2. #522 SP
    Junior Member AizenKs's Avatar
    Ok,iti voi da add.AizenKS

3. #523 SP
    Member Game101's Avatar
    De pe 7-8 noiembrie cred ca o sa fiu si eu liber sa joc, deci dati add si la mine daca vreti : redroom101

4. #524 SP
    Banned eastbason's Avatar
    ma bag si eu!
    nu stiu sa joc prea bine...dar sunt interesat pt trofee!

5. #525 SP
    Quote Originally Posted by eastbason View Post
    ma bag si eu!
    nu stiu sa joc prea bine...dar sunt interesat pt trofee!
    Noted

---------- Post added 28-10-2012 at 07:39 PM ----------

Echipa adunata sdeocamdata:
    Jokerash
    bartonn
    ReNeGaDe124
    ps3trophies
    aizenks
    oee
    alecutheman
    cristi-dinu
    chyna008
    DanTe23 - la sfarsitul lui noiembrie
    Boghy02 - Me
    eastbason

Am sa ii rog pe cei care au spus ca vor sa joace , sa dea add la boghy0205 , to save time

6. #526 SP
    Member bartonn's Avatar
    Am pus jocul la down si asteptam(150 min ).

7. #527 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    imi spuneti si mie cand jucati...s-ar putea sa ma alatur si eu..

8. #528 SP
    Member ramusg's Avatar
    Am jucat aseara, mi-a placut, poate facem un tur de forta si in seara asta, dati add.

9. #529 SP
    Member bartonn's Avatar
    Ne strangem diseara de un 5vs5? sau un FREE FOR ALL )

10. #530 SP
    Member ramusg's Avatar
    Yep, o sa fiu on dupa ora 17, dati un mesaj si add , imi place Mp-ul ,imi pare rau ca nu l-am luat mai devreme ,dar si asa la plus e f bine pt ca inca mai e viata on-line, bafta

11. #531 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    Noted

---------- Post added 28-10-2012 at 07:39 PM ----------

Echipa adunata sdeocamdata:
    Jokerash
    bartonn
    ReNeGaDe124
    ps3trophies
    aizenks
    oee
    alecutheman
    cristi-dinu
    chyna008
    DanTe23 - la sfarsitul lui noiembrie
    Boghy02 - Me
    eastbason

Am sa ii rog pe cei care au spus ca vor sa joace , sa dea add la boghy0205 , to save time
    cum a ramas pana la urma? de maine pot sa joc si eu

12. #532 SP
    Man mie se blocheaza tot timpul la crysis 2 la 77%(am incercat de 4 ori) de pe psnVorbeste cu restul , poate vor sa joace , eu am pus pe fiecare pagina(crysis 2 , psplus si trophy boosting) userii dispusiNu stiu sincer de ce se blocheaza...

13. #533 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    Man mie se blocheaza tot timpul la crysis 2 la 77%(am incercat de 4 ori) de pe psnVorbeste cu restul , poate vor sa joace , eu am pus pe fiecare pagina(crysis 2 , psplus si trophy boosting) userii dispusiNu stiu sincer de ce se blocheaza...
    am mai auzit de problema asta dar cu borderlands, prin US se intampla asa, cineva a rezolvat dupa ce a formatat hdd. Oricum pt cine vrea sa joace imi gaseste id-ul in semnatura. Bafta si daca nu ai ceva important pe consola incearca un format, desi dureaza ft mult

14. #534 SP
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    am mai auzit de problema asta dar cu borderlands, prin US se intampla asa, cineva a rezolvat dupa ce a formatat hdd. Oricum pt cine vrea sa joace imi gaseste id-ul in semnatura. Bafta si daca nu ai ceva important pe consola incearca un format, desi dureaza ft mult
    La chestia cu formatul m-am gandit si eu , dar am share facut cu un amic la cateva jocuri si dlc's care deocamdata le joc si pentru un joc sa imi pierd totul si iar sa le downloadez nu merita...Am sa mai incerc fara format...poate , poate

15. #535 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Crysis 2

P�nă la urmă mai joaca cineva MP?

16. #536 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Eu joc, dar nu prea des.

17. #537 SP
    Junior Member AizenKs's Avatar
    Am nevoie de ajutor la trofeul "The Cleaner" ,trebuie sa primesc toate bonusurile posibile in multiplayer... problema este ca nu pot sa ucid 5 persoane intr-o perioada scurta deoarece pe multiplayer este un adevarat haos,toata lumea se foloseste de invizibilitate si de viteza .Am nevoie de acest trofeu si pot sa spun ca am cale libera spre platinarea lui . Am nivel 38 parca,nu am mai intrat de ceva timp pe el.Daca exista un grup de persoane care doresc sa platineze jocul si sa ma ajute inclusiv pe mine voi ramane recunoscator .

18. #538 SP
    Member MrGad3tGuy's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    P�nă la urmă mai joaca cineva MP?
    Da, I am playing MP

19. #539 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    E 5 euro pe origin!!!

20. #540 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Care mai jucati Crysis 2 , multiplayer Floris850 id uk , am intrat ieri seara si erau foarte putini.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 28 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 LastLast