Jocul are un main quest care are 3 finaluri cat si mai multe side quest-uri :
https://eldenring.wiki.fextralife.com/Side+Quests
Nu ai quest log, iti poti pune markere pe harta ca sa te ajute in acest sens.
Eu n-am rezistat mai mult de 5-6 ore in Witcher 3 datorita gameplay-ului pe care il consider inferior. Mi se pare ca ai libertate mai mare in Elden Ring de explorat pe harta fata de Witcher.

Sa nu se corupa dar sa ramana asa. Ai sansa sa o iei de la capat cu un boss, doar nu o sa ma salveze la boss cand o iau pe coaja.
am sperat ca verticalitatea jocului va schimba in bine jocul, dar pana acum, saritul de colo colo este extrem de inutil si nu au facut altceva decat sa ingreuneze jocul, pentru ca nu poti sa ignori acel buton.....also nu inteleg de ce nu putem sa setam butoanele pe consola.
din DS3. Sigur, din lipsa de timp și acum fiind plecat de acasă, nu am apucat sa joc numai puțin pe la început dar cad mobii ca merele, unul după altul. Doar 2 boss-uleti din peșterile de la început deocamdată, backstabul este fantastic, iar quickstep skill la dagger arată foarte bine. Vedem mai încolo cum va fi. Cert ca îmi doresc un prim run cu un build pe dagger, al doilea va fi pe pur strength cu UGS.
Daca omoriti dragonul alb nu reapare la loc.
Vad ca aici mai mult umblu decat ma bat.

Bookmarks