Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 26 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 509

Thread: Elden Ring

1. #181 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Quote Originally Posted by Phi View Post
    Si care e questul? Eu am 8 ore jucate in total si doar ma plimb dintr-o parte in alta.
    Jocul are un main quest care are 3 finaluri cat si mai multe side quest-uri :
    https://eldenring.wiki.fextralife.com/Side+Quests
    Nu ai quest log, iti poti pune markere pe harta ca sa te ajute in acest sens.
    Eu n-am rezistat mai mult de 5-6 ore in Witcher 3 datorita gameplay-ului pe care il consider inferior. Mi se pare ca ai libertate mai mare in Elden Ring de explorat pe harta fata de Witcher.

2. #182 SP
    Manager paul's Avatar
    Aveti grija pe PS5 cu salvarea:
    Quote Originally Posted by Bandai Namco
    About the phenomenon of game data that does not save correctly in the PlayStation 5 version
    - If the PS5 console is unexpectedly turned off while playing a game or in rest mode, saved data may not be saved correctly.
    - We are aware of the cause of this issue and are working on a patch to correct it, but until the patch is released, please save your game manually by exiting the game regularly.
    - Game data will be saved correctly if you quit the game by opening the system menu using the OPTION button and selecting "Quit Game,” then press the HOME button to return to the PS5 home screen and quit the game application once.
    A message about some performance issues in ELDEN RING

3. #183 SP
    Da, ii dau quit game inainte sa pun PS5-ul in stand-by sau inchis complet. Mereu asa au zis, incepand cu DS1 sa inchizi jocul cum trebuie altfel e posibil sa ai "corrupted file" la salvare.

4. #184 SP
    Junior Member ciocanul's Avatar
    Bine ca e weekend si am timp sa ma joc. Singurul regret e ca il joc pe PS4 in loc de un PS5(ca e scump): arata mai rau, loading time mai mare, de miscat nu am simtit sa "agatze" dar cica se mai intampla.
    Aia cu "exitul fortat" si salvarea naspa e un feature, nu un bug. Sa nu se corupa dar sa ramana asa. Ai sansa sa o iei de la capat cu un boss, doar nu o sa ma salveze la boss cand o iau pe coaja.

5. #185 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Din ce am inteles, cele mai bune versiuni ale jocului ruleaza pe PS4 Pro si pe Xbox Series S. Deci nu aveti de ce sa aveti regrete, cel putin momentan, cei care nu aveti PS5

6. #186 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Cel mai bine rulează versiunea de PS4 Pro, dar pe PS5. E singurul mod in care poti avea framerate 60fps constant. Din păcate pierzi puțin din rezoluție, calitatea texturilor si densitatea vegetației.

7. #187 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Din ce pot sa observ (in clipuri de pe internet si din ce am mai jucat eu momentan), Demons Souls, Dark Souls, Elden Ring se bazeaza mult mai tare pe partea de knowledge + explorare fata de Sekiro (si tind sa cred ca si BloodBorne) decat pe skill... Sunt multe builduri si iteme foarte bune care fac jocul muuuult mai usor (ma uitam la unele chestii si ma gandeam: de ce lumea spune ca e atat de greu? Pur si simplu trebuie sa joci lent si sa ai grija la stamina bar). Sekiro mi s-a parut mult mai combat related decat Demons souls/Elden Ring/Dark Souls.

Asa sa fie? Sau ma insel?

8. #188 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Exact asa e. Problema e ca majoritatea suntem obișnuiți ca jocurile sa ne spuna clar "folosește asta ca sa bați inamicul X".
    In jocurile From trebuie sa citești tu descrierile obiectelor si sa deduci singur fiecare obiect ce face si unde e bun.

9. #189 SP
    + ca datorita open world-ului il face si mai greu ca nivel de dificultate. Il gasesc pe locul 2 dupa Sekiro din ce a facut FromSoftware pana acum. Ai tendinta sa explorezi si nimeresti in zone unde n-ai ce cauta. Dau exemplu personal: la ultimul gameplay cercetam o pestera si dau peste boss-ul Magma Wyrm. Prima data reusesc sa-i iau 80% din viata. Increzator ca tavalesc soparla, ma duc iara si iara mor tot asa incat am murit de vreo 20 de ori pe putin. Insa am dovedit-o in final. Este boss-ul din gameplay-ul de mai jos insa eu l-am intalnit intr-o pestera unde abia ai loc sa te misti dat fiind dimensiunile ei. Prima frustrare care am avut-o pana acum in Elden Ring si ambitia de a dovedi boss-ul si clar nu aveam levelul necesar.

10. #190 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Mda. Desi mi-am dorit mult sa imi placa seria asta de jocuri, pur si simplu nu am rabdare sa citesc ce face fiecare pietricica sau sa ma chinui sa ajung in punctul X doar sa realizez ca sunt underlvl. Jocul arata bine, dar universul creat de ei nu mi se pare suficient de atragator (personal) ca sa-l scotocesc in fiecare colt. Faptul ca nu exista un fir narativ clar/un protagonist nu ma face sa ma atasez emotional de joc. Desi combatul din Witcher 3 mi s-a parut mediocru, mi-a facut placere sa ii explorez lumea si povestile. Sekiro mi-a placut pentru combat. Demons souls si Elden Ring mi se pare de asemenea ca au un combat mediocru, varietatea venind din multitudinea de inamici cu care te confrunti. Universurile create de cei de la fromsoftware mi se par interesante, dar mai mult ca si concept.

Fac aceste remarci pentru ca am auzit deseori ca jocurile fromsoft nu sunt pentru toata lumea. Credeam ca din cauza nivelului de dificultate (si mi s-a intarit aceasta idee dupa Sekiro). Dar eu cred ca e vorba si despre altceva... pot intelege de ce unora le place ce au jocurile lor de oferit, dar neajunsurile (pe care altii le considera de fapt puncte forte) sunt prea mari pentru mine.

11. #191 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Eu joc mag si pana acum e cea mai mare greseala am sperat ca verticalitatea jocului va schimba in bine jocul, dar pana acum, saritul de colo colo este extrem de inutil si nu au facut altceva decat sa ingreuneze jocul, pentru ca nu poti sa ignori acel buton.....also nu inteleg de ce nu putem sa setam butoanele pe consola.

12. #192 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Doamne cat m-a chinuit primul boss. Ce-i drept am jucat fara summon si fara spirite.

13. #193 SP
    Quote Originally Posted by lucicleric View Post
    Eu joc mag si pana acum e cea mai mare greseala am sperat ca verticalitatea jocului va schimba in bine jocul, dar pana acum, saritul de colo colo este extrem de inutil si nu au facut altceva decat sa ingreuneze jocul, pentru ca nu poti sa ignori acel buton.....also nu inteleg de ce nu putem sa setam butoanele pe consola.
    Si eu sunt tot mag. Inca n-am gasit scroll-uri de vraji desi am fost la Roundtable hold am dat peste un alt mag, mi-a vandut ceva insa e ca skill pentru arme. Pe YT i-am vazut pe unii ce au spell-uri interesante

14. #194 SP
    Member Syni's Avatar
    Eu am început un prim run cu un bandit și am recunoscut cu plăcere vechiul meu “prieten” aka bandit knife din DS3. Sigur, din lipsa de timp și acum fiind plecat de acasă, nu am apucat sa joc numai puțin pe la început dar cad mobii ca merele, unul după altul. Doar 2 boss-uleti din peșterile de la început deocamdată, backstabul este fantastic, iar quickstep skill la dagger arată foarte bine. Vedem mai încolo cum va fi. Cert ca îmi doresc un prim run cu un build pe dagger, al doilea va fi pe pur strength cu UGS.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

15. #195 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    also nu inteleg de ce nu putem sa setam butoanele pe consola.
    https://www.popsci.com/diy/how-to-remap-controller/

16. #196 SP
    In nord est-ul hartii, unde este Aeonia Swamp printre daramaturi se gaseste Meteorite Staff pentru mag. De cand am pus mana pe el, am boost pe sorceries acum. De asemenea tii drumul si urci mai sus la Church of the plague si prin cimitir sari pe steam si urci muntele, e mare dragon alb si puii lui. Loc numa' bun de farmat ( Greyoll's Dragonbarrow). In 30 de minute am facut 100k. Am bagat 7-8 levele ca tare nevoie este Daca omoriti dragonul alb nu reapare la loc.

17. #197 SP
    Junior Member ciocanul's Avatar
    A pus cineva un film si arata mai bine pe consolele de top. Ploaia pe PS4 arata doar niste dungi veticale pe ecran. Vad ca aici mai mult umblu decat ma bat.

18. #198 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    In nord est-ul hartii, unde este Aeonia Swamp printre daramaturi se gaseste Meteorite Staff pentru mag. De cand am pus mana pe el, am boost pe sorceries acum. De asemenea tii drumul si urci mai sus la Church of the plague si prin cimitir sari pe steam si urci muntele, e mare dragon alb si puii lui. Loc numa' bun de farmat ( Greyoll's Dragonbarrow). In 30 de minute am facut 100k. Am bagat 7-8 levele ca tare nevoie este Daca omoriti dragonul alb nu reapare la loc.
    Multam fain de tip. Am jucat aseara cateva ore bune. Mi-a mai revenit speranta , am schimbat controlul si abia folosesc jump-ul. Also usor usor am inceput sa prind feelingul jocului.
    O chestie insa, pana acum pare foarte inutil ideea de a strange chestii de pe jos, nimic din crafting nu pot sa zic ca ma ajuta momentan....probabil doar magul are problema asta?

19. #199 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Imi amintesc bine sau in Network test era o clasa numita Enchanted Knight?
    Acum vad ca nu se mai regaseste in lista si imi pare rau ca as fi vrut sa aleg acea clasa.

Gresesc undeva?

20. #200 SP
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Imi amintesc bine sau in Network test era o clasa numita Enchanted Knight?
    Acum vad ca nu se mai regaseste in lista si imi pare rau ca as fi vrut sa aleg acea clasa.

Gresesc undeva?
    Enchanted knight s-a transformat in Astrologer acum.

---------- Post added 27-02-2022 at 13:44 ----------

Multam fain de tip. Am jucat aseara cateva ore bune. Mi-a mai revenit speranta , am schimbat controlul si abia folosesc jump-ul. Also usor usor am inceput sa prind feelingul jocului.
    O chestie insa, pana acum pare foarte inutil ideea de a strange chestii de pe jos, nimic din crafting nu pot sa zic ca ma ajuta momentan....probabil doar magul are problema asta?
    Trebuie sa gasesti multe cooking recipes. Eu pot face tot felul de sageti care sincer nu ma ajuta. Apropo soparlele au fost inlocuite de niste gandaci stalucitori ce imping un bolovan. Gandacii astia fie iti umplu viata, mana sau dau si spell-uri. Aseara am stat vreo 8 ore in zona cu mlastina si Greyoll's Dragonbarrow. E quest pentru astrologer acolo de la un NPC si in final iti vinde 3 spell-uri. Sunt aproape level 70 si am revenit jos la inceputul jocului sa continui main quest si sunt OP acum. Ii rupi cu astrologer. Inteligenta repede la lvl.50 + Meteorite staff pentru ca face scaling (pana cand gasim ceva mai bun). De asemenea cautat harta pentru golden seed. Pus maxim 2 flask-uri la viata si restul la mana.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 26 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast