Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 26 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 509

Thread: Elden Ring

1. #161 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Poti sa ai pvp in multiplayer, summoning an ally si invadari de joc. Ca la Dying Light ori Deathloop, dar nu e mp only.

2. #162 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Intelesesem ca nu merge decat online, iar ei nu au dat drumu la servere, deci cei care au jocul mai devreme, se uita la el.

Sau nu este adevarat?
    nu e exclusiv online. beta ul a fost asa. se joaca lumea de ieri.

3. #163 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Atunci spor la joaca si astept pareri. Nu sunt uber fan jocurile lor, dar m-au prins mereu pt cateva ore asa ca-l voi lua cu siguranta la o reducere si dupa cateva updates serioase

4. #164 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    E greu. M-am aventurat intr-o pestera si am dat de un boss. M-a batut mar si am pierdut tot. Daca merg inapoi sa iau ce este al meu, iarasi ma bate. Nu am cum sa trec de faza asta, doar daca abandonez. La summoning nu raspunde nimeni, desi daca ei ma cheama pe mine ma baga in jocul lor. Bineinteles, am luat bataie si eram 3.

Mi se pare cam greoi dodge-ul. Acum nu sunt sigur daca asa e mecanica jocului, ori e de la controller. Parca la PS4 era mai responsive butonul O, fiindca am observat chestia asta si in God of War. Un lucru ce nu imi place e sprint pus pe O si astfel nu mai poti manevra joystick drept, deci camera. Tot am tendinta, la sprint, fie sa apas pe joystick stang, fie sa il dau in fata. Din ce am butonat prin meniu, nu poti schimba setarea asta.

In rest e frumos, chiar daca nu ai idee ce sa faci si unde sa mergi. La un moment dat busola/compas arata doar N si E, daca nu ma insel, si nimic intre, deci nu ai niciun tel. Poate doar sa gasesti NPC sau sa te mai bati cu niste bossi - ceea ce e dificil.

Sper sa mai intre playeri pe summoning incepand de zilele urmatoare ca altfel e jale

5. #165 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Fiind open world mi se pare de departe cel mai usor joc al lor de pana acum. Ai libertatea sa farmezi toate itemele de care ai nevoie, iar checkpointurile sunt mult mai dese. Si apropo, acum acestea iti arata si calea principala de urmat, se aseamana ca mecanica cu vantul din Ghost of Tsushima, doar ca iti traseaza in linii mari traseul, nu iti da mura in gura.

Am inceput cu clasa samurai, nu m-am documentat deloc inainte despre plusuri si minusuri, am mers pe feeling. Pana acum pot spune ca am ales bine, am arcul care ma ajuta sa omor inamici de la distanta + katana si scutul pentru close range.

De bossul din pestera am trecut din a 3-a sau a 4-a incercare.

Imi place jocul, doar ca imi da senzatia ca e mult prea mare si voi avea nevoie de tot timpul din lume sa-l termin

6. #166 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Elden Ring has an accidental hard mode if you miss this very early NPC: https://www.pcgamer.com/elden-ring-h...ery-early-npc/

7. #167 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Eu orbecai pe harta fara scop... Am nimerit peste un urs imens de a maturat cu mine Mi-am luat vrajitorul. L-am facut pe tree guardian din a 15 a incercare si pe Margit + inca cativa. Sunt cam frustrat ca nu gasesc scroluri de vraji. Parca faci mai greu level-up. Are chestia faina de iti reumple flask-urile daca elimini mobii din zona si totusi la castel nu face asta + pentru prima data buton dedicat de sarit pe langa dodge. Eu il gasesc ca DS 3 upgradat in varianta open world. Multiplayer-ul merge doar la anumiti bosi din ce am vazut, nu poti sa-i iei dupa tine pe harta, poate ma insel?
    @ PHI :
    E un dodge diferit aici fata de God of War. Plus ca multi au atacuri AOE si te ia oricum (vorbesc de bosi). Scutul e sfant. Plus ca ai bar-ul de stamina destul de marisor pentru inceput. Putem face multiplayer cu 4 jucatori si parola din ce am vazut.

8. #168 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Am citit ca daca vreti 60fps constant pe PS5 sa instalați versiunea de PS4 daca va interesează strict framerate-ul. Momentan pe PS5 fluctuează intre 45-60 fps pe performance si 30-60 pe quality(sau cum ii zice). Pe Xbox cica ar fi mai mari si mai dese framedrops, nu stiu acolo daca poti instala sau nu versiunea old gen.

