Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 9 of 177 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 109 ... LastLast
Results 161 to 180 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #161 SP
    Member rockybt18's Avatar
    Guitar Hero III - Legends of Rock 9.5/10 (PS2)
    Terminat pe easy si medium restu' e cam greu. Muzica e o nebunie
    P.S. Stiti cumva cum se numeste ultima melodie atunci cand apare lista cu producatorii jocului?

2. #162 SP
    Member winkus's Avatar
    Dragonforce - Through the fire and flames; Spor mai departe la hard si expert!

3. #163 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Mirror's Edge
    +Parkour
    +story captivant
    +inovator
    +ingenioasa ideea de cutscenes cartoonish
    +mai multe feluri de a aborda nivelul
    -scurt
    -sistemul de shooting e la pamant

let's say 8.5/10

4. #164 SP
    Member nuyokamata's Avatar
    Battlefield Bad Company
    this games is about 7,mai mult nu cred ca merita.
    -foarte foarte repetitiv.
    +in schimb mi-a placut dialogurile amuzante
    +gameplay antrenat
    -story destul de slab(sa nu zic rusinos)
    cam scurt(sincer nu prea imi plac jocurile foarte lungi,eu l-am terminat cam in 8-9 ore)

5. #165 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by nuyokamata View Post
    Battlefield Bad Company
    this games is about 7,mai mult nu cred ca merita.
    -foarte foarte repetitiv.
    +in schimb mi-a placut dialogurile amuzante
    +gameplay antrenat
    -story destul de slab(sa nu zic rusinos)
    cam scurt(sincer nu prea imi plac jocurile foarte lungi,eu l-am terminat cam in 8-9 ore)
    Dude, mereu farmecul jocurilor Battlefield a stat in multiplayer
    Partea de single la Bad Company este mai mult un bonus.

6. #166 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Dude, mereu farmecul jocurilor Battlefield a stat in multiplayer
    Partea de single la Bad Company este mai mult un bonus.
    BC e un joc excelent! Atat single cat si multi. Singurul lucru pe care il reprosez e lagul in multiplayer(motivul pentru care nu il mai joc). Grey are dreptate - tot timpul seria Battlefield a fost bazata exclusiv pe multi.

7. #167 SP
    eu joc doar singleplayer,niciodata nu joc multi.eu mi-am exprimat parerea PERSONALA vis-a-vis de acest joc.asaca sa nu o luati in nume de rau

8. #168 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Stai linistit ca nu ti-o ia nimeni in nume de rau, dar pierzi mai bine de jumatate din farmecul jocului daca nu-l joci pe multiplayer.

9. #169 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Fable II w/(DLC) - 1100/1100

10. #170 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Ratchet&Clank Tools of Destruction-9.3

11. #171 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Bioshock pe Survivor@PS3 - Platinum

12. #172 SP
    Soulcalibur IV (Japanese version!) - 1k/1k | am primit și World Class Fighter

wooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Favorites++

Maxi (マキシ)
    Yoshimitsu (吉光)
    Mitsurugi (御剣 平四郎)

Soul Tag Team++

Yoshimitsu (吉光)
    Maxi (マキシ)

Power Team++

Nightmare (ナイトメア)
    Astaroth (アスタロス)

Para Para Team++

Yoshimitsu (吉光)
    Amy (アビス)

Bonus Team++ (o folosesc foarte rar...)

Darth Vader
    The Apprentice

Există trei - �n acest joc. - (C�te??? - Trei �n $&@* mea! )

1. Lipsa animației la Close Combat (cea din Soul Blade/Soul Edge - mare păcat)
    2. Lipsa modului Edge Master (da, se știe motivul pentru care nu există modul de joc implementat. Cum care e motivul? Nu știți? eh...păi să zicem că de nu era modul de joc Edge Master cei cu Nintendo Wii n-aveau Soul Calibur Legends lol) - mai multe info. PM (c�nd nu-l am disable).
    3. On-line bastards (am scris mai jos)

Un mare - atunci c�nd vrei să joci on-line și dai de ratați fosforeșcenți, ce folosesc o singură mișcare. Se cred ei buni că te bat cu XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX sau YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY...lol.Pentru asta exista sistemul de vot - bad reputation + file complaint (da cred c-am dat peste 500).

(toate jocurile din seria SOUL au fost ++)

Pe marketplace există o mulțime de costume, arme, etc. (seturi și seturi). Merită cumpărate toate!(cred că totalizează 10.000) - dar ce contează...

Nota:10

Attached Images Attached Images sc_iv.jpg

13. #173 SP
    Am uitat să pun ceva...de care sunt foarte m�ndru - și cu prima pcazie mi-l fac tablou

Chain of Souls
    Attached Images Attached Images tablou.jpg

14. #174 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Call of Duty: WaW @ Veteran: 7/10.

15. #175 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Tomb Rider Underworld 7,5/10...story-ul a fost f.bun dar tot jocule plin de buguri 650/1000.

16. #176 SP
    Condemend 2 BloodShoot 9.5/10
    +mai bun decat Condemned Criminal Originis
    +poti sa faci propria ta ancheta
    +te tine in tensiune pe tot parcursul jocului
    +AI destept
    -misiuni cam scurte

17. #177 SP
    Lost Planet: Extreme Condition - 1k/1k

...joc excepțional și foarte challenging pe extreme difficulty. Pe pareta on-line e oki, găsești oameni serioși și �n sutele de meciuri jucate...unul n-am văzut să dea quit.

Nota: 9.0

18. #178 SP
    Member zaice's Avatar
    Chiar acuma am terminat si eu Frontline:Fuel of war.Pe scurt ,un shooter interesant, gameplay placut,grafica buna,story (este practic o povestire vazuta prin ochii unui jurnalist american,care ia parte la acest battle dintre americani si red faction,adica rusii si chinezii,story care se intinde de-a lungul a 7 capitole a cate 6 misiuni in medie pe capitol,unde producatorii jocului ne aduc aminte de istoria sfarsitului celui de-al 2 lea razboi mondial,dar in loc sa fie asediul final asupra Berlinului, in acest joc este asediul final asupra Moscovei).Precizez ca l-am terminat pe PC, pe level hardcore,recomand sa-l jucati hardcore pentru a fi mult mai palpitant si pentru a opune o mai mare rezistenta din partea inamiciilor.

19. #179 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Gears Of War 2 - such a great game!

Nu regret deloc ca mi-am luat si 360 pe langa PS3. Am inceput bine "aventura" cu acest superb joc. Are niste elemente ce rar intalnesti in jocuri, grafica e de 10++, gameplay-ul the same...cat despre storyline de asemena super misto numai ca eu nu am jucat prima parte ca sa inteleg tot.

Anyways, spun cu mana pe inima ca 360-ul + Gears Of War isi merita fiecare leut!

20. #180 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Bioshock-10

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 177 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 109 ... LastLast