Si mie imi sunau cunoscute replicile ,dar nu stiam daca le citisem in LEVEL sau le auzisem in review-ul de zon@it![]()
Red Dead Redemption
Nu l-am terminat inca , dar deja am o parere despre el.Jocul asta este f#%&ing awesome.Peisajele sunt foarte frumoase , grafica este si ea bine realizata , expresiile faciale se apropie de calitatea celor din L.A. Noire , iar poveste este foarte bine realizata.
Grafica 9
Atmosfera 10
Sunet 10
Story 9
Multiplayer 9
Impresie generala 10
Rockstar , nu va opriti sa ma uimiti deloc.Deabea astept sa cumpar si GTA IV si L.A. Noire
Sent from my GT-I5500
Uncharted 2 : Among Thieves
+Story,Cut-Scenes
+Personajele(Nathan,Elena si Sully chiar daca nu a aparut atat de mult
+Voice Acting
+Gameplay , mai bun ca in primul.Hand-to-Hand combat mult mai bun
+Stealth
+Puzzle-urile , Nathan Journal
+Shambala
+Locatile
-Ultimul boss fight cam slabut
Una dintre cele mai bune experiente Single Player create vreodata.Este pur si simplu o capodopera acest joc din toate punctele de vedere.
Cand am zis slabut nu m-am referit ca este usor , nu mi-a prea placut.Am jucat pe Hard , ma apuc si pe Crushing
Batman: Arkham Asylum- Platinum
+ Story
+ Grafica
+ Joker
+ Villans
+ Boss fights
+ Voice casting-ul
+ Soundtrack-ul
+ Weapon's/Tools
+ Detective Mode
+ Arkham Asylum
+ Gameplay
+ Combat Challanges
+ Costumul lui Batman primeste damage permanent in timpul jocului
+ Riddles
+ Finalul
+ After credits
- Predator Challanges
Arkham Asylum este un joc superb din toate punctele de vedere. Inafara de Predator Challanges nu i-am putut gasi alte defecte, insa minusul asta paleste in comparatie cu plusurile jocurile. Si banuiesc ca cel mai important plus este acela ca a schimbat radical jocurile cu super-eroi, un exemplu demn de urmat (dovada ca toate jocurile noi cu super-eroi se aseamana mai mult sau mai putin cu AA). 10/10.
Batman: Arkham City
+Batman
+Gameplay-ul
+Grafica
+Povestea
+Controlul
+Open world
+Grafica
+Atmosfera
+Joker
+Boss fights
+Personajele
+Wonder City
+Voice acting
+Stealth
+Unele side missions
+Gadget-uri
+Sunetul/Muzica
+Secretele
+Easter eggs
+Bug free
+Finalul
-Open world-ul nu prea se potriveste cu povestea
-Unele side missions
9.5/10
Un joc superb din aproape toate punctele de vedere, la fel ca primul. Dar mi s-a parut ca povestea nu prea se potriveste cu open world-ul, puteau sa bage unele side missions in quest-ul principal si sa-l faca mai liniar, cum a fost in primul. Oricum, chiar si asa, e peste majoritatea jocurilor aparute in ultimii ani.
Heavy Rain - Platinum(#15)
+Gameplay superb
+Soundtrack
+Personajele
+Deciziile tale care schimbau multiple finaluri
+Povestea care te duce de la bucurie la tristete si invers
+Trofee foarte bine gandite
+DLC bonus din Move Edition foarte bun
+Grafica
+Ideea jocului
-Control enervant uneori
-Mici buguri
Un joc minunat si inovator , care te tine in suspans.Finaluri foarte frumoase.Un joc care nu trebuie sa lipseasca din colectia unui proprietar de PS3.Astept cu nerabdare urmatorul lor joc Beyond Two Souls care cu siguranta va fi superb.Pentru ca a venit cu altceva , primeste nota maxima din partea mea
10/10
The Darkness II
+Gameplay
+Drafica in stil cartoony
+Voice acting (a fost placut sa aud din nou vocile care le-au dat viata lui Vito Scaletta si lui Leo Galante)
+Story
+Boss-fighting
+The Darkness
+Jackie Estacado
+Achievements bine gandite
+Campania CO-op
- Jocul este mult prea scurt(l-am terminat intr-o singura zi)
Cei de la 2K au reusit sa aduca ceva nou in materie de shootere.Au creeat ceva proaspat si inovator.
Dupa ce am incercat acest titlu,cred ca o sa-i acord atentie si lui Spec Ops The Line.
Ii acord 8,5/10
Battlefield Bad Company 2 @ Xbox 360
+Grafica
+Destruction 2.0
+Actiunea
+Hack-free online
+Multiplayer
+Vehicule
+Povestea
+Customizarea claselor
+Armele
+Hartile mari
-Uneori povestea devine enervanta
-Recul aproape inexistent in unele momente
Jocul asta este foarte bun si lasand la o parte unele mici probleme este un must-buy , mai ales ca sigilat il iei destul de ieftin.Dupa ce termini campania chiar interesanta , treci la Multiplayer si aici jocul este dus la perfectiune.
De la mine are un 9.9 si il recomand.
Sent from my GT-I5500
Uncharted 2 : Among Thieves - Platinum(#16)
+ Story
+ Gameplay
+ Grafica
+ Puzzle-urile
+ Personajele
+ Challeng-urile
+ Cut-sceneurile
+ Drake is hilarous
+ Treasures location
+ Soundtrack
+ Weapons : Mai ales SAS 12 my favourite weapon . M32 Hammer & Wes 44
+ Boss fight Lazarevic : Si la Crsuhing daca stii sa faci acel glitch cand te bati cu el
+ Crushing is a bitch , but worth it
+ Bonuses dupa ce termini jocul care poti cumpara costume , arme , si sa vezi cinematics
+ MP foarte bun , desi mai toti sunt asi acum si e foarte greu sa faci unele trofee
- Sully joaca foarte putin in acest joc
- Consola se blocheaza la ch 25 in templu dupa ce termini toti inamicii.am patito de 2 ori
- Trofeele din MP DLC's prea demanding unele
Per total un joc superb , cel mai bun din trilogia Uncharted.Naughty Dog s-a intrecut cu acest joc si chiar a avut de toate.Pur si simplu genial.Era si mai bun . daca puteai juca mai mult alaturi de Sully , dar nah...
10/10
Assassins Creed : Brotherhood
+Noul Combat System
+Grafica
+Brotherhood
+Leonardo Machines
-Povestea
-Misiunile foarte plictisitoare
-Roma ,cu exceptia Colosseumului ,nu mi-a placut deloc.Venetia si Firenze arata mult mai bine
-Glitch peste glitch-uri
-Camera in unele momente foarte enervanta
-Penultimul sequence cand ai Apple of Eden,o prostie totala
6/10
Infamous
+ Puterile de pe sfarsit
+ Free roaming
- GRI, mult prea gri, pana si copacii erau gri-verzui
- Multe buguri (Trece cole prin tevi, scari cand ti-e lumea mai draga)
- Prea putina poveste principala (daca te duci direct, cred ca il termini in 3 ore)
- Nici un mod de a te misca mai repede dintr-o parte in alta a orasului
- Inamici putini si repetitivi (4-5 tipuri, clonati cu mai multa viata si alt skin, acelasi comportament in schimb)
5.5/10
Borderlands
+Durata jocului
+Gameplay-ul
+Co-op-ul
+Side Quest-urile
+Action Skill-ul personajului
+Boss Fighting-urile
+Achievement-urile destul de bine gandite
-Story
-Prea putin dialog
8/10
Heavy Rain
+Povestea
+Grafica
+Personajele
+Atmosfera apasatoare
+Voice Acting-ul
+Alegerile
+Quick time events
+Muzica
+Origami Killer
+ARI
+Ploaia
+Sfarsitul
-Controlul
-Scenariul in anumite locuri
9.5
Extraordinar! Cum au zis si producatorii, in mare parte e interactive drama, nu e un joc. Personajele, dialogurile, povestea sunt facute cu foarte mare atentie. Il recomand tuturor!
