Cum poate ridica standardele daca e "altceva"?
Destul de simplu.
Jocul e altceva, ceva diferit prin faptul ca ai posibilitatea sa iei decizii, gameplay, story, etc.
A ridicat standardele datorita faptului ca are o grafica extraordinara si aici din nou poti lega faptul cu posibilitatea sa iei decizii, story , etc .
Tocmai de aceea e altceva, pt ca e mai sus decat restul. Nu inteleg ce ti se pare atat interesant sau ciudat in ceea ce am zis ?
Doar imi exprimam opinia referitor la joc, o opinie destul de clara si pe intelesul tuturor.
A ridica standardele = a folosi aceeasi termeni de comparatie intre jocuri pentru a hotari care este mai bun, si drept urmare urmatorul etalon dupa care se vor compara jocurile.
A fi altceva = termenii de comparatie folositi pentru a face diferenta intre jocuri nu se aplica aici caci avem de-a face cu altceva.
Automat rezulta o contradictie.
Heavy Rain nici macar nu e un joc, wtf apesi 1 buton si gata are gameplay, mai mult e o poveste si nu stiu la ce s-au gandit producatorii cand au lansat asa ceva, daca are succes mare dc nu apar si alte jocuri la fel?
Heavy Rain The Origami Killer
Pur si simplu nu am cuvinte.Un joc genial, perfect din toate punctele de vedere(in special story).Sper sa mai apara jocuri de genu'.
Nota 10/10
Battlefield: Bad Company 2
+Gameplay
+Storyline
+Grafica
+Multiplayer
+Arms
-Sa terminat prea repede iar finalul destul de plictisitor.
Nota 9.8/10
God of War 3 - Platinum - 10/10
The Best! Cel mai bun joc jucat de mine ever.
+Gods
+Titans
+Boss battles
+Grafica
+Soundtrack
+Bloody Kratos
+Blood...
+...more blood
+Extreme Gore
+Brutal Kills
-Unghiurile la camera in anumite momente (2-3 in tot jocul)
Cel mai tare joc de pe PS3!
Ratchet and Clank Future : A Crack in Time - 9/10 .
+Gameplay
+wepons
+story
+"my blaster run's hot" lol
+puzzles
+umorul
-nu stiu ce ar merge aici
God of War 3
Oh my god*cough*ofwar*cough*,de unde sa incep lol.Pun direct tag de SPOILER.
Nota este 10/10.Cea mai buna serie hack&slash care combina,cum am spus si la primele 2,aproape perfect platforming/puzzle/combat.
Bioshock 2 425/1000
10 / 10
+ Storyline
+ Gameplay
+ The Big Sisters
+ Plasmids
+ Armele
+ Upgrades
+ Conversatiile dintre Splicers
+ Mi-a placut cum s-a terminat ( the evil end )
Bioshock 2
+atmosfera
+Subject Delta si celelalte personaje
+mai multe posibilitati tactice
+Big Sisters
+armele si upgrade-urile lor
+Plasmids
+muzica, mai ales
+multiplayer-ul intrece asteptarile
+povestea buna, dar mai slaba ca in primul
+grafica bunicica, desi nu aduce nimic nou fata de primul
-clar inferior primului joc
-multiplayer haotic, dezechilibrat
-nu aduce nimic nou
-devine repetitiv
Nota: 9.4/10
Sunt mai nou prin curtea scolii , asa ca nu dati cu pietre.Urmatoarele sunt jocurile jucate in ultimele doua saptamani , in ordine cronologica.
Uncharted 2 9/10:
+ story , sound&gfx , multiplayer , rejucabilitate buna (l-am inceput din nou dupa ce am terminat Gow3 )
- actiunea este on/off ( portiuni cu prea multa , si parti cu platforme plictisitoare ) , prea intuitiv la puzzle-uri ( parca e facut pt copii ... ca si restul jocurilor dealtfel , dar asta intr-un episod viitor )
God of War 3 9/10 :
+ frumos de brutal ce e manca-l-ar mama lol ; sound&gfx ( cu exceptii,vezi mai jos la - ) ;- rejucabilitate slaba ,cu tot cu arenele si challenge-urile - vezi gramada de oameni care il vand dupa ce l-au jucat odata ; naste frustrari in anumite locuri (m-am enervat mai rau ca in primele cateva ore din Demon's Souls) ; din cauza hype-ului excesiv creat in jurul lui , te cam lasa cu gura amara dupa ce il termini ; legat de grafica , cred ca trebuie sa le explice cineva celor de la SCE ca nu e nevoie de bump mapping pe ORICE textura/suprafata din joc .Poate sunt eu mai pretentios , dar totusi...
P.S. Chiar daca am pus mai mult la - la Gow3 nu inseamna ca e un joc rau , dar dupa primele doua parti parca te astepti la mai mult , iar finalul lacrimogen e ca nuca-n perete... parerea mea.
Bookmarks