L-am inceput si eu de curand, in lipsa de altceva. Am intrat in el fara nici un fel de asteptare ca sa nu fiu dezamagit si pot sa spun ca pana acum ma cam chinui sa trec prin el. Nu simt nimic, efectiv, nici de bine, nici de foarte rau.
Cred ca ai rezumat destul de bine mai sus, daca era facut de Ubisoft cred ca lua multe note de 5-6 cu o medie de maxim 7 probabil.
Cateva environments pe care le-am explorat pana acum arata bine, povestea e acolo intr-adevar, dar omfg Press X to open -> Press A to take the key -> Press Y to use the key -> LS to open the door. N-ai cum, adica pe de-o parte ma lasi intr-un open world care pe alocuri este fun, pe de alta parte trebuie sa fac 4 apasari de butoane ca sa deschid o usa.
Inamicii aia, cand te vad prin pereti, cand treci cu lopata printre ei fara sa zica/faca nimic, dar hei, n-au zis (ca prostii ceilalti) ca au un AI revolutionar inainte de lansare, deci e ok sa fie retarzi.
Stalker 2 -> AI retardat/bugged -> 5/10!
Asta -> Arunci cu lopeti si alertezi tot Vaticanul, fugi putin -> Press RB to throw the whip -> te urci pe o schela si iesi din FOV-ul lor imediat -> All back to normal, no stress -> 87-Mighty!
Ca sa inchei intr-o maniera malitioasa, mi se pare extrem de fun cum o capodopera precum Stalker 2 primeste note de 5 pentru buguri, dar un joc generic si total cufundat in mediocritate ca asta unde m-a muscat un caine prin perete, ramane la o medie de 87 fara nici o problema.
Mai am mult din el, sper sa imi schimbe parerea pe parcurs si mereu imi torn cenusa in cap cand se intampla asta, dar momentan simt ca joc o versiune putin mai stabila de Lost Via Domus, cu HDR packs.
Bookmarks