Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 73

Thread: Indiana Jones and The Great Circle

1. #41 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Eu am precomanda la editia de colectie de pe site-ul celor de la Bethesda: https://international.gear.bethesda....effa1dc3&_ss=r

Jocul se gaseste la precomanda la Amazon (80 eur si 110 eur, plus transport):
    https://www.amazon.de/-/en/dp/B0DDPS...lig_dp_it&th=1
    https://www.amazon.de/-/en/dp/B0DDPT...=3THWGV51QR59P

Sau la lumea jocurilor (395 lei si 555 lei):
    https://www.lumea-jocurilor.ro/india...rd-edition-xsx
    https://www.lumea-jocurilor.ro/india...um-edition-xsx

2. #42 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    Multumesc pentru informatie. De la Bethesda comanda iti vine la adresa?
    Pe cei de la lumea jocurilor i-am scapat din vedere.

3. #43 SP
    Da, toate editiile de colectie comandate din Europa mi-au venit la adresa.
    Intr-adevar firmele de curierat difera, de obicei fiind DHL, UPS, FedEx sau FanCurier (cel putin la mine, in sector 2).
    Desigur in alte orase pot ajunge si la alte firme, depinde de colaboratori si acoperire.

Din Germania (unde parca au cei de la Bethesda hub-ul pentru Europa) au venit prin DHL.
    Unele din Olanda au sosit prin FedEx.
    Iar cei de la THQ parca au trimis prin UPS.

Doar uneori anumite editii ce aveau doar steelbook au sosit la oficiul postal local (gen cand apelezi la eBay ca ultima solutie).

4. #44 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    Inseamna ca la mine in exil, in mediul rural, ar ajunge cu firmele de curierat clasic. Fan, Sameday, Cargus etc.

Multumesc mult pentru lamuriri.

5. #45 SP
    Manager paul's Avatar
    Launch trailer:

6. #46 SP
    Manager paul's Avatar
    Metacritic:
    - xx - PS5
    - 86 - XSX
    - 87 - PC

OpenCritic:
    - 86

Recenzii video:
    IGN:

GameSpot:

ACG:

GamingBolt:

Collector's Edition unboxing:

7. #47 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Note foarte bune

Astept cu mare interes sa pun mana pe el. Imi place maxim ca este adventure, nu shooter, la origini.
    Sunt curios sa vad cat de "deschis" este dar si cat de complicate sunt puzzles, fara sa ne folosim de sistemul de hint-uri din joc.

8. #48 SP
    Manager paul's Avatar
    DF tech review:
    00:00 - Introduction
    01:24 - 1981 - Indiana Jones First Outing
    02:34 - Comparison to Raiders of the Lost Ark
    04:02 - What's Up With Cutscene Stutter?
    05:31 - The Comparison Continues
    06:57 - Voice Acting Demonstration
    09:34 - Ray Tracing is in!
    12:14 - Xbox Series X vs Series S
    16:49 - Performance Tests
    18:02 - Let's Talk about the Game
    21:22 - Audio
    23:55 - Wrap-up

9. #49 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Nice, am fost optimist de la inceput, ma bucur ca a luat note bune .
    Nu am vazut inca video-ul de la DF dar sper ca au implementat un FOV slider si pe console.

10. #50 SP
    Mdeah...
    Attached Images Attached Images screenshot-2024-12-06-171746.png screenshot-2024-12-06-171803.png

11. #51 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    L-a cumpărat cineva fizic ? Eu nu-l găsesc nicăieri.

12. #52 SP
    Da, eu l-am primit azi.

13. #53 SP
    Din cei care-l joaca deja, cum vi se pare jocul?

Eu am cateva ore in el, inca nu am trecut de Vatican, dar...nu prea inteleg notele alea mari. Poate se schimba jocul dupa acest nivel, nu stiu...

Faza e ca se bazeaza fff mult pe niste sisteme super invechite si super rudimentare si pe mult trial and error.

Harta aia e facuta ca la fiecare pas, cat de mic, sa ai un mic labirint, pentru absolut orice. Si cel mai frustrant e ca nu-ti poti da seama care usi se pot deschide sau care nu si mai ales cand te grabesti, stai sa te izbesti ca idiotu de toate usile, sperand ca pe aia o poti deschide.

AI-ul inamicilor e dezastruos - ok, nu te vad prin pereti ca in STALKER 2, dar ceva gen Star Wars Outlaws este zeu comparativ cu asta, inclusiv la stealth overall.
    Also, sunt chestii penibile gen, inamici pusi undeva, dar cu fata spre un perete gol, doar ca sa nu se uite spre tine - si nu stau acolo 3 secunde cat sa te poti furisa, ci stau doar acolo, efectiv nu pleaca de acolo.
    Sau sunt cate unii pozitionati undeva unde chiar nu poti face nimic si nici nu se misca de acolo niciodata.

O alta problema o am - si nu stiu daca sa o pun pe seama faptului ca sunt eu ffff prost sau prea obosit - dar la primul puzzle, chiar de la Vatican...dupa vreo 20 de minute am folosit sistemul de hint-uri pentru ca efectiv nu intelegeam ce treaba are ... cu prefectura

Anywho, sunt multe de zis si multe probleme, dar e si putin fun, iar muzica si tot OST-ul de fapt, este senzational.

14. #54 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Skill Up spune ca dupa ce treci de primele ore devine mai interesant:

Si mie se pare amuzant cum toti faceau misto de stealth-ul din Outlaws, care din cate am vazut nu e mai rau decat in alte jocuri open-world, dar in acelasi timp scuza stealth-ul si AI-ul din jocul asta care pare sa fie mult mai simplu.
    Combat-ul iarasi pare sa fie destul de average, nicidecum asa de cinematic cum spune Skill Up.

15. #55 SP
    Combatul e cluncky AF, mai ales cand sunt mai multi inamici implicati - as spune ca mai mult de 1. Armele alea se rupt prea usor, dupa 2-3 lovituri, dar nu toti inamicii pica asa rapid, astfel ca ramai sa fugi/slide/push si sa te uiti pe jos dupa arme, in timp ce te fugareste ala in jurul camerei, ca in desene animate.
    Daca sunt mai multi inamici, atunci e destul de usor - reload checkpoint.

Anywho, sunt curios dupa cate ore mai exact, devine interesant, pentru ca deja am vreo 3-4 (cred) si mai am putin si renunt la el...

LE: am terminat Vaticanul si nu inteleg niste chestii, dar inainte sa le spun - mare atentie - jocul nu te anunta ca urmeaza sa faci o misiune care te scoate din zona si nu te mai poti intoarce, ca sa ai timp sa termini misiunile secundare deja incepute

16. #56 SP
    Manager paul's Avatar
    DF PC ray-tracing deep dive:
    00:00:00 Introduction
    00:01:32 Ray Traced Sun Shadows
    00:04:48 Path Traced Specular Indirect Lighting
    00:11:40 Path Traced Diffuse Indirect Lighting
    00:18:33 Limitations and Issues
    00:22:21 Performance and Optimised Settings
    00:26:07 Final Thoughts

17. #57 SP
    Sa inteleg ca nu joaca nimeni jocu asta?

Revin la ce am zis putin mai sus - m-am uitat inclusiv la walkthrough pe youtube si tot nu am vazut acele 2 faze - cu schimbatul din costumul de preot si unde a gasit statueta cu pisica, sparta, ca sa poata avansa in poveste

Aseara m-am reintors in joc si sunt la piramide. Trebuia sa meg spre cortul albastru si toate bune si frumoase - ma uitam la texturi, la obiecte, mergeam pe unde gaseam si brusc ma vad niste inamici (nu stiam ca este interzis pe acolo), vin sa ma ia la bataie, ii bat, schimb ruta, totul in regula, ma vad alti inamici, sar la bataie, ii bat, merg mai departe, apoi schimb iar ruta si langa un camion, alti inamici, iar sar la bataie, ii bat si merg iar mai departe si ajung la cortul albastru unde gasesc si harta.

Pai eu de unde ar fi trebuit sa stiu ca nu am voie sa fiu vazut pe acolo? Si de ce nu aveam voie? Cine si cand clarifica lucrurile astea daca povestea nu o face?

18. #58 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Efectiv nu ma atrage nimic la jocul asta, pare chore doar cand aud lumea vorbind despre el

19. #59 SP
    Sincer, daca nu era Indiana Jones ci era un Ionita Dojenel ca personaj principal - jocu asta nu avea note mai mari de 5. Daca mai era facut si de Ubisoft - efectiv acelasi Indiana Jones, era joc de 3

Daaaar...jocu e fun. Explorarea e acolo. Puzzles sunt acolo. Comicul de situatie/actiune/dialog este acolo. Jocul arata bine overall chiar si pe console. Pacat de restul...

20. #60 SP
    Eu centrez, eu dau cu capul. Nu pare ca joaca nimeni...

Anywho, l-am terminat aseara. Pe de o parte foarte bun, pe de o parte foarte prost. Finalul, de fapt batalia finala, este asa pe "old school", adica fff greu si frustrant, absolut gratuit.

Pe partea de puzzles si explorare de "tombs", este senzational. Avem puzzles care nu ne insulta inteligenta, avem puzzles de traversal foarte interesante, chiar daca unele sunt foarte frustrante din cauza camerei 1st person.

Pe partea de open world si world traversal, mi s-a parut foarte foarte prost si frustrant. Inamicii aia sunt 0, atat pe inteligenta, cat si scriptare. Partea de loot mi s-a parut foarte proasta, chiar daca iti sunt highlitghtate toate obiectele cu care poti interactiona.

Dar cel mai nasol mi s-a parut ca nu stiam unde e ok sa merg si unde nu - si nu doar pana gaseam harta si vedeam zonele rosii - dar si pe strazi, cand te vad si se alerteaza aia chiar daca nu esti in zona rosie.
    Partea de combat, la fel, mi s-a parut cel mult mediocra - atat fist fighting-ul, cat si cu obiecte care, cumva, se stricau prea rapid - ca un exemplu, avem obiecte care au cate 5 puncte de durabilitate, dar un knock down iti ia 3 puncte din acele 5, deci cu 2 puncte, deja devine inutila.
    Si avem 5 puncte de durabilitate la o bata de lemn - care e normal sa se rupa, dar si la un shotgun intors (deci de folosit pentru pocnit), care cumva se sfaramiteaza in maini dupa 2 lovituri.
    Si nici macar armele de foc nu sunt prea satisfacatoare - desi am reusit sa fac 90% din joc fara sa folosesc o arma - iar acolo unde am folosit, am fost obligat de joc.

Hartile sunt interesante overall si arata foarte bine, chiar si pe XSX cu 60fps mode.

Probabil mai sunt multe de spus, dar overall, este un joc bun, care era mai bun, cel putin din perspectiva mea, daca era 3rd person si daca era mai liniar. Toata partea asta open mi se pare ca l-a stricat, ca a diluat foarte mult esenta aia care tine de explorarea catacombelor.

Iar povestea este destul de buna, tipica filmelor, cu elemente supranaturale, cu aventura si dialoguri interesante.
    Si chiar daca Troy Baker a facut un rol bun, pot spune ca mi-a placut mult mai mult interpretarea lui Voss, "za big boss".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast