Erau si cateva postari pe reddit ale unor persoane care sufera de tetraplagie si au reusit sa termine jocul. Cu un setup special construit si multa ambitie au reusit sa duca jocul pana la final - si in mod normal, nu cu smecherii, gen fast travel la Crumbling Farum Azula prin glitch. Mad respectz!

. Săracul Tree Sentinel de la început nu a apucat sa între in faza 2. La fel și restul bosilor obligatorii pentru acces in capitala
. Am terminat cu 150 level primul run și cu buildul pe un mix de dexterity și arcane.Ca și weapon am folosit Reduvia dagger, Claw in prima parte, Dual bandit curved sword cu seppuku pe ambele si Dual Whip cu bloodhound’s step si afinity pe ocult. Nu este challenging deloc sa continui pe NG+ in aceste condiții, așa ca voi începe un nou run de la zero, de asta data pe un full strength cu colosal weapon.
. Cum a fost când ai pus-o jos
).

a trebuit sa jonglez un pic din stats-uri sa fac sa dau damage de la 600 la 900-1000 per hit. A ajutat sa folosesc "Fire, Grant Me Strength" si blade coating pe sabie (am mers cu Holy ca aveam cele mai multe lol) in prima parte din lupta. Many attempts (and Rune Arcs) later: Mission accomplished. Mi un pic ciuda ca am batut-o dupa ce am terminat Farum Azula (si atunci quest-ul cu Gideon a mers mai departe), dar asta e! Pe langa Malenia, tot ce a ramas dupa a picat usor. 

(din pacate nu mai am zeci de ore libere pe zi pt NG++, like back in the OG Demons Souls days). Sfaturi privind ce, cum, unde ar fi f apreciate
That's the real challenge of the game

Bookmarks