Probabil va arata si mai bine pe PS5 Pro.
Jocul asta oricum este o banalitate de joc pe care-l uiti dupa 2 zile, nu m-as mandri cu mediocritatea asta daca as fi SONY la ce catalog de jocuri am in spate. Daca ma insel eu si o sa fie vreun 90+ imi voi prezenta scuzele si le voi da banii full pe joc, dar nu cred, se simte si arata mediocru.
Pai e foarte bine ca iese si pe PS5 - de ce nu? Chiar nu inteleg hate-u asta. Sa fie toate, peste tot, iar omul sa aleaga pe ce sa-l joace in functie de preferinte si de capabilitatile hardware/nevoi.
Cat de aratat mai bine pe PS5, o sa fie asa doar daca vrea Xbox. Din punctul meu de vedere, e suficient ca iese pe PS5 - ar putea sa fie versiunea de PS4. Important este pasul facut.
Asa mi se pare si mie - dar eu sunt si super hater cand e vorba de FPS-uri - dar din ce vad in acele hands on previews, lumea il compara cu niste jocuri interesante.
Ramane sa vedem cand iese, mai ales ca o sa fie day 1 in gamepass, deci no extra money pe el.
Din preview-uri pare chiar foarte interesant jocul. Nu stiam ca MachineGames e format din oameni care au lucrat la The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay.
Imi place ca incearca ceva diferit aici, ceva mai original decat inca un simplu FPS.
Nu e hate e doar un fel de, de ce sa iti mai iei XBOX cand iti poti lua PS. Sa ai exclusivele de acolo, ca alea nu vin pe Xbox, mai vin pe PC, dar si acolo, nu iti spune nimeni ca vine peste 3 luni, te lasa in aer, cum ca vine, candva, poate, dar sigur si pe PC. Anyway....e treaba MS, daca vreau sa isi "falimenteze" afacerea, e a lor, fac ce vreau cu ea, pe principiul...eu te-am facut eu te....
PRE-ORDER BONUS:
STANDARD EDITION:The Last Crusade™ Pack
- Traveling Suit Outfit
- Lion Tamer Whip
Game Pass members also get access to pre-order content as long as their Game Pass subscription is active, regardless of when they download the game.
PREMIUM EDITION:Includes: - Indiana Jones and the Great Circle base game (Digital or Physical)
Indiana Jones and the Great Circle Standard Edition is included with Xbox Game Pass. Game disc included with physical purchases of Xbox Standard Edition. Game code included with physical purchases on PC Standard edition.
PREMIUM EDITION UPGRADE:- Base Game (Digital or Physical)
- Up to 3 days early access
- The Order of Giants™ Story DLC (upon release)
- Digital Art Book
- Temple of Doom™ Outfit
- The Last Crusade™ Pack
-- Traveling Suit Outfit
-- Lion Tamer Whip
COLLECTOR’S EDITION:- Up to 3 days early access
- Digital Art Book
- Temple of Doom™ Outfit
- The Last Crusade™ Pack
-- Traveling Suit Outfit
-- Lion Tamer Whip
The base game is sold separately.
Indiana Jones and the Great Circle™ Coming December 9- Base Game
- The Great Circle 11” Globe with Hidden Storage
- Up to 3 days early access
- Allmaker Relic Replica with Game Code (Base Game)
- Jumbo SteelBook® Case
- New Adventure Journal
- Digital Art Book
- Temple of Doom™ Outfit
- The Last Crusade™ Pack
-- Traveling Suit Outfit
-- Lion Tamer Whip
Explore the world of Indiana Jones and the Great Circle with the 11” Great Circle tabletop globe. Use your wits to unlock the puzzle of the globe and reveal hidden storage.
Pai Xbox castiga oricum, indiferent de platforma - fie ca e vorba de PC, unde ai gamepass sau cumperi jocuri singur, fie ca e vorba de PS5 unde iei jocul singur, sau pe Xbox unde ai 2 optiuni - gamepass sau cumperi jocul singur.
Also, iar vad hate la Ubisoft despre "platesti mai mult si ai jocul cu 3 zile mai devreme", dar cam toata lumea o face - vezi cazul de fata sau chiar Blizzard. Dar again...hate-u e doar pe Ubi...![]()
Pretul pentru editia de colectie este de €189,99 (acum ar fi 965 lei + 97 lei transport catre Bucuresti fiindca pachetul ar avea intre 4-6 kg >> 1062 lei).
Cursul valutar folosit ar fi de ~5.08
Transportul pentru RO ar fi 13,65 (zona 2 si categoria de greutate 4001 - 6000 grame) care nu prea da 97 lei.
