Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 73

Thread: Fallout 76

 1. #21 SP
  495
  Member 495's Avatar
  Preorder power armor edition neaparat! O sa joc si cu casca pe cap si cu pip boy-ul la mana!

  Abia acum am vazut prezentarea intreaga la bethesda si todd howard fcukin killed it! Umor, self deprication, joc fain, coop gameplay, collectors edition pfff awesome!


 2. #22 SP
  Senior Member Khufu's Avatar
  Ma intriga ideea de online in Fallout, sa vedem ce nebunie iese. O sa tin o mintea "deschisa" fata de Fallout 76. Editia de colectie arata tare bine, cu siguranta.

 3. #23 SP
  Senior Member PoisonRemedy's Avatar
  Well yeah, nu e pentru mine, poate i-as fi dat o sansa daca ar fi fost single player fara always online. Doar pentru ca e fallout nu inseamna ca acuma o sa ma aplec pentru ei.

 4. #24 SP
  Member danielconst90's Avatar
  Apar multe detalii despre Fallout 76, jocul online survivor de la Bethesda. Sunt multe informatii prezedtate si incepem cu multiplayer-ul. Despre PvP, prima oara cand vei lovi un alt player vei avea un mic damage, pentru avertisment. Ca o invitatie, daca celelalt accepta vorbim de full damage. Daca nu accepta insa , vei putea sa il omori totusi , dar daca o faci...va fi fara recompensa, si vei deveni un ucigas cautat, si apari pe harta tuturor cu rosu, cu bounty. Daca iti cauti razbunare dupa moarte , recompensa va fi dubla. Daca vei omori un player cu rank mai mare, recompensa va fi mai mare. PvP nu va fi disponibil decat dupa level 5. Daca mori vei pierde echipamentul junk, respawn va fi free la respawn point sau in alta parte costa caps. 
Cand ataci cu o nucleara o tabara , va distruge tot dar proprietarul poate reconstrui tot sau reloca sau repara voice chat este activat. V.A.T.S. Este prezent in real time...divera de pozitia si perceptia asupra subiectului. Servereele private vor fi disponibile. Dar atat de multiplayer, more later.
Creation ID arata foarte bine, la finalul creatiei caracterului, mult mai ampla, poti folosi modul photo al jocului pentru o poza cu caracterul. Dar vedeta a fost noul S.P.E.C.I.A.L system . Cand avansezi in nivel , primesti un S.P.E.C.I.A.L stat pe care sa il avansezi in rank. Nu mai exista ceva random , acum cand primesti carti. La ficare cateva nivele, vei primi cate un perk ce contine altele. Cand vei ajunge la level 50 nu vei mai primi puncte..doar carti.
  https://www.youtube.com/embed/JjADDp...feature=oembed

  https://www.youtube.com/embed/c_B7Ct...feature=oembed

  https://www.youtube.com/embed/KKx8NT...feature=oembed

  https://www.youtube.com/embed/KjiTXk...feature=oembed


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 5. #25 SP
  Banned skyrim's Avatar
  Dupa un Elder Scrolls Online trebuiau sa scoata si un Fallout Online.In anii urmatori precis o sa lanseze si un Wolfenstein Battle Royale si chiar un Dishonored 3 care sa fie jucat doar in Co-Op .
  Nu m-ar mira ca si Elder Scrolls 6 sa fie tot un MMORPG ca WoW.

  Ce face Bethesda e firesc, pana la urma asta-i trendul inceput de de la World of Warcraft, Diablo 3, Guild Wars, PUBG si Overwatch incoace fiindca in viitor majoritatea jocurilor vor fi jucate doar online. Cine suntem noi sa stam in calea trendului?
  Ce ma ingrijoreaza insa e ca nu vom mai putea juca cu moduri, iar Bethesda ar putea sa scoata ceva nejucabil, plin de buguri si plictisitor.

 6. #26 SP
  Member dorin_star's Avatar
  Am facut comanda la Altex de Fallout 76 PS4 + bonus precomanda “B.E.T.A access” are cineva idee cum si cand vor da BETA acces ?

 7. #27 SP
  Senior Member Se7en Fury's Avatar
  Mai sunt care au downloadat beta la joc, astăzi este open la o oră rezonabilă, add se7enfuryRO, aș vrea să joc în Squad.

 8. #28 SP
  Member ATX-MG's Avatar
  Quote Originally Posted by dorin_star View Post
  Am facut comanda la Altex de Fallout 76 PS4 + bonus precomanda “B.E.T.A access” are cineva idee cum si cand vor da BETA acces ?
  Trimite-mi PM cu numarul comenzii te rog.

 9. #29 SP
  Senior Member calin_kalf's Avatar

 10. #30 SP
  Senior Member Se7en Fury's Avatar
  4 Coduri pentru Beta.

  QRRE-PQN6-CPXH
  P63H-9HNT-ER8T
  MPA5-6JN8-LCJ7
  JBXN-R4N9-A443

 11. #31 SP
  Member adin33's Avatar
  Al doilea l-am luat eu. Merci.

 12. #32 SP
  Senior Member Se7en Fury's Avatar
  Sunt online dacă vreți să jucam în Squad.

 13. #33 SP
  Junior Member Crixus's Avatar
  A primit cineva editia Power Armor comandata la magazine din Romania? Daca da, va rog sa spuneti de la ce magazin ati luat-o.

 14. #34 SP
  Senior Member calin_kalf's Avatar
  Best game 10/10  Sper sa nu cumpere nimeni de aici jocul.

 15. #35 SP
  Senior Member Se7en Fury's Avatar
  Singurul motiv pentru care nu îl cumpăr este ca nu am timp de el, jocul necesită foarte mult timp fiind un MMRPG, restul sunt povești. Îmi place universul Fallout și chiar și cu problemele ce le are eu tot l-aș cumpăra.

 16. #36 SP
  Member Otman's Avatar

 17. #37 SP
  Senior Member PoisonRemedy's Avatar
  Un ***** de cashgrab, au urcat si ei pe trenul "live service"

 18. #38 SP
  Member lukecelmare's Avatar

 19. #39 SP
  Member Otman's Avatar

 20. #40 SP
  One Man Army Cristy's Avatar
  Versiunea de xox are un user score de 2.5. Clar un joc facut cu picioarele. Nu credeam ca se poate mai rau ca The elder scrolls online. (m-am inselat)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Similar Threads

 1. Replies: 0 Last Post: 13-06-2016, 10:45
 2. Fallout 3 sau Fallout : New Vegas~~Opinii & Pareri By PayneKiller in forum Console Club
  Replies: 1 Last Post: 12-06-2012, 12:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts