Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 11 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 208

Thread: Colin McRae Dirt 2

1. #81 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    latest pics
    colin-mcrae-dirt-2-enthroll-46.jpg colin-mcrae-dirt-2-enthroll-42.jpg colin-mcrae-dirt-2-enthroll-47.jpg colin-mcrae-dirt-2-enthroll-48.jpg colin-mcrae-dirt-2-enthroll-43.jpg
    ken block was all over me
    colin-mcrae-dirt-2-enthroll-44.jpg

2. #82 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    MA dar cum faceti voi poze in dirt 2 ? eu am x360 si nu pot face e numai pentru ps3 ?

3. #83 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    MA dar cum faceti voi poze in dirt 2 ? eu am x360 si nu pot face e numai pentru ps3 ?
    Uite MA ce scrie in urma:

Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    in replay (dupa finish) opresti cand vrei sa faci poza, apesi butonul PS pe controller sa te duca in XMB - PHOTO si o sa-ti apara meniul Take Screenshot. asta pe PS3, pe X360 nu stiu.
    La x360 nu stim.

4. #84 SP
    a scris si Dj Mo mai sus...
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Pe 360 nu este aceasta facilitate

5. #85 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Foarte tare jocul ... nu ma mai dezlipesc de el , desi il am cu intarziere , numai asta ma joc ... o singura problema , nu pot , deci chiar nu pot sa fac trofeul acela - castiga un event fara sa castigi una dintre curse ... pur si simplu nu ma indur

6. #86 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Foarte tare jocul ... nu ma mai dezlipesc de el , desi il am cu intarziere , numai asta ma joc ... o singura problema , nu pot , deci chiar nu pot sa fac trofeul acela - castiga un event fara sa castigi una dintre curse ... pur si simplu nu ma indur

Nu poti sau nu vrei sa-l faci? Ca e o diferenta.... lol

7. #87 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Nu vrea credlol,ca si mie mi-a fost ciudat sa-mi las coechipiera(ul) sa castige.Ce ziceti baieti,cand facem niste curse intre noi asa?ca nu prea am jucat impreuna decat cu vreo 3 de pe forum

8. #88 SP
    Oh well , inclin mai mult spre nu vreau E tare ciudat ... pe offline ma descurc super , pe online sunt praf ... praf si pulbere...

9. #89 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    acum l-am jucat si eu prima oara.
    spuneti-mi si mie unde gasesc setarile de grafica sa le dau pe high ca mi se par low spre medium?
    si cum scap de toti fanboys care imi fac curte si numai nu ma lasa sa conduc linistit?

10. #90 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    si cum scap de toti fanboys care imi fac curte si numai nu ma lasa sa conduc linistit?
    le dai un "auto-graf" si le trece.. sau 2, depinde de fani...

11. #91 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    ... sunt putin iritat de efectul de apa si noroi pe parbriz. Au cam abuzat de el.

[url="http://www.youtube.com/watch?v=ht0-hztFkcg"]YouTube - Dirt 2 - Praf in ochi lui Rasko
    mi se pare prea greu sa conduc din cockpit view, au exagerat cu murdarie si crapaturi de parbriz, nu vad aproape nimic.
    Cockpit-ul arata de cele mai multe ori ca in poza de mai jos
    Attached Images Attached Images 13.jpg

12. #92 SP
    Care se mai baga la o cursa ?

13. #93 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Eu,eu

14. #94 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Spuneti-mi si mie va rog cei care aveti jocul, sunt curse si pe ploaie, noroi, zapada in jocul asta sau nu? ca as vrea sa-l cumpar si eu...mi-a dor sa joc ceva rally de aceea intreb. Tks

15. #95 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Spuneti-mi si mie va rog cei care aveti jocul, sunt curse si pe ploaie, noroi, zapada in jocul asta sau nu? ca as vrea sa-l cumpar si eu...mi-a dor sa joc ceva rally de aceea intreb. Tks
    Pe nori sunt,dar nu tot traseul,sunt asa cate o balta si umpic nori pe aici pe acolo dar nu sunt complete cu nori,zapada nu am intalnit dar nu cred ca existasi ploaie la fel.
    Si fara astea,te asigur ca merita din plin acest joc...Cand termin cu Heavy Rain-ul ma intorc direct la DIRT si poate ne strangem mai multi pt. cateva curse

16. #96 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Vezi ca este demo pe PStore.Are 2 curse,ambele in desert.Eu zic ca se merita 100% sa-l iei,chiar daca nu are zapada sau ploaie.Cand o sa vezi cursele din Croatia o sa ramai.

17. #97 SP
    True true , si mie Croatia imi place cel mai mult .

18. #98 SP
    Mai,atata il laudati dar nu-l jucati nici care,ca eu m-am si pus sa-l dau.L-as mai tine daca as avea cu cine sa joc un online ceva.Jocul e chiar fain dar numai single player te plictisesti dupa un timp,cursele devin destul de repetitive,jocul neavand o varietate prea mare de trasee
    .

19. #99 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Stabiliti o zi, o ora de intalnire si ce premiu se acorda celui care ii scoate pe toti de pe traseu ca vin si eu

20. #100 SP
    For me it's ok every night,sa stabileasca cei care nu prea au timp sa-l joace,cand ar putea ei,si ma prezint si eu cu trabantul meu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 11 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast