God of war 2 /ps2.Efectiv superb.Grafica,gameplay story,etc.toate la superlativ.Este motivul pentru care one day i hope to own a ps3,pentru a duce la final story-ul.Sugerez pasionatilor de gen sa joace pe level god si apoi titan.Nota 10*(*-steluta)
God of war 2 /ps2.Efectiv superb.Grafica,gameplay story,etc.toate la superlativ.Este motivul pentru care one day i hope to own a ps3,pentru a duce la final story-ul.Sugerez pasionatilor de gen sa joace pe level god si apoi titan.Nota 10*(*-steluta)
Ratchet & Clank: Quest for Booty
+la fel ca la Tools of Destruction
+finalul e funny lol
-e extrem, extrem de scurt
Nota - 9/10
The adventure continues fall 2009 !
Am terminat si eu Mirror's Edge. Nu pot sa zic decat ca este un joc special si unic in felul sau. Nota 10 de la mine.
Faith Connors a devenit noua mea eroina!![]()
Family Guy @ PSP 9/10
Un joc foarte bun. Grafică este foarte bună pentru un joc de PSP.
�l recomand.
Ninja Gaiden Sigma@PS3
+Ryu
+combat, combo-uri, arme etc.
+grafica
+transpiratii reci si dureri de cap
+grand finale cu boss dupa boss dupa boss dupa boss....with NO replenish health point
+1080P
+soundtrack incredibil
- ****ing skeleton fishes
10/10
Army Of Two @ 360.
Ce pot sa spun, mi-a placut foarte mult jocul in ciuda a ceea ce auzisem initial despre el.Nici foarte scurt dar nici foarte lung, putin repetitiv as putea spune insa nu cat sa deranjeze. Anyways eu l-am terminat single campaign, insa cooperativ cu un prieten cred ca e mult mai fun.
Acord un 8.5/10.
Ninja Gaiden 2@Xbox 360
+Ryu and his freakin' Hayabusa village
+blood & dismemberment
+grafica excelenta
+combouri care il fac pe Dante sa para copil de cresa
+arme foarte bine detaliate, fiecare complexa in felul ei oferind satisfactie enorma
+Itagaki
+Ninja cinema
+sunet si soundtrack superb
+Wolf's accent lol
-too many save points this time around
10/10
Afro Samurai 1000/1000 G.
+Grafica
+Storyline
+Dialoguri amuzante (Samuel L.Jackson)
+Elemente noi de gameplay
+Sountrack exceptional
+O gramada de combouri
-Cam scurt
8.5 cu felicitari de la mine.
http://www.consolegames.ro/forum/f46...ai-xbox-360-a/
In weekend am reusit sa butonez la finalul a doua jocuri pe care le pusesem pauza, Fallout 3 (8.5/10) si Assasin's Creed (8/10).
Harry Potter and the Half Blood Prince 10/10
Nu am cuvinte just awesome (cam boring cu potiunile dar distractiv)
Cam scurt dar asta e , terminat in 5h
Acum astept filmu , deja stiu ce sa va intampla![]()
Terminator Salvation.
Jocul este foarte scurt, armele is destul de putin - vreo 5 si 2 feluri de grenade iar inamicii sunt de vreo 5 feluri. Totusi e o experienta foarte frumoasa in co-op.
Nota: 7/10.
Bookmarks