Legat de MP, nu as putea sa ti spun pentru ca la fiecare boss la care am ajutat deja il facusem singur si conexiunea se intrerupe dupa, te trimite inapoi la tine.
La NV de Volcano Manor ajungi dand ocolul pe munte, practic de la poarta castelului, cobori, treci un pod mare si apoi poti urca pe undeva in dreapta si la final ajungi tot acolo doar ca pe cealalta parte.
FYI pentru cine e im Jotunheim AKA Mountain Top of Giants, vedeti ca mai e o zona la vest, usor de ratat, destination Haligtree daca vreti sa cautati.

cat de fain poate fi un boss daca ii dai un checkpoint playerului inainte de el ca sa-l invete... Mie mi se pare o aberatie atat de mare sa nu ai checkpoint inainte de boss... Nu faci altceva decat sa incurajezi playerul sa ,,triseze,, prin tot felul de chestii care fac bossul mai usor (in loc sa ii invete skillsetul).
. In viitor cu siguranta il reiau. Il laud in repetate randuri pentru ca merita. Macar pentru nivelul de creatie care il are si story -ul care te face sa gandesti la ce au facut acesti oameni. Respect tuturor implicati in crearea Elden Ring, ce am primit in aceste vremuri este ceva unic. O frumoasa evadare de la realitate.

Asa ca sunt complet paralel cu tot ce tine de magii, arme speciale ... inteligenta, faith si ce bazaconii o mai fi

Bookmarks