Wanted - Weapons of fate 6/10
Grafica buna.
Story foarte bun.
Arme putine.
Sunt eu adormit ca nu am apucat sa dorm noaptea asta sau acolo scrie ''Story foarte bun''?
Gusturile nu se discută.
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian@X360 - 1000/1000 lol
Un joc super funny, cu dialoguri captivante, puzzle-uri, minigames, wikistuff, etc- �l recomand celor care au copii
...sincer să fiu...nu mă așteptam să fie așa. Majoritatea jocurilor făcute rush după filme sunt...crap. Dar acesta...e
Nota 10
*p.s.
...trebuie să văd filmele că tare m-am mai distrat �n joc![]()
Killzone 2 la elite,foarte greu,dar am reusit sa-l termin si sa scot platina
Nota: 8/10 pt ca nu mi-a placut aproape deloc controlul si nici peisajele nu m-au impresionat prea tare,prea sumbre(parerea mea),dar sfarsitul...bestial![]()
Resident Evil 5 - 10/10 ..l-am terminat a doua oara pe Veteran.Nu am chiar nimic ce sa ii reprosez acestui joc.Grafica de exceptie,gameplay atractiv,de sunet numai zic.Se bate la GOTY.
Assassin's Creed - 9/10 ..inca nu l-am terminat mai am oleaca,insa totusi nu cred ca merita 10...cel mai mult m-a dezamagit faptul ca e prea repetitiv.De grafica nu am ce sa ii reprosez,sunetul este foarte bun.
God of war : chains of olympus
nota : 8/10 , se scot 2 puncte ca e prea scurtera sa arunc cu pspu prin camera cand am vazut credits xD
Call of Duty World at War 560/1000 nota 10
Singuru joc pe care il joc zilnil de cand l-am luat! (Adica 27 februarie)
Prince Of Persia: NOTA 3(vreau sa zic ca nu l-am terminat,mai am de facut un taram dar nu mai suport,deci pentru mine s-a terminat).Nota 3 deoarece:
+grafica care se potriveste la noul joc Prince of persia
+Elika.
+Combouri.
-Foarte , foarte plictisitor.
-foarte usor.
-Elika.
-Nu mori niciodata.
-Acrobatii foarte simple si nu asa dese ca in celelalte POp-uri.
-Buguri foarte enervante.
-Lipsa luptelor adevarate.
Mai sunt dar nu mi le amintesc.
Da deoarece te ajuta sa faci combouri si te salveaza dar am intampinat si buguri cu ea si cateodata e chiar enervanta.
In mare sunt de acord cu tine dar totusi cred ca merita un 7 pentru platforming si manusa.....
The Chronicles of Riddick Escape From Butcher Bay
+storyline
+fir narativ
+stealth care este foarte folositor
+cover sistem extrem de folositor
+intunericul
+grafica,luminii superbe
+atmosfera foarte originala
+campanie mare & neplictisitoare
+voice acting
+coloana sonora, muzica de fundal,arme
+destul de greu, nu am mai stat de ceva vreme sa fac un stagiu din 15 incercari(hard)
+desi are grafica superba jocul se misca fara sacadari
NOTA: 9.5
(o mica paranteza, ora forumului este data cu o ora inapoi)
Am uitat sa postez inca un plus, sistemul de alegere al armelor este foarte eficient si rapid.
Galaga@XBLA - 200/200![]()
(bring back the memories!)
Tocmai mi-am adus aminte că jocul ăsta e și pe discul jocului Tekken 1 ()...Doamne ce-l mai jucam �n alea 30 de secunde p�nă ce intra �n joc lol
Zuma Deluxe@XBLA - 200/200
...deja văd pete colorate pe pereți, pe TV, etc.
Damn you Son of Sun!
Ribbit!
Battlefield Bad Company 9/10
+sunetul
+un Battlefield cu poveste
+nivelele mari
+umorul replicilor si povestii
+intens
+grafica buna
+multiplayerul
+poti distruge aproape orice
-poveste destul de slaba
-designul nivelelor nu foarte variat
-diversitatea inamicilor
Unul dintre cele mai bune FPSuri ale generatiei actuale de console. Abia astept Bad Company 2
Ultimate Mortal Kombat 3@XBLA - 200/200
...de nu găseam un boosting partener pentru meciurile on-line, nu-l devoram veci!
Așa-i c�nd limitezi jocurile on-line
(RonanN1) | vs. (Gamertag) ||||
Bookmarks