Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 33 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 ... LastLast
Results 521 to 540 of 656

Thread: Assassin's Creed Valhalla

1. #521 SP
    Member iionut's Avatar
    După 72 de ore am terminat main story, aveam level 6 la settlement și 325 parcă level. Acum 357

Unele animații sunt repetative, au încercat să le schimbe prin faptul că dai lovitura finală adversarului cu arma sa.

Mi-am luat armura lui Thor și apoi ciocanul lui... Oriunde merg, intru prin fața fără furișat. Pe toți îi sparg, mai ales cu stun attack și fire circle on parry la scutul sarcofag.

Am trecut la DLC cel cu druizi și aici sunt noi adversari și ai trade posts. Pare alt joc, după ce ai deschis un trade post, produce mărfuri pentru tine și când se strâng le dai la schimb pentru arme, resurse. Nu mai e așa de mult concentrat pe loot. Parcă îmi place mai mult DLC decât povestea principală.

Să vedem Siege of Paris, poate și ăla o să fie un nivel peste.

Dar da, sunt multe chestii repetitive, loot ca să faci Upgrade. Probabil asta metoda ca să te facă să explorezi.

Odyssey mi-a plăcut mult cu creaturile mitologice, aici la Valhalla nu au de unde

2. #522 SP
    Banned galaxic's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Trecand prin exact acelasi lucru, cu Origins care mi s-a parut fenomenal, iar Oddysey m-a plictisit/obosit acel grind inutil si l-am abondonat dupa ~40h, pot spune ca Valhalla, pentru mine, a fost mult peste Origins din toate punctele de vedere.
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Cum a fost jocul ăsta până la urmă? Origins mi-a placut mult, Odyssey nu prea că ma obosit rău grinding-ul ala ce trebuia să-l fac sa pot avansa in story!

Mie mi-a placut mai mult Odyssey din cauza povestii, dialogului cu multe optiuni de tip RPG, obiectivelor secundare care chiar au fost bune multe dintre ele, nu de umplutura ca la celelalte, varietatii de orase-state cu puncte forte si fiecare cu propria cultura si tip de economie, si mai ales, datorita personajului Alexios care pentru mine a fost un nou Ezio, si mult mai carismatic si potrivit ambientului decat personajul canonic Kasandra. A fost cel mai bun joc din trilogia lui Layla Hassan. L-am jucat 50-60 ore acum 2 ani, plus alte cateva ore de explorare prin el.

La Origins mi-au placut strict piramidele, mormintele, templele, Alexandria, dar ca poveste mi s-a parut cliseica si slaba, gameplay-ul a fost un mixt intre action-adventure si RPG. L-am jucat 40-50 ore strict sa termin povestea principala si cateva obiective secundare . Cu toate problemele, a fost ultimul joc care a mai avut vreo legatura cu "Crezul Asasinilor". De la Odyssey incoace, seria AC nu mai e despre asasini, ci despre razboinici antici si medievali.

La Valhalla am momentan 24 de ore jucate. L-am inceput de 5 ori si am renuntat de fiecare data din cauza povestii plictisitoare si inceputului greoi.
    Abia cand am parasit Norvegia si am ajuns in Anglia si am ramas impresionat de peisaje, de manastiri, de cetatile medievale , si mai ales de umbrele norilor, a inceput sa-mi placa.
    Povestea e tot la fel de slaba.
    Dar ce ma tine pe mine in jocul asta sunt ASEDIILE si PRADUIRILE, de asta si astept Siege of Paris.

Am terninat pana acum cu Ledecestrescire, Grantebridgescire, East Anglia, Oxenefordscire si Lunden, fara obiective secundare.
    Din ce vad pe IGN, mai am inca 12 regiuni de rezolvat, plus o poveste paralela din sfera mitologiei nordice.
    Nu intentionez sa-l finalizez repede.
    Jocul asta are continut de iti ajunge o vara intreaga sa-l joci.

---------- Post added 03-07-2021 at 00:53 ----------

Apropo, in jocul asta sunt cateva indicii care arata ca urmatorul AC s-ar putea petrece in China medievala.

