...cum să termini CSS, nu există așa ceva.
q tab enter
Prince of Persia58%
+story
+peisajele
+combo-uri
+grafica
-plin de buguri
-Elika
-Boss-ii slabi rau de tot 1 min la fiecare (exceptie Alchemist la care am stat 2 ore ca nu-i scadea viata si dadeam in el in continuu-bug,unu mare si nesimtit)
-Prince
nota 6.5/10
Ratchet & Clank : Tools of Destruction - un must have pentru orice detinator al unei console ps3.Un singur lucru ma deranjat la acest joc,sistemul de saving este foarte prost.
Ratchet & Clank : Quest for Booty - consider ca acest joc a fost facut sa mai potoleasca setea fanilor ratchet and clank avand in vedere ca ToD a avut un final foarte ciudat.
In concluzie jucati ratchet and clank : tools of destruction si va veti da seama ca vreti mai mult asa ca o sa cumparati si quest for booty dar din pacate acest joc nu ofera tot ce doriti de la un joc din aceasta franciza.
call of duty 4 mw ... l-am batut pe veteran, 910/1000 , mai am mile high club si vreo 2-3 simple ce le pot face pe easy
am murit de 1000 ori , dar a meritat ! (sp -9/10 , mp 10/10 ! absolut superb )
Da, bug-uri nu prea sunt. Vreau si eu sa vad niste clip-uri cu aceste bug-uri care va dau batai de cap.
Exact asta am spus si eu, ca nu am intalnit nici un bug, jocul din partea mea primeste 8,7/10, chiar mi-a placut. poate devine putin cam plictisitor pe la sfarsit dar nu deranjant.
God of War: Chains of Olympus
Pentru mine a fost primul joc din serie.
Acum stau pe jar ca nu am Playstation 2 sa pot juca si urmatoarele doua.Sper sa rezolv ceva pana apare Gow 3.
![]()
God of War
+ story
+ grafica incredibila pentru anul 2005(pe alocuri depaseste multe jocuri aparute in 08 si 09 and I mean it)!!!
+ Kratos baby!!!
+ Ares
+ the story of the blades of chaos
+ David Jaffe
+ Athena
+ viziunea producatorilor asupra imparatiei lui Hades
+ lots and lots and lots of blood
+ puzzle-uri foarte antrenante
+ Sirens singing in the desert!
- nimic
Nota: evident 10/10!!!!
Resistance 2
+grafica
+gameplay
+sunet la monstrii aia invizibili
+bataile cu bossii
+story
Parerea mea este ca au vrut sa fie un concurent halo 3
-nu ma pot acomoda in multiplayer,probabil pt. ca am jucat prea mult KZ2
9,5/10
Guitar Hero Metalica 9/10
+Metalica
+tracklist
+animatie
+extras
+character , instrument customization
-dificultate mare (chiar si la medium)
-achievement-uri imposibile fara celelalte instrumente
Burnout Paradise - 9.5/10 - Platinum (dupa ce imi vine camera si o sa pot lua acel trophy minunat)
Half Llife 2,--- episode 1/2
+momente incredibile(mai ales aparitiile lui g-man.la cea cand a aparut la nivelul Water Hazard cand intra in acea casa mi-a inghetat sangele)
+unul din singurele jocuri la care am zis ''WOWWW''
+poveste super, captivanta si cu un final care iese din tiparele obisnuite
+DOG
+animatiile facute incredibil, in special aparatiile lui Dog
+arme foarte tari
+grafica foarte buna si fara sacadari
+controlul foarte bun, foarte bun(aproape de cod4)
+dialogurile foarte bine facute, in special mai pe la sfarsit cand am fost mai atent
+EXPLOZIILE superbe(ultimele 2 capitole)
+jocul nu are niciun filmulet in care te vezi pe ''tine'', totul este vazut prin ochii tai.
+gravity gun...era sa uit de el
+engine source
+multe alte aspecte care imi scapa acum
-lipseste butonul ''last weapon used'' dar nu e mare tragedie
NOTA: 9.6
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By Strike105X in forum Jocuri PC
By RonanN1 in forum Console Club
By DeathOfArt in forum Console Club
By erik95 in forum Console News
Bookmarks