Mentioneaza: "Including lei 169.57 in taxes".
https://international.gear.bethesda....ectors-edition
Cu 10 euro mai putin decat cer cei de la THQ pt editia Disney Epic Mickey: Rebrushed - Collectors Edition: €199.99 + €15.99 transport (total €215.98).
Ei arata €181.50 net total si €34.48 19% VAT.
Aici RO intra la transport in zona 4, iar jocul intra in categoria de livrare "package"; transportul este gratuit la cumparaturi peste €200
Doar editia de PC o mai au pe stoc.
https://eu.store.thqnordic.com/en/Di.../9120131601417
Deci se pastreaza acest trend de ~€200 pentru o editie de colectie la precomenzi.
Sa vedem daca vor aparea si in RO, si daca da, la ce pret(uri).
Eu unul daca ma intrebati, in calitate de actual sclav emotional al Xbox si de fost fan hardcore al lor, as prefera ca Xbox sa moara definitiv decat sa traiasca asa, cu zero suflet si cu cifra de afaceri mare.
N-am nici un avantaj ca ei castiga bani din PlayStation si PC sau whatever, pentru mine esenta a ceea ce a insemnat Xbox a murit, sunt doar cateva titluri care pentru mine ii mai tin in viata si bineinteles anii investiti in profilul de Xbox, altfel as fi trecut fara sa ma uit inapoi la PS5, din N motive care nu fac subiectul acestui thread.
Prin fiecare decizie, prin fiecare pas intreprins de ei, prin fiecare f-ing actiune a lor din ultimii 5-10 ani, sincer, nu au facut decat sa indeparteze constant si sistematic si sa alieneze baza lor de core fans si cand spun core fans, nu ma refer la cei care i-au tras la UE lui Mattick in 2013 pentru ca asa era cool, ma refer la cei care chiar iubesc consolele Xbox, care au prins lansarea Xbox 360, sesiunile epice de Halo si Gears of War 1, etc...
Din partea mea, duca-se dracului cu tot cu serviciile lor, ca vin sau nu in Romania si cu toate planurile lor de viitor, mi-ar face intr-adevar o bucurie mare sa vina oficial in Romania 100%, dar momentan simt ca nu mai fac parte din planurile lor de viitor, asa cum vad ei acest viitor cu anywhere dar de fapt nowhere, cu multa confuzie legata de platforme, lansari, timed-bullsh**, promovarea hardcore a tot ce inseamna PC si doar PC PC PC in paralel cu marginalizarea din ce in ce mai mult a consolei, etc... I just don't click anymore...
Scuze pentru off-topic!
Eu nu vad o problema ca Indiana Jones vine asa repede pe PS5. Eu am XSX, PS5 si in curand o sa cumpar un nou desktop pe componente.
Nu regret ca mi-am luat XSX sunt foarte multumit de ea.
Era exclusivelor a apus pana si Square Enix a realizat lucrul asta iar consolele in ziua de azi nu se mai adreseaza doar fanilor hard core.
Jocurile sunt scumpe de dezvoltat si trebuie sa ajunga pe cat mai mult platforme ca sa isi recupereze banii.
Serios, o sa vina FFXVI pe Xbox, darr FFVII Remake? dar FFVII Rebirth? dar FFVII nu stiu cum ii zice la partea 3? o sa vina pe Xbox? Si Final Fintasy-urile vechi le-au scos din Games Pass pt ca o sa vina pe Xbox cu ele?
PS...ma refer la console exclusives. Ca aia cu Sony pe PC e cam apa de ploaie
anyway...cum zice Xander ....F-em
Nu o sa vina pe xbox atata vreme cat exista pass....mai degraba scoti pe pc si gata.
On-topic: misto jocul din ce am vazut probabil o sa il joc pe pc din surse neortodoxe pana o apare pe ps5
Pare foarte interesant, din previews - mai mult adventure decat action.
Parca mai rau ma enervez ca nu l-au facut full 3rd person
Dar il astept cu mai mare interes acum![]()
Nu am vazut nicio informatie si nu am gasit la nimeni din cei pe care ii stiu - Altex, Ozone, etc, posibilitatea sa faci precomanda. Imi scapa ceva?
Buna intrebare - nu gasesc nimic fizic in Europa, doar ceva pe US aici.
Totusi, din ce vad, ar trebui sa fie disponibil si sa contina si disc inauntru, dar poate nu vine, inca, in Europa...
Nu stim daca si cand ajunge in Europa, dar sigur Romania e pe la coada listei.
Dar ai dreptate, exista si fizic. Steelbook doar in Collector's Edition.
Bookmarks