God of War Chains of Olympus:
+gameplay
+poveste
+sound-ul
+finalul :X
+grafica excelenta
+kratos
+foarte greu pe hard
-cam scurtut
In rest, nu am nici o obiectie...nota ar fi 9,5!
God of War Chains of Olympus:
+gameplay
+poveste
+sound-ul
+finalul :X
+grafica excelenta
+kratos
+foarte greu pe hard
-cam scurtut
In rest, nu am nici o obiectie...nota ar fi 9,5!
Call Of Duty Modern Warfare 2
+Spec Ops(online)
+Campania
+Arme
+Grafica destul de buna
-multiplayer-ul prin de servere crack-uite
Crash Bandicoot @ PSX.
+gameplay.
+memories.
+lot of fun.
+dificultate ridicata la unele nivele.
Nu am minusuri , e un joc superb pt psx , cei care l-au mai jucat sunt sigur ca il cunoasteti foarte bine. Mi-a trezit niste amintiri superbe.
ultimul terminat este N.P.C. Pikmin 2 pe wii.
un joc foarte frumos, la fel de fain si original ca primul. O deosebire fata de primul e faptul ca nu mai exista limita de timp - fapt ce-i o sabie cu 2 taisuri: pe de o parte, nu mai esti limitat, ai timp sa explorezi in voie, ceea ce e fain. Pe de alta parte, lipsa presiunii timpului scade serios nivelul de dificultate.
Oricum, un joc ce merita pentru posesorii de wii
Assassin's Creed 2 - PC
[+] Grafica versiunii PC, exceptand unele din personaje, cu texturi low-polly
[+] Povestea
[+] Gameplay-ul, incluzand aici varietatea omniprezenta, intr-o comparatie cu repetitivul AC1
[+] Sunetul (coloana sonora, vocile protagonistilor si SFX-ul)
[+] Atmosfera, orasele, cutscenes-urile, personajele
[+] Trebuie sa-mi soseasca Brotherhood foarte curand sa continui
[-] Mecanica jocului inca da rateuri, climbing-ul nu este inca ce imi doresc eu sa fie. Se simte "limitat" in anumite situatii, iar eroul nostru nu are de multe ori lipici la marginea cladirilor, si daca te atinge careva chiar si cu cel mai mic cutitas te trezesti cazut de pe o cladire de 20 de metri, la care mai adaug faptul ca uneori Ezio se da prea parkourist, incepand sa se catere pe diferite cladiri chiar daca tu nu doresti lucrul asta, lucru care se intampla daca nu esti foarte precis in comenzile si directia pe care i-o dai macaronarului.
[-] Era bun un multi-player dar de asta s-a inventat Brotherhood. Fireste, a trebuit sa mai scot din buzunar inca 100 lei.
Nota mea este 9.5/10, merita jucat fara niciun dubiu. L-am terminat si pe primul, dar nu voi mai enumera plusurile si minusurile, ci ii voi da doar nota 9, deoarece desi este foarte repetitiv si varietatea lipseste cu desavarsire, la vremea sa a adus un mare plus in industria jocurilor Action.
Just Cause 2 -PS3
+Causing Chaos
+grafica
+grappling hook
+dupa terminarea jocului ( adica a misiunilor legate de story - agency missions) mai exista optiunea pt free roam , in total sunt 369 locatii de descoperit si de completat ( 100%)
-probleme cu tintirea
-glitches ( nu multe , eu am experimentat 2 , dar ideea este ca sunt acolo)
Nota: 8.5/10
Killzone 3
+povestea
+AI-ul
+Jet Packs
+inceput promitator
+Multiplayer foarte bun
+gameplay demential
+Co-op
-bug-uri
-texture popping(uneori)
Nota: 9.8
Resident Evil 5 (Gold Edition - Main Plot) 8/10
+storyline-ul
+cutscenes
+locatii interesante
+collectibles/unlockables (sau cum vreti sa le ziceti)
+inamicii
+Chris, Sheva
-A.I.-ul
-Sheva, care se ascundea in spatele meu si tragea (prin mine) in inamici
-mici bug-uri
-nu a fost prea inspaimantator
Desi da senzatia ca lipseste ceva jocul merita cumparat, jucat, terminat, devorat, etc. (mai ales aceasta editie).
Fac o mica pauza cat timp joc GoW 3 si ma apuc si de celelalte plot-uri.
Sly Cooper 2 @ PS3 - PLATINUM 6/10
Nici nu se compara cu primul, super plictisitor, prea multe misiuni.Terminat mai mult pentru poveste si platina, sper ca 3-ul sa fie mai bun.
Prince of Persia: The Forgotten Sands
+platforming-ul este la fel de bun ca si inainte (in unele momente chiar mai bun)
+grafica
+dialogurile ( si monologurile lui prince)
+ puterile arata excelent ( in special whirlwind ,dupa ce este upgradat la maxim)
-povestea nu este la fel de buna ca si in cele precedente
-cateva bug-uri
-combatul
Nota : 8/10
Assassin's Creed
+poveste
+sunet
+orase foarte bine realizate
+gameplay bun (cel putin in primele ore)
+privesliste superba din view points
-devine repetitiv
-screen-tearing
-texture popping
-foarte prost optimizat ptr PS3(oarecum de inteles)
Nota: 8
Killzone 3 - 84% Platinum
Ce sa mai explic prin plusuri si minusuri este clar ca daca nu detii acest joc nu te poti lauda ca ai PS3.
Dragon Age Origins:
+poveste superba
+dark fantasy
+best dialogue system ever
+caractere superbe
+immersive
+complexitatea si si detaliul lumi creata in joc, feeling-ul.
+gameplay-ul addictive.
-cateva bug-uri nimic major.
-cateva texturi cu calitate slaba.
Pur si simplu iubesc acest joc, modul in care pare sa se modeleze povestea in functie de mofturile jucatorului este impresionant, luptele mai ales cele cu dragoni au fost divine.
Assassin's Creed: Brotherhood - PC (9.75)
[+] Grafica si optimizarea. Cea mai mare imbunatatire este legata de fetele si mainile personajelor, mult mai bine texturate decat in 2.
[+] Gameplay-ul si mai variat decat inainte: abilitatea de a folosi caii in interiorul orasului, climbing-ul mai rapid, HUD-ul imbunatatit (incluzand radarul), introducerea "hoardelor" de asasini profesionisti, noile animatii de counter-kill
[+] Povestea, personajele
[+] Multiplayer-ul, rar mai gasesti un MP atat de original
[+] Roma - macar intr-un joc sa vizitez si eu Colosseumul
[+] Sunetul (SFX, Soundtrack, vocile eroilor)
[+] Finalul, dintr-un anumit punct de vedere:
[-] Mecanica inca mai creeaza mici probleme. Spre exemplu, controlul cailor nu este atat de natural ca in Red Dead Redemption. Sigur, dupa ce joci titlul Rockstar e foarte greu sa te mai multumeasca caii in alt joc, ce-i drept.
[-] Foarte scurt daca te limitezi in a termina misiunile principale fara a te distra prin imensul oras.
[-] Finalul, dintr-un alt punct de vedere:
[-] Imi lipsesc Firenze si Venice, plus fata de prost a lui Ezio din 1476:
Insieme per la Vittoria !
9.75 si nu uitati, jucati 2-ul mai intai.
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By Strike105X in forum Jocuri PC
By RonanN1 in forum Console Club
By DeathOfArt in forum Console Club
By erik95 in forum Console News
Bookmarks