9. #169 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    O intrebare: citesc ca e open world. Daca mori si reiei acelasi traseu apar fix aceeasi monstrii in acelasi locuri? In Bloodborne atata am jucat incat memoram efectiv harta si fiecare monstru de unde apare, ceea ce facea parte din farmecul jocului. In open world mi se pare cam greu sa memorezi totul sau sa ai acelasi traseu si ma gandesc ca sunt random monstrii pe harta?

10. #170 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Inca n-am apucat sa joc de cand s-a lansat. Dar am jucat in open network test si inamicii erau mereu in acelasi loc dupa ce muream.

11. #171 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Elden Ring has an accidental hard mode if you miss this very early NPC: https://www.pcgamer.com/elden-ring-h...ery-early-npc/
    Nice tip. Probabil nu m-as fi intors prea curand acolo.

12. #172 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Am jucat azi vreo cateva ore, doar sa explorez, nu m-am dus dupa quest. La prima vedere mi se pare foarte mare dar gol. Nimic extraordinar so far. Am dat de ceva bossi ici colo, care m-au distrus pana acum.(repet, nu m-am dus la quest si nici nu pot face level la inceput)
    Am observat in schimb un bug enervant: daca muriti pe langa plante sau orice chestie collectible, daca spam-uiti butonul, o sa va treziti ca nu mai primiti sufletele. Am patit deja de 2 ori treaba asta, noroc ca nu aveam foarte multe suflete.
    O intrebare am insa, am patit sa omor acelasi mob de mai multe ori si o data am primit de circa 4-5 ori mai multe suflete.....stie cineva de ce?

13. #173 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Si care e questul? Eu am 8 ore jucate in total si doar ma plimb dintr-o parte in alta.

14. #174 SP
    Quote Originally Posted by Phi View Post
    Si care e questul? Eu am 8 ore jucate in total si doar ma plimb dintr-o parte in alta.
    Pur si simplu nu a aparut NPC-ul pentru lvl up. Am citit pe net cum fac sa apara. Daca vrei sa iti zic, vorbim in PM pentru ca nu stiu cum sa fac spoilerfree aici pe chat.

15. #175 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Mi-a aparut, sunt level 22 daca nu ma insel. Ma asteptam sa fie ca la A Creed - mergi acolo, faci aia, faci aialalta si progresezi in story. Aici pare sa nu fie niciun story, nu am nimic pe compas, doar punctele cardinale. Am ajuns si in castelul unde e PvP si ma asteptam sa fie ceva side stories. Nimic. O sa mai joc vreo cateva ore si apoi o sa vad si pe youtube, daca asa e normal. M-am afundat super mult, in tot felul de taramuri, de nici nu mai stiu cum am ajuns acolo. Si niciun quest.

16. #176 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Primul joc de la FromSoftware pe care il joci? Nu mai cauta pe YT, asa e tot jocul. Nu te astepta sa gasesti NPC-uri care sa te puna sa le aduci 10 flori ca sa termini un side quest.

17. #177 SP
    Da , nu te astepta sa vezi questuri sau sa ai vreun quest tracker....totul e super ambiguu. Asa sunt jocurile astea...Singura problema este ca e open world) habar nu ai unde sa te duci si ce sa faci...ow well

18. #178 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Se aseamana open worldul cu cel din The Witcher 3? Am vazut clipuri pe YT, dar nu am putut sa imi dau seama. Avand in vedere ca Witcher 3 se bazeaza mult pe dialog.

19. #179 SP
    Member aleksandrel's Avatar
    Am 12 ore jucate. Ma plimb pe harta ,,bezmetic''. Habar nu am de quest-uri. Am ajuns si la blacksmith. Am vazut pe harta ca la unele compasuri galbene se lungeste ca o linie intr-o anumita directie. Acela este drumul pe care trebuie sa-l urmez? Am aproape toata harta descoperita. ������ Dar nu stiu rostul, incotro sa o iau. Nici nu stiu ce bossi am batut pana acuma. Cel de pe cal de la inceput, m-a zapacit bine. Am alergat cu,calul pe toata harta. Ce am putut sa omor nu am ezitat������
    Jocul este foarte fain. Doar ca imi mai trebuie ore de acomodare cu open world la genul asta de jocuri .

20. #180 SP
    Quote Originally Posted by Antiohh View Post
    Se aseamana open worldul cu cel din The Witcher 3? Am vazut clipuri pe YT, dar nu am putut sa imi dau seama. Avand in vedere ca Witcher 3 se bazeaza mult pe dialog.
    Din putinul pe care l-am jucat, cred ca witcher 3 e mult mai plin de npc, mobi etc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 26 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast