Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Results 121 to 128 of 128

Thread: Assassin's Creed Mirage

  1. #121 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Incep sa apara reclame pentru AC Mirage in timp ce joci Origins si Valhalla:
    In-game Black Friday ads in certain Assassin's Creed titles are "the result of a technical error", Ubisoft say | Rock Paper Shotgun
    Ubi spun ca a ar fi un bug, dar pare cam dubios. Poate acum le testeaza doar si daca nu se plange multa lume vor deveni ceva normal.

  2. #122 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu vad care ar fi problema. E bine sa-si faca reclama la jocurile lor. Sunt foarte multi oameni care au jocurile vechi si nu stiu ca a aparut inca unul.
    Oricum, parca aveau oricum reclame la jocurile lor, in meniu, deci un ecran peste care poti sa sari fara probleme, nu-l vad sa fie deranjant.
    Daca ar fi fost reclama in Crew, Far Cry sau...nu stiu, ceva extra Ubisoft, prin Microsoft, atunci ar fi fost o problema.

    Din ce am inteles, desi a avut receptii foarte bune, Mirage a vandut sub asteptari, deci extra marketing sigur e necesar.

  3. #123 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    In main-menu ar fi mai ok, dar să apară în timp ce te joci si deschizi harta? Asta e complet inacceptabil și se comportă ca un pop-up.
    Eu îl văd ca un slippery-slope - azi avem reclamă la jocul nou, mâine primim reclame cu Cola.

  4. #124 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Cum nu vezi ca ar fi vreo problema? Te-ai uitat la link-ul pus? Nu e in meniu, te intrerupe in timp ce joci si asta mie unu mi se pare urat de deranjant!! Am platit jocul, lăsați-mă in pace cu reclame bagate cu japca!!

  5. #125 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Whoa. Aveti dreptate. Nu vazusem faza cu aparut cand deschizi harta. Credeam ca apare cand deschizi jocul.
    Daca chiar e pe bune, fara o greseala cum zice Ubi, atunci da, e inacceptabil.

    Si intre noi fie vorba, la nivelul asta nu exista greseli de genu. Cel mai probabil a fost un small scale experiment cum au facut si altii, probabil targhetat pe US only, iar acum dupa ce au vazut negativitatea oamenilor, il vor retrage si/sau mentine doar in meniu.

    Sa vedem daca mai apare, acum dupa ce au vazut problema. In Origins si Valhalla nu mi-a aparut (se joaca fi-mea aproape zilnic in free mode si deschide si harta des) si chiar am instalat ieri Odyssey si pot testa azi.

    Cat de deranjat daca e in meniu sau la pornirea jocului, de ce te-ar deranja? Majoritatea fac asta - am vazut de-a lungul anilor in multe jocuri, printre care in FIFA, in COD, NFS-uri, in ceva de la square enix reclama la Final Fantasy 15 cand aparuse, chiar si in ceva joc fromsoftware (nu mai stiu ce jucam atunci, parca Sekiro), care-mi arata ca a aparut Elden Ring. Acolo nu va deranjeaza?
    Da, ati platit jocul, dar va arata ca a mai aparut unu mai nou in timp ce jucati unu mai vechi. Nu vad care e problema.

    Repet si aici - marea majoritatea nu sunt obsedati ca noi sa stim tot ce e anuntat si apare, cand se lanseaza samd. Asa ca pentru ei, marea majoritate, este un lucru bun - posibil ca foarte multi chiar sa cumpere cand vad un astfel de anunt despre care nu stiau.

  6. #126 SP
    Member olteanug's Avatar
    Nu știu cum poate să aibă jocul ăsta nota 8 la mai multe publicații. Poate mai degrabă de un 6 acum, 7 când o să-l mai repare și o să mai adauge conținut.

    Am 4 ore jucate acum și am efectuat primul asasinat important.
    Pot să spun că spre desoebire de celelalte AC-uri, varianta de PC mi se pare catastrofală, prost optimizată pe seria RTX 30 și e cam plină de buguri. Înțeleg că îți trebuie procesor i9 și placă video din seria 40 să te poți bucura de el în 4K și probabil că pe console e mai jucabil.

    Nu-mi dă senzația decât a expansion stand-alone la Valhalla sau a Valhalla cu reskin de Origins, care în mod normal ar fi trebui să valoreze 35 euro, exact cât costă acum la reduceri de sărbători, nu 50 euro.

    Ce-mi place la el:
    +grafic, arată bine, un pic mai bine decât Valhalla în ce privește texturile, detaliile, clădirile, efectele, umbrele, lumina etc., cu mici defecte însă.
    +Ubisoft mă copleșește cu gradul tot mai crescut de detalii de la un joc la altul
    +muzica și sunetele
    +Bagdadul, orașul în formă de cerc, cu moscheele, palatul și minaretele sale și diversitatea de NPC-uri (nu sunt numai irakieni arabi, ci și indieni, chinezi, călugări creștini, iranieni), Anbarul arată și el drăguț, oazele, deșertul care arată spectaculos și ziua și noaptea cu cerul înstelat. Caii arată superb, ca-n Far Cry 6.
    +combat-ul e clar îmbunătățit și mai dificil
    +bombele și cuțitele reintroduse....pentru prima oară, se simte a AC de la Revelation
    +sistemul de parkour e mai îmbunătățit - dacă în Origins și Odyssey eram precum Spider-Man cu mâini lipicioase de mă cățăram pe orice, în Mirage e mai greu, că trebuie ca mâinile lui Basim să apuce ceva
    +redă complet ritualul de inițiere în frăția asasinilor

    Ce nu-mi place a el:
    -nisipul arată mai rău decât cel din Origins
    -tech-tree-ul ar trebui eliminat, nu-și are rostul dacă Ubisoft a renunțat la componenta RPG.
    -Roshan arată oribil cu părul ăla cenușiu, ca multe alte caractere și NPC-uri care sunt exact ca-n Origins și Valhalla. Preferam NPC-urile detaliate din AC Odyssey și sistemul său de dialoguri. Also, dintre toți, numai Basim are păr cu ceva fizică, câteva șuvițe de păr care se mișcă, în rest, chipul său pare mai lipsit de expresie facială în comparație cu ce îmi oferise AC Odyssey
    -Basim se comportă cam necioplit cu NPC-urile când aleargă și se ciocnește de ei, pe adeasupra, nu poți fura decât cai de la civili, nu și de la militari. Am verificat asta în joc și mi se pare aiurea să nu pot fura un cal cu înveliș de armură să mă pot plimba ca un boss sultan în Bagdad
    -NPC-urile par mai lipsite de inteligență decât cele din AC Origins
    -animația când negustorul întinde covorul....același covor.....la infinit.....deja asta a ajuns un meme.
    -chiar dacă parkour-ul a fost îmbunătățit, Basim nu ascultă comenzile....problemă întâlnită de la AC II încoace.
    -povestea, scopul personajului, intriga - nu mi se pare să fi avut un început așa în forță, cum a fost în Valhalla cu petrecerea vikingă, cu Odyssey care te băga direct în bătălia de la Termopile, cu Origins în care Bayek urmărea parada și efectua primul său act de răzbunare,nu mai spun de cum au început Syndicate în forț cu trenul, Unity cu lupta aia medievală și apoi cu crima de la Versailles, bătălia navală din AC Black Flag, opera din AC 3, nu mai spun de trilogia lui Ezio și cum a debutat primul AC când te furișai să furi Chivotul Legământului...
    ....nu, în Mirage începi doar ca un hoț de buzunare și de tarabe care are coșmaruri și visează să fie cool. De asta o consider până acum ca cea mai slabă poveste a francizei.
    -conversațiile kilometrice și plictisitoare care nu-mi captează deloc atenția. Serios, mi-e dor de alea din Odyssey și Origins. Sau de cele din oricare joc anterior.
    -also, nu are niciun miraj când te plimbi cu cămila în deșert, deși are ca titlu AC Mirage...în AC Origins era un miraj în deșert la 2 minute interval, fiecare mai spectaculos.

  7. #127 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu prea inteleg ce spui.

    Deci spui ca jocul e mediocru, de un 6, dupa care spui ca 90% din joc este foarte bun (grafica - orasul - muzica/sunet - combat - parkour), dar are niste mici lipsuri, pe langa cele intentionate (pentru ca au vrut sa livreze un joc mai mic din toate punctele de vedere).

    Cu povestea sunt de acord cu tine (chiar am mentionat in review), cu mentiunea ca se vede clar ca jocul era gandit ca un simplu DLC, ca sa ne arate de ce a ajuns Basim asa cum a ajuns la finalul lui Valhalla.

    Faza e ca jocul trebuie vazut ca ce este, nu ca ce nu este/speram noi sa fie, dupa ce am jucat Origins si Odyssey si Valhalla.

    Dar mi-a placut faza cu miraju din desert

  8. #128 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Free trial (2h de joaca) intre 16-30 Aprilie:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7

Similar Threads

  1. Assassin's Creed 2 By Walkman in forum Console Club
    Replies: 461 Last Post: 06-03-2021, 07:48
  2. Replies: 0 Last Post: 12-09-2012, 20:56
  3. Replies: 0 Last Post: 29-08-2012, 22:27
  4. Replies: 0 Last Post: 05-12-2011, 20:38
  5. Replies: 0 Last Post: 06-07-2011, 15:33

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts