L-am luat eu pe primul. Se pare ca si #20 e folosit, dar nu a anuntat nimeni.
Aveti idee daca, odata primit mail-ul de la ei cu accesul, vom putea invita cate 3 prieteni fiecare?
11. QYKW-LVVT-ACL9-UWBD luat de mine.
Multumesc
---------- Post added 01-02-2019 at 13:18 ----------
Am mai luat 14. JW68-RAC9-KJQG-3AFG pentru un amic.
Multumim!
Nici eu nu ma bag, las lumea care are chiar nevoie sa il testeze, am testat tura trecuta Division 2 si nu pot spune ca a fost wow.
Adevarul e ca multi le-au luat in mod random... Credeam si eu ca le luati pe rand
poiuyt: pe cuvant ca nu stiu. M-am pierdut. Daca vreti, eu mai cer! Dar trebuie sa aiba cineva rabdare sa le testeze pe toate, sa ma asigur ca sunt toate folosite.
Daca mai ai cum sa faci rost, eu as mai vrea pt 2 prieteni, in caz ca nu le pot da invite din cont. Nu mi-am permis sa iau si pentru prieteni de acolo...
Btw, aveti idee cum se poate downloada si de unde? In store nu exista demo.
The Division 2 private beta starts on February 7 at 1AM PT / 4AM ET / 9AM UK and ends February 11 at 1AM PT / 4AM ET / 9AM UK. The beta will be available on Xbox One, PS4, and PC.
Am verificat eu toate codurile acum si sunt luate.
20 de coduri
11 confirmari
MonkY, te rog eu, urmatoarele de luni, da-le doar pe baza de PM sau posteaza undeva unde doar cei care au donat aici pot vedea.
Am ratat tura asta de coduri, poate luni prind si eu unul. Vreau sa vad daca e diferit de primul joc macar putin, acolo am facut greseala sa iau gold edition la 80 de lire...
Daca se mai procura cateva coduri as vrea si eu unul... Pe primul nu l-am jucat si as vrea sa il testez pe asta sa vad daca imi place sau nu. (si ca sa imi testez noua placa video )
Bookmarks