Foarte tare jocul ... nu ma mai dezlipesc de el , desi il am cu intarziere , numai asta ma joc ... o singura problema , nu pot , deci chiar nu pot sa fac trofeul acela - castiga un event fara sa castigi una dintre curse ... pur si simplu nu ma indur![]()
Nu vrea credlol,ca si mie mi-a fost ciudat sa-mi las coechipiera(ul) sa castige.Ce ziceti baieti,cand facem niste curse intre noi asa?
ca nu prea am jucat impreuna decat cu vreo 3 de pe forum
![]()
Oh well , inclin mai mult spre nu vreauE tare ciudat ... pe offline ma descurc super , pe online sunt praf ... praf si pulbere...
acum l-am jucat si eu prima oara.
spuneti-mi si mie unde gasesc setarile de grafica sa le dau pe high ca mi se par low spre medium?
si cum scap de toti fanboys care imi fac curte si numai nu ma lasa sa conduc linistit?
Spuneti-mi si mie va rog cei care aveti jocul, sunt curse si pe ploaie, noroi, zapada in jocul asta sau nu? ca as vrea sa-l cumpar si eu...mi-a dor sa joc ceva rally de aceea intreb. Tks
Pe nori sunt,dar nu tot traseul,sunt asa cate o balta si umpic nori pe aici pe acolo dar nu sunt complete cu nori,zapada nu am intalnit dar nu cred ca existasi ploaie la fel.
Si fara astea,te asigur ca merita din plin acest joc...Cand termin cu Heavy Rain-ul ma intorc direct la DIRT si poate ne strangem mai multi pt. cateva curse![]()
Mai,atata il laudati dar nu-l jucati nici care,ca eu m-am si pus sa-l dau.L-as mai tine daca as avea cu cine sa joc un online ceva.Jocul e chiar fain dar numai single player te plictisesti dupa un timp,cursele devin destul de repetitive,jocul neavand o varietate prea mare de trasee
.
Stabiliti o zi, o ora de intalnire si ce premiu se acorda celui care ii scoate pe toti de pe traseu ca vin si eu![]()
For me it's ok every night,sa stabileasca cei care nu prea au timp sa-l joace,cand ar putea ei,si ma prezint si eu cu trabantul meu![]()
Bookmarks