Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 69 of 69

Thread: Indiana Jones and The Great Circle

1. #61 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    L-am inceput si eu de curand, in lipsa de altceva. Am intrat in el fara nici un fel de asteptare ca sa nu fiu dezamagit si pot sa spun ca pana acum ma cam chinui sa trec prin el. Nu simt nimic, efectiv, nici de bine, nici de foarte rau.
    Cred ca ai rezumat destul de bine mai sus, daca era facut de Ubisoft cred ca lua multe note de 5-6 cu o medie de maxim 7 probabil.

Cateva environments pe care le-am explorat pana acum arata bine, povestea e acolo intr-adevar, dar omfg Press X to open -> Press A to take the key -> Press Y to use the key -> LS to open the door. N-ai cum, adica pe de-o parte ma lasi intr-un open world care pe alocuri este fun, pe de alta parte trebuie sa fac 4 apasari de butoane ca sa deschid o usa.
    Inamicii aia, cand te vad prin pereti, cand treci cu lopata printre ei fara sa zica/faca nimic, dar hei, n-au zis (ca prostii ceilalti) ca au un AI revolutionar inainte de lansare, deci e ok sa fie retarzi.

Stalker 2 -> AI retardat/bugged -> 5/10!
    Asta -> Arunci cu lopeti si alertezi tot Vaticanul, fugi putin -> Press RB to throw the whip -> te urci pe o schela si iesi din FOV-ul lor imediat -> All back to normal, no stress -> 87-Mighty!

Ca sa inchei intr-o maniera malitioasa, mi se pare extrem de fun cum o capodopera precum Stalker 2 primeste note de 5 pentru buguri, dar un joc generic si total cufundat in mediocritate ca asta unde m-a muscat un caine prin perete, ramane la o medie de 87 fara nici o problema.
    Mai am mult din el, sper sa imi schimbe parerea pe parcurs si mereu imi torn cenusa in cap cand se intampla asta, dar momentan simt ca joc o versiune putin mai stabila de Lost Via Domus, cu HDR packs.

2. #62 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Eu sunt in mare colectionar, rareori mai bag cate un joc.
    Jocul asta l-am luat pur si simplu pentru editia de colectie, una un pic mai diferita decat restul.
    Dar este bine ca aflu de la voi ce jocuri merita intr-adevar sa fie jucate; de asta nici nu ma mai iau dupa diverse note de la site-uri "celebre", si prefer parerea sincera a oamenilor care chiar investesc timp si pasiune in asta.

3. #63 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Cateva environments pe care le-am explorat pana acum arata bine, povestea e acolo intr-adevar, dar omfg Press X to open -> Press A to take the key -> Press Y to use the key -> LS to open the door.
    Primu lucru la care m-am gandit cand am vazut mizeriile astea (care sunt pe tot parcursul jocului, efectiv degeaba) a fost - asta o sa fie perfect pe touch pad-u de la PS5

Cat de joc...dupa ce treci de Vatican iti vei mai schimba putin parerea, dar nu cu mult.

Ca un sfat personal - incearca sa mergi 99% pe main path, fara side activities - alea strica jocul si lumea si AI-ul si world traversal-u - asa cum am mai zis - faptul ca ai cate un labirint inutil pentru literally orice drum care putea sa fie drept si devine obositor de la al 2lea...

4. #64 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    L-ati terminat? Eu azi noapte l-am dat gata, nu a fost super bun dar nici rau nu a fost, nu mi-a placut prea mult la Vatican si in Egipt, ar fi fost mult mai bune nivelele astea facute mult mai linear, parca celelalte nu au fost asa deschise si mi-au placut mai mult, Egiptul ar fi trebuit sa iasa mega misto dar nu prea a avut farmec pentru mine.
    Povestea m-a tinut si ea acolo, pe PC mi-a placut si grafica, nu tot jocul e wow dar are momentele lui super. Mi-a placut prin Himalaya, Shanghai si Shukotai! Puzzle-uri mediocre, m-am asteptat la putin mai mult!

Las niste screenshot-uri, original au fost facute in HDR in format .jxr dar ca se le postez a trebuit sa le transform in jpg si se pierde HDR-ul, deci lipsesc putine detalii prin umbre si highlight-uri dar tot arata okay:
    Attached Images Attached Images thegreatcircle-02_01_2025-00_22_43.jpg thegreatcircle-02_01_2025-04_57_22.jpg thegreatcircle-02_01_2025-06_06_23.jpg thegreatcircle-02_01_2025-07_03_44.jpg thegreatcircle-02_01_2025-07_05_10.jpg thegreatcircle-02_01_2025-07_10_14.jpg thegreatcircle-02_01_2025-07_36_33.jpg thegreatcircle-03_01_2025-05_21_17.jpg thegreatcircle-03_01_2025-03_52_15.jpg thegreatcircle-03_01_2025-04_20_03.jpg thegreatcircle-03_01_2025-04_35_48.jpg

5. #65 SP
    Nice! Eu nu l-am terminat inca, abia azi am reluat cat de cat activitatile post sarbatori, dar si eu simt ca ',' cu fiecare nivel avansat isi mai spala din pacate. As putea spune chiar ca-mi place acum, ori am fost eu prea nejucat in ultima vreme.

In continuare ma innebuneste faza cu press D-pad->select key -> press X to use the key -> press LS to open, dar in rest it's getting better.

6. #66 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    L-am terminat și eu acum puțin timp. Nu mi s-a părut chiar atât de rău, dar nici bun nu e. Cel mai potrivit cuvânt ar fi “forgettable”.

L-am jucat pe PC Gamepass, singurul lucru care m-a făcut să îl termin a fost grafica, în unele locații arăta surprinzător de bine, însă cam asta a fost singurul motiv.

Se simte ca a fost multă muncă depusă la el și sigur a avut un buget mare, poate chiar mai mult decât seria nouă Wolfenstein care a fost făcută tot de MachineGames. Cred ca dacă scoteau alt joc din seria asta, eventual partea a treia, ieșea ceva mult mai bun.

Mă gândeam pe parcursul jocului “cum naiba au aprobat bugetul și au dat undă verde pentru jocul ăsta după ce au citit scenariul?”.

Poate am și eu o slăbiciune și m-am săturat peste măsură de aceeași acțiune din jocurile de genul. Cauți un loc secret uitat de lume, care mai are și câțiva kilometri pătrați, a fost căutat timp de secole întregi de alții și îl descoperi tu după ce tragi de trei manete.

Pentru mine a fost Indiana Jones: Mysteries Not Worth Chasing

7. #67 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Apoi daca stai sa te gandesti cam asa is toate jocurile, cu chestii non sense si multe lucruri enervante daca stai sa le analizezi. esti trimis acolo sa faci nu stiu ce apoi acolo te trezesti ca trebuie sa mergi dincolo ca nu ai gasit ce iti trebuie si tot asa te plimbi dintr-o parte in alta. Puteai merge direct la destinatie sa sari gardu nu sa mergi in 10 locatii sa faci rost de o cheie ca sa nu mai sari gardul. Rar ies jocuri bune si memorabile.

Mie mi-a placut povestea, vroiam sa aflu mai multe despre pietre, desrpe marele cerc si am mai si ras de Vosa ala cu KARA-TE-ul lui si pozitia lui de cocor din karate Kid, haha.

8. #68 SP
    Te-ai gandi ca intr-un joc care ia nota 87/Mighty, questurile secundare sunt de calitate, ca sunt acolo ca sa faca enrich la experienta.

Meanwhile:

Hai serios, intr-un joc bazat pe explorare, protagonistul nu se gandeste ca inainte sa explorezi o catacomba ai nevoie de o torta sau orice fel de sursa de lumina. Nu stiu de ce m-au apucat dracii atat de tare pe jocul asta, dar simt ca tot ce intalnesc lucreaza impotriva vointei mele de a il aprecia...

9. #69 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Stiu eu de ce

Pentru ca este un joc ffff prost gandit si scris, dar cu numele Indiana Jones si toate pacatele ii sunt iertate - desi nu prea inteleg cum.

Jocul este cel mult mediocru in cele mai bune momente + ca are Ambient Occlusion RT, ceea ce-l face mai realist dpdv grafic.
    Daca nu avea acele puzzles interesante (nu vorbesc de toate, ci doar de o parte din ele) din cele cateva tombs disponibile, asta era joc de sub nota 5.

Sa fim seriosi - world traversal-ul e mai bun in STALKER 2 cand esti ingreunat la maxim, iar asta spune multe...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4