3. #523 SP
    Banned galaxic's Avatar
    Terminat DLC-ul "Wrath of the Druids" cu Irlanda. Mi-a luat vreo 10 ore.
    +Irlanda e frumos prezentata in joc - relieful impresionant, muntii, vaile inverzite, lumina, umbrele norilor, cruciulitele irlandeze, CURCUBEUL care apare dupa ploaie, orasele ca Dublinul arata corespunzator perioadei.
    +am reusit sa gasesc si sa-mi completez armura de druid, cu tot cu masca din craniu
    +povestea e asa si asa, si captivanta in anumite momente, si plictisitoare. Are momente cand te simti ca-n The Witcher 3.
    -n-am inteles pentru ce sunt posturile comerciale decat ca trebuie sa le construiesc si obtin Clothing, Delicacies, Texts, or Luxuries, dar nu pot sa le vand sau sa obtin materiale pentru a investi in imbunatatirea asezarii mele, Ravensthorpe
    -Ciara: a inceput bine, si s-a incheiat urat . Prea cliseic a devenit finalul cu Inchizitia si persecutarea paganilor
    -celtii si druizii: si-au batut joc de ei fiindca nu erau chiar in halul asta. M-ar fi interesat sa-i fi vazut pe celti intr-o ipostaza mai realista istoric, nu in cea de horror.

Per total merita daca vrei sa explorezi Irlanda medievala.

Hai Ubisoft si cu Franta!

4. #524 SP
    Member iionut's Avatar
    Posturile comerciale iti aduna resursele alea si cu ele la Azar in Dublin le dai la schimb pentru marfurile din orasele indeparate, pentru alte seturi de armura, de ex de la egipteni, pentru altele obtii tatuaje sau chiar arme...
    E exact acelasi principiu ca in Ravensthorpe la casa pescarului sau a vanatorului

5. #525 SP
    Banned galaxic's Avatar
    Jocul, si la 8 luni de la lansare, are buguri multe.
    -raman blocat in zid - asta e cel mai grav bug ca nu mai pot iesi , decat dupa ce misc personajul de mai multe ori sau dau load la salvarea anterioara . E un bug deseori intalnit oriunde.
    -cand ma duc spre iesirea unei incaperi, ma trezesc sus catarat pe perete spre acoperis
    -valurile marii n-au coliziune cu portul
    -cand dialoghez cu un NPC, acesta sta cu spatele la mine

6. #526 SP
    Banned galaxic's Avatar
    In Jorvik, toate misiunile de asasinare sunt copiate cap-coada dupa trei misiuni din AC1 .

Nu stiu daca a fost o gluma facuta de Ubisoft pentru a le starni nostalgie fanilor sau doar ....lene!

---------- Post added 13-07-2021 at 19:16 ----------

Dupa 50 ore deja mi s-a cam luat. Nu mai imi vine sa continui. Si mai am inca vreo trei regiuni din Anglia cu care sa ma aliez.
    Cred ca in niciun AC n-am investit atatea ore si nu m-am plictisit atat de rau.
    Ma intreb, de ce trebuie sa fac alianta cu atatia regi si lorzi si episcopi? O sa fie la final o MARE BATALIE cu regele Alfred exact ca-n trailerul cinematic?

Alfred, despre care BANUIESC ca ar fi seful ordinului anticilor, moare de boala in 899, si jocul e pe la 872-879', deci e putin probabil sa-l asasinez.

Intreb doar: de ce atata CHIN repetitiv ?

7. #527 SP
    Manager paul's Avatar

8. #528 SP
    Banned galaxic's Avatar
    L-am primit. Dar .....e cam ciudat, tu ca viking blond, aflat in Anglia sau Norvegia, sa te imbraci asa. Mai atrage si atentia garzilor.
    La fel si cu armurile de razboinic egiptean si cel iberic pe care le-am primit prin posturile comerciale din Irlanda.

Singura armura corespunzatoare mediului scandinav e aia ruseasca si astept sa primesc mai multe covoare si texte.

---------- Post added 13-07-2021 at 22:19 ----------

Incerc si eu acum sa fac rost de armura lui Thor ca poate imi mai alunga plictiseala,

9. #529 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Au tot oferit si in jocurile trecute armura lui Altair, dar totusi, m-as astepta macar la AC 1 remaster, ca la remake imi iau gandul de la el.

@galaxic: daca nu ma insel, am reusit sa iau setul la finalul jocului. Nu prea ai cum sa iei setul inainte sa termini jocul.

10. #530 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Adevărul e ca și eu mam cam plictisit și mai am puțin sa îl termin
    Dar judecând la rece și fără sa fiu subiectiv cred ca e cel mai bun joc din serie ( la 100 lei cât e acum sa joci peste 100+ h și sa fie asa multa diversitate, grafica si poveste bunicica cred ca e mai mult decât suficient sa îl cumpere orcine care e la început în lumea Ac )
    Dar în cazul meu când am jucat atâtea ac deja mi se pare foarte repetitiv și asemănător cu celelalte ac chiar dacă au mai îmbunătățit formula de start
    Pentru mine personal mi se pare superficial dar totuși îl recomand în special celor care sunt la început în seria ubisoft

11. #531 SP
    Member morphine's Avatar
    Unde e 100 de lei? N am vazut nici pe olx.

12. #532 SP
    Banned galaxic's Avatar
    Quote Originally Posted by dark18 View Post
    Au tot oferit si in jocurile trecute armura lui Altair, dar totusi, m-as astepta macar la AC 1 remaster, ca la remake imi iau gandul de la el.

@galaxic: daca nu ma insel, am reusit sa iau setul la finalul jocului. Nu prea ai cum sa iei setul inainte sa termini jocul.

1. Ubisoft abia se chinuie sa termine Prince of Persia Remastered pe care il va lansa anul viitor.
    AC 1 ar avea nevoie de multe reparatii in ce priveste povestea si mecanismele care sunt repetitive . Probabil ca deja il planifica si lucreaza la el si e posibil sa-l lanseze in vreo 3-5 ani, in functie si de cati bani va incasa AC Infinity.
    Si eu imi doresc foarte tare un remake, care sa curpinda o perioada mai mare, sa faca cu toata Siria si Israelul , cu toate orasele mari , si sa-l includa pe Saladin si alte personalitati din cruciada a treia, exact in stilul AC Valhalla. Si de ce nu, sa mearga mai departe pana la cruciada a patra din 1204 la Constantinopol, si poate chiar sa vizitam si Mongolia unde Altair si cu Darim sa-l asasineze pe Genghis Khan in 1227.

2. Pacat

Dar macar pot sa incep dupa finalul povestii principale sa calatoresc in Asgard si Jotunheim si sa folosesc ciocanul atunci sa ma bat cu fiintele mitologice ?
    Sau si alea trebuie sa fie terminate inainte de finalul povestii principale si exista posibilitatea sa nu te lase sa inaintezi in povestea principala fara sa-i construiesti coliba clarvazatoarei Vadka ?

Quote Originally Posted by 077danyel View Post
    Adevărul e ca și eu mam cam plictisit și mai am puțin sa îl termin
    Dar judecând la rece și fără sa fiu subiectiv cred ca e cel mai bun joc din serie ( la 100 lei cât e acum sa joci peste 100+ h și sa fie asa multa diversitate, grafica si poveste bunicica cred ca e mai mult decât suficient sa îl cumpere orcine care e la început în lumea Ac )
    Dar în cazul meu când am jucat atâtea ac deja mi se pare foarte repetitiv și asemănător cu celelalte ac chiar dacă au mai îmbunătățit formula de start
    Pentru mine personal mi se pare superficial dar totuși îl recomand în special celor care sunt la început în seria ubisoft

E cel mai bun pentru ca are cel mai mare continut, cele mai multe tari de explorat (vreo cinci la numar: Irlanda, Anglia, Norvegia, Franta care urmeaza sa vina, si Canada, plus cele doua taramuri mitologice), cu cel mai mare grad de libertate, cu cea mai mare si populata harta cu o gramada de regate in stil Game of Thrones , cu cele mai multe armuri si varietati de arme, cu asedii si raiduri, si navigatie, si fauna.

Grafic, nu e chiar la nivelul lui Red Dead Redemption 2, dar chiar imi plac personajele bine realizate si in cutscene-uri am impresia ca ma uit la serialul Vikings.
    Nu mai spun de mediul inconjurator si cand admir peisajele umbrite de nori si razele Soarelui scaldand campul.
    Il joc prin cloud si arata splendid.

Dar e repetitiv. Povestea il strica cam tare. Si mecanicile de asasinare si parkour care sunt de 2007-2012 toamna. De fiecare data cand il vad pe Eivor ascunzandu-se in tufisuri ca in AC Black Flag in toamna 2013 ma enervez, inclusiv animatia de Hidden Blade care e din 2007 si animatia de looting care a ramas la fel din AC 2 din 2009.

Quote Originally Posted by morphine View Post
    Nici eu n-am idee unde l-a gasit la 100 lei ca pe Eneba si G2A nu gasesti nimic mai jos de 160 lei , si doar varianta standard.

Eu joc varianta completa prin abonamentul lunar la Ubisoft Plus care e 15 euro. Sunt deja la a treia luna de cand joc Valhalla pentru ca am mai jucat si alte jocuri.

13. #533 SP
    AC1 va ramane, momentan, la nivelul de speranta...

