Ratchet & Clank: A Crack in Time - Platinum
Am si celalalte 2 jocuri de care am fost foarte multumit, dar dupa ce m-am jucat Dead Space vreo 2 zile, parca nu prea aveam chef de un joculet din asta. Asa ca l-am inceput cu mici retineri, dar m-a prins din primele minute.
+ Povestea
+ Cpt. Qwark care m-a dat pe spate la unele faze
+ Omega Rhyno 5
+ Puzzle-urile lui Clank
+ Grafica
Ratchet & Clank A Crack in Time @ PS3 - PLATINUM
+ Storyline
+ Gameplay
+ Filmuletele
+ Sigmund
+ Puzzle-urile
+ Armele
+ Armurile in special ultima
+ Radio din nava
+ Mini misiunile din spatiu
+ Challange Mode
+ Campionatele
- camera uneori se duce dracu
Assassin's Creed 2 @ PS3 - Platinum
+ povestea
+ faptul ca nu incepi ca un asasin, ci devii unul pe parcursul jocului
+ misiuni secundare
+ armura lui Altair
+ felul in care faci bani in Monteriggioni
- penele pacii
- mici buguri
inFamous -
[+] Gameplay
[+] Voice Acting
[+] Storyline
[+] Voice Acting x2
[+] Grafica
[+] Alegerea de a salva ce a mai ramas din saracul Empire City, sau de a deveni "cel mai tare din parcare" (Good vs Evil Karma)
[+] Voice Acting x3
[-] Voice Actingul a fost prea bun ca sa poata fi inlocuit in inFamous 2. Vocea lui Cole inseamna pentru mine jumatate din spiritul seriei.
[-] Cole, un personaj prea perfect ca sa poata fi inlocuit in inFamous 2 de un Nathan Drake v2. Macar l-au facut chel, dar erau mai destepti daca adaugau optiunea de a-ti alege outfit-ul dorit. Nu m-ar mira sa scoata la licitatie hainele eroului nostru dupa lansare via DLC.
[-] Povestea putea fi ceva mai bine exploatata. Lipsa cutscenes-urilor Motion Capture trag in jos experienta cinematica, cele actuale sunt "souless" dupa parerea mea, in special datorita animatiilor de calitate mediocra. Norocul Sucker Punch e ca developerii lor au talent aparte in a realiza montaje cu benzi desenate. Din fericire inFamous 2 va beneficia de Motion Capture in adevaratul sens al cuvantului.
[-] Unele scaderi mari de Framerate, pe alocuri.
[-] Nu are multi-player, iar desi jocul practic "este impartit in doua" (Good si Evil), e imposibil sa nu te plictisesti dupa ce-l "bati" de maxim 4 ori, asta insemnand undeva in jurul a 50 ore, dupa care il adaugi la colectie sau mergi pe aria "Bazar" pentru a-ti recupera o parte din banii cheltuiti.
Per total un must-play pentru platforma PS3, cu ceva indulgenta nota mea este 9.5 !
Presimt ca voi avea ceva nopti albe cu sequel-ul in vacanta de vara.![]()
Limbo
[+] Atmosfera
[+] Stilul noir
[+] Gameplay
[+] Grafica
[+] Brutalitatea death scene-urilor
[+] Puzzle-uri ingenioase
[-] Nimic
10/10![]()
The Saboteur @ PS3.
+ Misiunile
+ Muzica - se potriveste de minune cu actiunea jocului
+ Personajul principal
+ Scenic spots; greu de ajuns la ele dar nu am scapat nici unul. Sunt curios daca locurile din joc sunt copii dupa cele reale.
- miscarea personajului e destul de greoaie mai ales la catarat pe cladiri si la sarituri
- mult prea multe misiuni freeplay (devine repetitiv)
Nota mea 8.5/10.
Donkey Kong Country Returns
+Gameplay-ul retro.
+Grafica destul de buna.
+Dificultate.
-Nimic.
Nota : 10/10. Un remake foarte bun,mi-a placut mult,mi-a amintit de vremea cand il jucam pe GameBoy.
Marvel vs Capcom 3:Fate of two world
-Gameplay simplificat
-Soundtrack excleptional
-Grafica superba de 2D(2.5D)
Fallout 3 GOTY edition @ PS3 - Platinum (doar 62% am facut).
nu-l mai suport, nu pot sa ma joc DLC-urile ca imi da freeze-uri intr-o veselie, deja ma tem pentru sanatatea consolei mele. pacat, ca ii un joc grozav.
ps: inainte sa dea cineva vina pe consola mea, vreau sa zic ca doar la jocu asta patesc asa ceva.
Call of Duty 4:Modern Warfare PC
+gameplay alert
+sunet
+Multiplayer bine dezvoltat
-scriptat
-scurt
-AI-ul
Nota mea:7.8/10
*nota este mai mica si ptr ca l-am jucat in paralel cu Killzone 2...si vrand nevrand cel din urma a ramas un fel de reper..
Nu e de la consola ta. Si eu am avut aceleasi probleme la jocul asta varianta normala. Salvam foarte des din aceasta cauza. La momentul cand l-am jucat mi se bloca mereu in acelasi loc in DLC-ul Mothership Zeta. Am cautat pe net si am gasit niste setari pe care sa le faci la joc si nu s-a mai blocat. (Nu gasesc acum de nici o culoare. Nu mai stiu exact ce am dat la cautare atunci).
Killzone 3
[+] Gameplay
[+] Personajele
[+] Atmosfera
[+] Secvente epice
[+] Controlul
[+] Arsenalul
[+] Grafica
[+] Multiplayer
[-] Unele mici glitch-uri
[-] Povestea pe alocuri neinteresanta
9.5/10![]()
Un exemplu care imi vine acum in minte era cand un personaj repeta un lucru de mai multe ori fara sens pana dialogul revenea la normal.
X-Men Origins: Wolverine - Platinum
+ wolverine
+ violent
+ healing ability
(nu's foarte multe plusuri, stiu)
- trofeul "Platinum" arata ca si trofeul "Ultimate Wolverine" (mi se pare bataie de joc treaba asta)
- reflexes, is chiar inutile avand in vedere ca nu le poti face la maxim intr-un singur playthrough
- buguri - pe hard, cand mai aveam un pic pana sa-l omor pe gambit, netrebnicu' si-a gasit sa se blocheze pe o litera (la care nu aveam cum sa ajung) si sa nu faca nimic. a trebuit sa dau restart la checkpoint si sa iau batalia de la capat.
- joc nefinisat, pacat.
Bookmarks