shawn white snowboarding@ps3 - platinum
+grafica si sunet
+event-urile online sunt super
-cateva bug-uri
-trofeele de online takes forever
nota: 8.5/10
shawn white snowboarding@ps3 - platinum
+grafica si sunet
+event-urile online sunt super
-cateva bug-uri
-trofeele de online takes forever
nota: 8.5/10
Call of duty:word at war. L-am terminat in 2 zile,dar isi adevarata splendoarea in multiplayer.
9 din 10.
Mirror's Edge ( saptamana trecuta)
+ gameplay inovativ
+ combat system foarte bun
- grafica foarte simpla
- are loadinguri destuli de mari( daca mori se puna sa incarce iar level-ul)
Bad Company ( Ieri )
+ grafica foarte buna
+ cometariile colegilor
+ povestea
+ massive destruction
+ arme multe si vehicole de tot felu
+ multiplayer distractiv
- daca il joci pe un TV CRT iti va fi foarte greu sa vezi inamici la distanta
F.E.A.R. 2 ,varianta pe PC,un joc care te tine cu sufletul la gura,story interesant ,gameplay bun,grafica ok,merita dus pana la capat (level hard pe PC nu e chiar asa dificil).Game on.
Halo3
pe mine m-a lasat rece jocul asta,e bun doar pe partea de multi insa story'ul sucks,arme naspa,grafica NON-NEXT GEN.l-am jucat din curiozitate,pt ca multa lume zice ca halo e zeul shooter'elor.
merita si din partea mea un 7 pt ca mi-a placut atmosfera si lupta cu crabii giganti,AI'ul iarasi e ok.oricum e clar ca NU o sa'l rejoc
Halo 3 e un joc care isi dezvaluie valoarea cel mai mult in multiplayer: cooperativ sau competitiv. Povestea e greu sa te prinda daca nu joci si celelalte dinainte. Oricum, chiar si single mi s-a parut un joc bun, variat si polished.
Bourne Conspiracy 10/10
super gameplay,super actiune,super story
de mult imi era dor sa joc un action-adventure bun,iar Bourne Conspiracy mi-a satisfacut pofta,recomand tuturor acest joc
stai linistit ca nu m-am apucat de ele azi si le-am terminat tot azi,la ambele ajunsesem undeva pe la mijloc.mai exact la bourne conspiracy eram 80% aproape de final.
ontopic
Mortal Kombat Vs DC Story Mode
l-am terminat pe hard in 4ore
avand in vedere ca e singurul MK next gen,nu pot sa spun decat:is so damn good9/10
Joker is my fav. character because it made me laugh very loud(pe bune)
Call of Duty 5,superb jocul ,grafica,story(alternanta pe 2 fronturi a storyu-lui super ideea).Precizez ca l-am terminat pe PC,level hard.
Turning Point: Fall of Liberty@X360 - 1k/1k
...no comment!(control prost..aoleo...aoleo!
)
Low = Super low
Medium = Low
High = Super High
(pe puțin 10 secunde p�nă fixam ținta pe un inamic...) - hitbox-uri aproape inexistente!
Păcat de story-line!
Nota 6.0![]()
GTA 4 - TLAD - 200/250 - 9.5/10
Cel mai bun DLC de cand am xbox360. Cei care ati jucat GTA4, jucati si TLAD. O sa aveti cateva surprize placute. Lasati Credits pana la capat si nu plecati din fata TV-ului. Pacat ca este totusi prea scurt![]()
Bookmarks