Need For Speed : The Run
+ Grafica
+ Gameplay (foarte decent comparativ cu simulatoarele NFS)
+ Masinile
+ Traseul
+ Peisajele splendide
+ Idee de story buna...
- ...dar prelucrata foarte prost
- Din nou in complicitate cu gagici penibile
- Simplu (nu ca dificultate,ci ca structura)
- Gameplay total - 2 ore
- Muzica deloc antrenanta
Nu ar fi foarte multe de spus. Mi'a facut placere sa il joc,desi facand abstractie de loading screen-uri,poate fi facut de la A la Z in cel mult o dupa-amiaza. Chiar daca din punct de vedere estetic jocul exceleaza,pot spune ca povestea e tipica NFS - tu,un "nime'n drum" pe strazi care vrea sa ii doboare pe toti ba dintr'o ambitie cretina,ba de dragul de a returna o datorie Mafiei (cazul de fata),intri in contact cu o duduie care ar face orice sa te ajute si aproape cursa de cursa,iti ureaza succes,iti spune ce se mai intampla prin oras etc. Trebuie neaparat sa schimbe EA tiparul asta,stupid in opinia mea,desi franciza e de mult moarta si ingropata din punct de vedere calitativ. Predecesorul sau non-simulator,Hot Pursuit, merita cel putin un 8.5,deoarece in 2010 a parut sa readuca la viata incet-incet o serie care din 2005 incoace a avut un declin inimaginabil. HP a fost plin de adrenalina,imi placeau melodiile,urmaririle,traseurile,posibilitatile de customization ale masinii. A fost chiar o surpriza placuta. Ca sa vina The Run,un an mai tarziu si sa imi dovedeasca ca seria NFS e hopeless.
5.0/10
PS : Stiu ca am jurat ca Shift 2 e ultimul NFS pe care o sa-mi pun labele,dar The Run a fost chilipir - 40 de lei. Si am zis "Why the hell not?"
Assassin's Creed : Revelations
+ Gameplay
+ Aparitia lui Altair
+ Sofia Sartor
+ Noii asasini
+ Constantinopolul
+ Peisaje mai frumoase decat in precedentele
+ Synch Percentage
+ Ultimele 3 sequence-uri
+ Finalul
- Storyline
- Varsta lui Ezio
- Foarte plictisitor
Nu mi'a placut aproape deloc AC Revelations. Primele 3 sunt altceva,merita intr'adevar sa le joci. Bine macar ca povestea cu Ezio si Desmond ia sfarsit aici. Motivul pentru care imi place e faptul ca apare Altair aici,ceea ce mi se pare un mare plus,deoarece reinvie (e adevarat,doar la final de sequence) si parca imbunatateste atmosfera din primul joc al seriei. E foarte placuta si Sofia Sartor,la fel si asasinii de aici,ei reusesc sa dea o pata de culoare jocului. Constantinopolul este frumos,cand mergeam cu barca,admiram peisajele. Finalul este de asemenea interesant,asta este partea la care jocul exceleaza. Pot sa inteleg imbatranirea treptata a lui Ezio,dar chiar si asa,faptul ca are 52 de ani a taiat 50% din farmecul jocului. Pentru mine a fost foarte neplacut un Ezio in varsta. Pe langa asta,povestea e mediocra spre sub-mediocra,personal nu m'a impresionat deloc. Totusi,parca incepand de la finalul celui de-al 6-lea sequence,jocul incepe sa isi "dea drumul". Dar per-total jocul mi s'a parut infiorator de plictisitor,oscilam intre a renunta la el si a incerca sa merg mai departe in speranta de a gasi ceva interesant.
Pot spune ca Revelations e marele minus al seriei Assassin's Creed si sper ca III-ul (nu sper,sunt convins) sa fie mai bun.
6.5/10
Bookmarks