Ca sa poti calatori pe cele 2 taramuri trebuie sa bei una din potiuni din coliba Valkai. Poti o sa faci o singura misiune de acolo si sa te intorci in Norway si sa continui ulterior.

14. #534 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Au fost acum vreo două săptămâni câteva oferte cu prețuri de 100 pe Olx, majoritatea pentru Xone. Am văzut la 100 de lei și pt. PS4, dar au dispărut repede. Unul dintre prețuri era chiar 80 de lei (Xbox One), dar tipul nu trimitea în țară.

15. #535 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    A fost 90 lei la Altex. S-a postat si aici.

16. #536 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    A fost 90 lei la Altex. S-a postat si aici.
    Saptamana trecuta am tras sa "termin" acest joc. In cele 85+ ore singura scarba constanta era ca am dat 480 de lei pe Gold Edition pe un asemenea joc. Nu cred ca voi mai da full price pe nici un joc Ubisoft de acum incolo, nu din cauza faptului ca jocurile lor sunt din ce in ce mai sintetice, fara suflet, ci si din cauza faptului ca ei ca si companie se comporta jalnic cu angajatii lor.

Oferta de la Altex ar fi fost perfecta pt. mine care iubeam AC si serialele cu vikingi, Valhalla avand promisiunea de a combina cele doua. Pt. mine a ramas doar in stadiul de promisiune.

Quote Originally Posted by dark18 View Post
    AC1 va ramane, momentan, la nivelul de speranta...

Ca sa poti calatori pe cele 2 taramuri trebuie sa bei una din potiuni din coliba Valkai. Poti o sa faci o singura misiune de acolo si sa te intorci in Norway si sa continui ulterior.
    Subscriu la ce au spus multi colegi de mai sus legat de joc. E plin de bug-uri, clip-in si animatii care nu isi au locul in 2020/21 la o asemenea franciza. Pana ce grafica per total are secvente fotorealiste (mai ales la peisaje), cand vine vorba de mări cadrele cu accent pe o scena de dialog sau evenimente close-up se pierde acest engine. Se vede ca a fost facut pt. peisaje realiste cu marimi mediu/mare.Am jucat pe PS5 si am avut tearing foarte mare, o alta problema mi se pare sunetul inconsistent, uneori chiar inabusit (cu tot cu casti).

Nu voi mai trece la tema de "ce a fost Assassin`s Creed si ce a devenit", unora le place altora nu. Am crezut pt. mult timp ca sunt intre cele doua tabere, dar nu, categoric nu s-au folosit de IP-ul asta cum ar fi putut. Au dizolvat-o foarte mult si din cele 100+ ore cat ofera jocul asta, din pacate doar 10% mi se pare ca e substantiala. S-au inspirat foarte mult in W3, unele misiuni luand o intorsatura fata de cum credeai ca se vor rezolva, dar lipsea ceva esenta pierduta prin continutul artificial.

Ca sa trec de ce am dat quote la ce a scris colegul de mai sus: Cea mai mare porcarie in acest joc mi se pare acel "phasing", adica cum e jocul construit sa te tina in priza si sa poata sa isi si spuna povestea.

Sper doar ca la un moment dat Ubisoft sa revitalizeze franciza si sa incerce ceva de genul AC Unity (grafica next-gen, open ended mission approach, poveste personalizata axata pe trairile cat mai realiste a unui personaj, nu demoni si zei). Pana atunci cu AC Valhalla m-am convins ca una dintre francizele mele favorite nu mai e pentru mine.

17. #537 SP
    Banned galaxic's Avatar
    E 14 iulie, ziua Frantei.

Si nici acum nu avem o stire despre data lansarii DLC-ului "Siege of Paris".

Ce inseamna pentru Ubisoft "summer 2021"? 30 august?

18. #538 SP
    Member iionut's Avatar
    Well, wraith of druids a fost amânat din aprilie în mai. Probabil că și aicie au lăsat doar 'summer' ca să aibă spațiu de manevră, probabil în la sfârșitul lui august, dacă nu chiar septembrie

19. #539 SP
    Banned galaxic's Avatar
    Oare fac bine daca il ascult si ii indeplinesc toate deciziile lui

Nu vreau spoiler , ci vreau sa stiu daca alegerea deciziilor conteaza .

20. #540 SP
    Sunt 5 decizii cruciale pe care le vei lua, in tot jocul, ce va afecta sfarsitul povestii. Daca ai maxim 3 din 5 decizii "pozitive" se intampla ceva. Daca ai mai putine, se va intampla opusul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 33 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 ... LastLast