Aparent vor fi doar 250 de B8-uri, deci vor aparea direct cu stoc epuizat de dimineata.
Aparent vor fi doar 250 de B8-uri, deci vor aparea direct cu stoc epuizat de dimineata.
Castile astea sunt BAE, doamne ce pret...
https://www.avstore.ro/casti-hi-fi/b...fOS8BRLs#tab-5
Eu nu am prins imediat cum s-a deschis aplicatia... era pe stoc, l-am pus in cos si apoi out of stock. 7:27
Puteam lua OneX la 1400. Dar am zis pas in cele din urma ca mai bine stau sa vad ce e next gen
Experienta mea cu eMag. Voiam sa iau 2 aspiratoare (1 noi si unu altcineva), care nu erau la oferta, dar voiam in rate + GoPro Hero 8, la fel, fara reducere.
Am zis ca iau eu GoPro-ul si ia sotia aspiratoarele. Nu poate pune 2 produse identice la comanda. Ok, mai da o comanda. Nu se poate sa ai comanda duplicat.
Ok, iau eu aspirator. Intru, comand, desi abea luasem GoPro-ul, nu mai merge tranzactia. Comanda procesata, dar tranzactia refuzata. Anulez comanda si incerc din nou. La fel. Anulez si comanda aia si incerc din nou. LA FEL. Sun la banca, nu e de la ei si nu se poate anula prima tranzactie.
Sun la eMag, nu e de la ei ci de la PayU si o sa-si revina in 2-3h si cand o sa-si revina, o sa primesc iar link de procesare comanda, dar pe prima, pentru ca am anulat-o, nu o pot reactiva si va trebui sa rezolv cu banca. Asa ca o sa stau cu - 40 mil pana pot anula prima tranzactie
Cum mah sa ai probleme ca operator de plati, cand tu nu faci efectiv nimic, niciodata, in singura zi din an cand se fac tranzactii calumea?
Anywho, eu mi-am luat tot ce am vrut (obiectiv de la F64, goPro de la eMag si aspirator de la Flanco tot prin eMag), dar nu am prins nici telefonu ala la 200, nici B8-u si nici un parfum. Si am fost in aplicatie absolut in prima secunda, ca si anul trecut si era direct stoc epuizat pe ele
Iar in rest, oferta eMag...ori nu e de mine, ori nu e nimic wow. Efectiv as vrea sa mai cumpar ceva (pt cadouri) si nu am ce...
Si l-ai vazut tu pe stoc la banii aia? E ciudat, reducerea ar fi fost destul de mare si sigur l-ar fi promovat cumva
penibil ! luam la anu next gen console si cu oledurile mai asteptam ...
stam tristi acuma ca nu am castigat la tombola voucherelor emag (pacanele)?
felicitari castigatorilor !bagati si duminica la loto, e report
Ideea e ca au fost. Am un prieten care a prins si B8-u si A10-le la 200 lei si laptop la 500 lei. Deci nu a fost doar un mit
Sunt curios cat de repede se vor misca ei cu procesarea comenzilor si predarea lor catre curierii interni (pt transfer in showroom) si externi.
La F64 deja au procesat comanda (data aseara pe la 23:00) si azi dimineata la 7 a fost predata curierului. Dar tot zice "pana la 5 zile lucratoare" pentru livrare
Culmea, eu anul asta nu m-am mai agitat. M-am trezit tarziu... m-am uitat dupa 2-3 produse, gasit la o reducere decenta... cumparat si gata. Neaparat cu plata la livrare, tocmai sa pot da reject daca intarzie prea mult. Minune, a fost mai OK decat in anii nedormiti in care stateam in fibrilatie sa dau o comanda.
Ca idee:
Router wireless ASUS RT-AX88U, Dual-Band, cu suport MU-MIMO si OFDMA la 1199 RON (cel mai mic pret la care a fost, ever)
Mouse gaming Logitech G502 Hero 16K DPI, Negru la 179 RON
Solid State Drive (SSD) Kingston A400, 480GB, 2.5", SATA III la 189 RON
Tastatura mecanica gaming Logitech G513, Romer G red, Negru la 399 RON
La mine cred ca a fost primul an in care n-am mao stat dupa BF pana de dimineata. Nu prea ma atrage nimic momentan.
Astept anul viitor pt PS5 si la BF un LG C10, sa inlocuiesc batranul B6.
Oricum cn a prins B8-ul cu 3500 chiar e pret f bun, chiar daca are 1 an jum TV-ul.
Pe acel ssd l-am luat si eu. A mai fost unul de 480g de la adata parca la 99 lei, cred ca era mai mult teaser pentru ca nu stiu daca l a prins cineva.
Bookmarks