�n primul r�nd la Resident Evil 5 se poate obține 1k prin minim două run-uri. Cum două? Simplu. Jocul are trei dificultăți standard (Amateur, Normal, Veteran) plus una bonus (Professional). Tactica e simplă, cu un guide bun (l-am pus pe forum) se poate termina 99% din joc (pe Veteran) astfel debloc�nd Professional pentru final run - 1k. Dar...astea-s chestii extreme. Oki, cu asta-m terminat.Originally Posted by nuyokamata
Am terminat jocul (prima dată) pe Amateur (Acquired 3/7/2009) - [strike]nu aveam jocul original la acea dată. (e un fix de-al meu să joc �nt�i jocul pirat și apoi să-l cumpăr)[/strike]
Nu l-am mai jucat o vreme (p�nă �n data de 3/18/2009) atunci c�nd am primit originalul.
Am trecut jocul (a 2-a oară) direct pe Veteran, �n mai puțin de 5 ore, debloc�nd automat achievement-ul pentru Normal și infinite ammo pentru rocket launcher. Termin�nd jocul pe Veteran am deblocat automat și dificultatea bonus (Professional).
...apropo, ai auzit de stackable achievements, nu?
Am trecut jocul (a 3-a oară) �n aceiași zi pe Professional (cu infinite ammo pentru rocket launcher and other weapons...) (Acquired 3/18/2009) lu�nd cu mine c�teva achievement-uri firești și anume: obtain all treasures in the game, Deflect a bow gun arrow with your knife, Stop an armored truck by taking out the driver, Defeat a Majini with a rotten egg, Defeat a Majini using the electric current from a transformer și Build up a certain level of trust with your partner.
Am �nceput jocul (a 4-a oară) pe Amateur �n data de (3/19/2009) lu�nd celelalte achievement-uri...p�nă �n data de (3/20/2009) c�nd am luat ultimul achievement: Collect all the figurines
...ești mulțumit?
*p.s.
Și acum �l joc (a 5-a oară) Revenge Run (așa-mi place mie să-i zic) cu totul infinit și la maxim (un mic pleonasm)

)
) si in acelasi timp ai spus cu gura ta care este skillul tau "totul infinit si la maxim"

asa se mai explica,oricum eu cred ca ceilalti sunt invidiosi pe tine
azi iau Resident Evil 4 wii edition spre rusinea mea nu l-am jucat pana acum

Bookmarks