Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 149 of 177 FirstFirst ... 49 99 139 147 148 149 150 151 159 ... LastLast
Results 2,961 to 2,980 of 3540

Thread: Ultimul joc devorat

1. #2961 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Darksiders - Platinum (#18)

+Story
    +Gameplay
    +Soundtrack
    +Boss Fights - cu mici exceptii
    +Ruin
    +Free roaming
    +Weapons - Mai ales tremor gauntlet
    +Puzzless
    +Cinematics
    +Abbysal Armor

-Apocalyptic difficulty too easy
    -Mici buguri
    -Unele trofee stupide
    -Cativa bosi prea usor de batut

Un joc hack and slash foarte bun , care are si free roaming.Pentru mine unul din cele mai bune jocuri hack and slash , dar mai slabutz decat Castlevania sau seria GOW.Mai ales ca l-am platinat , astept bonusurile in Darksiders 2Recomand acest joc tuturor fanilor hack and slash

Nota 9/10
    Attached Images Attached Images 61fkiebxq3l._sl500_aa300_.jpg war.jpg dswp41280x1024v3_2.jpg

2. #2962 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Dead Island GOTY

+ Storyline
    + Grafica
    + Gameplay
    + Excelent in co-op
    + Zombies
    + Cele 4 personaje
    + Side Quest-uri
    + Vehicule
    + Locurile din insula (jungla,resortul,City Of Moresby si inchisoarea)
    + Skill-uri
    + Arme
    + Repair/Update/Create

- Mult prea dificil uneori
    - Se fac auto-save-uri in momentul in care mori

Nu mi'au placut niciodata jocurile cu zombies. Nu imi placea nici macar cand stateam cu prietenii cu PC-urile in LAN si jucam Left 4 Dead. Insa Dead Island e splendid. Imi place totul la el. Mi'a conferit constant sentimentul ala de spaima pe care il aveam cand mergeam cu Isaac Clarke prin Ishimura. Stii ca in secunda in care ai iesit din refugiu,you're on your own. Daca nu il joci in co-op. Mi'a placut si povestea,foarte bine gandita,de asemenea contrastul acela din Act I. O insula superba,loc de vacanta,impanzit de creaturi hidoase. Am facut si side quest-uri pe unde am apucat. Cu toate acestea,nu pot trece peste o chestie. Jocul asta are cel mai cretin sistem de Save ever. Esti pedepsit mai rau ca in Dark Souls daca mori : se face auto-save,pierzi bani si pierzi tot ce ai folosit pana in acel moment. Fiecare moarte de a ta e un checkpoint. Asta mi se pare revoltator si am avut prieteni care nu au putut continua jocul din cauza asta. M'am temut si de glitch-uri,nu a fost cazul,in mod surprinzator.

Unul dintre cele mai tari jocuri ale lui 2011,trebuie sa puneti mana pe el neaparat daca sunteti amatorii genului.

9.0/10
    Attached Images Attached Images new-dead-island-screenshots.jpg

3. #2963 SP
    Member LordKratos's Avatar
    MAX PAYNE 3 @ PS3 (Mirific) NOTA 10/10

4. #2964 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Max Payne 3 ....a cincea oara
    +Gamplay
    +Story
    +Voice Acting
    +Bullet Time & Shootdodge
    +Max Payne
    +Favela
    +Soundtrack

-Multiplayer-ul devine plictisitor foarte repede,cel putin pentru mine
    -Passos

9/10

5. #2965 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Darksiders II - Platinum - Total Playtime: 46:24:22

[+] Povestea
    [+] Grafica
    [+] Personajele: Death, Crowfather, Lilith, Wicked Killington
    [+] Dust si Despair
    [+] Voice-acting si muzica
    [+] Locatiile
    [+] Combatul
    [+] Abilitatile si armele
    [+] Puzzleurile
    [+] Boss-fights
    [+] Elementele RPG
    [+] Serpent Tomes
    [+] Crucible Mode
    [+] Nightmare Mode
    [+] New Game+
    [+] [spoiler=SPOILER]Personajele din prima parte: Samael, Vulgrim, Uriel[/spoiler]

[-] Buguri, buguri, buguri...
    [-] Ultimele doua lumi nu sunt la fel de bogate in continut ca precedentele.
    [-] [spoiler=SPOILER]Secventa de gameplay de pe Pamant din a 3-a lume. Jocul devine un corridor shooter lipsit de farmec.[/spoiler]

NOTA: 9.0 / 10
    Attached Images Attached Images 683333be1e441d03e5f290744d1d4c43f916d661.png

6. #2966 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Infamous:10/10 , nota e doar o parere personala
    +Story(foarte original , fata de alte jocuri)
    +Gameplay
    +Inca un plus pentru ca ai optiunea de a alege dintre bine si rau , Good Karma -Bad Karma ( poti fi tu personaju negativ )
    +Cole-Kesller
    +Freeroaming

_Repetitiv
    -Cateva buguri ici-colo

7. #2967 SP
    Member Link's Avatar
    Ultimul joc devorat a fost The Darkness 2 PS3, ii dau nota 9.5 , si doar pentru ca nu este foarte lung. Ca si poveste/imersiune, grafica, gameplay, n-am ce sa reprosez. Bun pentru cei care nu stau rau cu inima, zboara mult sange si parti corporale prin joc. Overall, ma asteptam la putin si-am primit mai mult. Recomand sa-l incercati.

8. #2968 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Sleeping Dogs

[+] Grafica
    [+] Luptele mano a mano
    [+] Driving-ul
    [+] Personajul principal (uneori)
    [+] Muzica
    [+] Voice-acting
    [+] Free-running
    [+] Elemente RPG

[-] Povestea
    [-] Sf�rşitul
    [-] Misiuni repetitive
    [-] Side-questurile
    [-] Oraşul care doar �ţi dă impresia că e "viu"
    [-] Shooting-ul
    [-] Animaţiile faciale
    [-] "Girlfriends"
    [-] Mini-games

Deşi am fost sceptic pe tot parcursul primei jumătăţi a jocului, eventual m-a prins �n a doua jumătate, c�nd mi s-a părut că povestea se mai dezgheaţă umpic şi misiunile devin mai grele şi mai variate. Condusul maşinilor e mulţumitor (dacă nu aveţi probleme că e foarte arcade-ish), �nsă motocicletele sunt greoaie şi iau virajele cum vor ele şi c�nd vor ele. Free-running-ul nu este revoluţionar, dar �şi face bine treaba, �nsă punctele �n care jocul excelează sunt luptele (spectaculoase şi pline de combo-uri variate) şi grafica (mai ales pe PC).

Povestea, aşa cum am spus şi �n mini-review-ul meu postat pe pagina dedicată jocului de pe forum, este previzibilă, iar finalul m-a dezamăgit complet. Nu dau spoilere mari, dar imaginaţi-vă că Wei este la final un Rambo tatuat care ştie mult kung-fu. Shooting-ul este modest pe tot parcursul jocului, iar sticky-aimul este prezent p�nă şi pe varianta de PC. Side-questurile sunt plictisitoare şi destul de repetitive, la fel ca fratele lor mai mare, povestea principală. Aşa-zisele iubite ale lui Wei mi-au lăsat impresia că au fost implementate doar ca să aducă Sleeping Dogs �n tandem cu moda "marilor iubiri" introduse de Mass Effect, GTA sau The Witcher, �nsă par a fi grăbite şi nu ai ocazia să le cunoşti mai bine sau măcar să le vezi a doua oară. Mai trebuie să menţionez şi oraşul care, deşi e foarte frumos realizat, din păcate doar dă impresia că e viu, c�nd defapt e un c�mp de măcel dintre triade şi poliţie, �ntre care sunt prinse nişte păpuşi de c�rpă ce au rolul de a fi locuitorii Hong Kongului.

NOTA: 7.5/10

9. #2969 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    InFamous - Platinum

[+] Story
    [+] Gameplay
    [+] Voice Acting
    [+] Kessler
    [+] Powers
    [+] Upgrade-urile
    [+] Poti fi Hero sau InFamous
    [+] Dead Drops

[-] Sidequest-urile sunt repetitive
    [-] Buguri
    [-] Shards hunting
    [-] harta este mica
    [-] Personajele lasa impresia unor roboti
    [-] Story-ul este scurt
    [-] Inamici repetitivi

InFamous este un joc bun, o exclusivitate ce merita jucata dar din pacate plina de neajunsuri. Desi poti alege ce Karma vrei sa ai, singurul lucru care difera in functie de alegere este cum iti sunt explicate evenimentele ce ocura in joc. Buguri intalnesti la tot pasul (treci prin masini, cazi brusc de pe beton in apa in mijlocul hartii, nu mai poti avansa in unele misiuni, ba chiar odata am scapat de pe insula si-am ajuns pe continent) iar story-ul scurt (desi bun) nu salveaza jocul.
    Nota: 7.0/10.

Attached Images Attached Images e28b56f8739dc1842724d640ae89f43cceedd714.png

10. #2970 SP
    Member Sadismek's Avatar
    The Walking Dead - A long road ahead

[+] Povestea
    [+] Personajele
    [+] Voice acting-ul
    [+] Alegerile puse la dispoziție
    [+] Gameplay-ul

[-] Unele inconsecvențe
    [-] Grafica

Așa cum am fost obișnuiți de Telltale �n privința acestei serii, al treilea episod din The Walking Dead este mai bun dec�t precedentul. Mult mai bun. Din nou, am rămas uimit c�t tupeu are acest studio, și c�t de mult riscă �n toate privințele. Din nou, ești pus să faci alegeri, și toate te lasă cu un gust amar �n gură, căci nu există o alegere bună �n jocul acesta, ci numai alegeri rele, sau foarte rele, care contează per-total și �ți lasă impresia (corectă) că tu hotărăști cursul jocului. Am rămas mut la puterea studioului de a te face imediat să simți repulsie față de un personaj, iar �n următorul minut să �l depl�ngi. Un exemplu al acestei puteri de speriat este pe la mijlocul jocului, c�nd o secvență aproape m-a făcut să urlu la ecran. Apoi am stat și m-am g�ndit c�t de mult m-am atașat de absolut toate personajele.

Poate ați observat că am pus la minus grafica, care pe mine nu m-a deranjat, căci crează feeling-ul de bandă desenată (jocurile urm�nd mai mult cursul benzilor desenate eponime, create de maestrul Robert Kirkman), �nsă e posibil să zg�rie retina multora dintre voi. Inconsecvențele de care vorbeam tot la minusuri sunt mici de tot, �nsă destul de importante și mă �mpiedică să dau jocului un 10 bine-meritat. O astfel de inconsecvență ar fi controlul uneori neintuitiv, sau mici greșeli �n poveste, bazate pe alegerile tale, toate ușor de trecut cu vederea dacă sunteți mai indulgenți.

�n concluzie, The Walking Dead răm�ne deocamdată o bijuterie, și unul dintre cele mai bune adventure-uri din această generație (dacă nu cel mai bun). Răm�ne să vedem cum vor fi ultimele două episoade, dar dacă Telltale urmează rețeta de succes pe care au testat-o acum, le prevăd titlurilor lor un viitor strălucitor. �mi pare rău că nu pot spune mai multe, dar răm�ne la latitudinea voastră să decideți dacă le �ncercați. Merită cu v�rf și �ndesat

NOTA: 9.5/10

walk-dead-ep-2-1346103048.jpg

11. #2971 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Dead Space - Platinum

[+] Gameplay
    [+] Story

[+] Upgrades
    [+] Kinesis & Stasis
    [+] 0 Gravity areas, basketball

[-] Enervant pe alocuri pe Impossible
    [-] Locul de desfasurare al jocului foarte repetitiv

Desi este un joc vechi nu am avut timp sa il joc pana acum. Il recomand tuturor celor care nu l-au incercat inca. 8/10

RDR Plat here I come
    Attached Images Attached Images deadspace.png

12. #2972 SP
    Member Dromoter's Avatar
    The Walking Dead - all 3 episodes
    [+] Povestea
    [+] Personaje
    [+] Voice acting-ul
    [+] So far so good
    [+] Gameplay-ul
    [+] Un oarecare attachment de personaje

[-] Small bugs
    [-] Unele task-uri incerte

P.S : grafica nu o voi considera un minus deoarece ii da un feeling de comic book cum de altfel a si fost prezentata in diverse trailere

Am fost sceptic la inceput privid acest joc vazand grafica si gameplay'ul . In mintea mea mi-am zis ca sigur e ceva lame si boring insa n-a fost deloc asa . Facandu-mi un acc PS+ am avut for free primele 2 episoade si am zis sa le downloadez daca tot le am , I mean why not , right ? Dupa primele 5 minute nu m-a fascinat asa mult dar odata ce intalnesti toate personajele devi putin atasat de ele iar deciziile luate clar influenteaza cursul jocului si te tine in suspans de multe ori .

9/10 (singurul motiv pentru acordarea acestei note este pentru ca n-am vazut the upcoming 2 episodes , dar most probably vor fi awesome si acelea iar nota va fi maxima dupa jucarea lor , we'll have to wait and see)

13. #2973 SP
    Dead Island
    +Gameplay-ul
    +Elemente RPG
    +Multitudinea de side quest-uri
    +Locatiile in care se desfasoara jocul
    +Diversitatea armelor,cat si modul in care le poti customiza

-Glitch-urile
    -Story-ul
    -Foarte greu in anumite momente
    -Chiar daca joci singur,in cinematice apar toate cele 4 personaje
    -Texturi care se incarca greu

8/10

14. #2974 SP
    Member ymess's Avatar
    Mass Effect 2
    +story
    +gameplay
    +biotics
    +puzzles
    +personaje cunoscute din primul joc
    +quicktime events
    +grafica
    +sunet
    +importarea caracterului cu tot cu deciziile luate
    +foarte captivant

-mai putine elemente rpg, armele si armurile au fost inlocuite de upgrade-uri
    -mult shooting

15. #2975 SP
    Duke Nukem Forever
    +Gameplay-ul
    +Unele replici
    +Micile puzzle-uri strecurate prin nivele
    +Boss fighting-urile
    +Duke Nukem
    +Modul in care interactionezi cu diferite obiecte

-Story-ul
    -Varietatea inamicilor
    -Unele texturi
    -Timpii de incarcare
    -Jocul salveaza foarte rar

7,5/10

16. #2976 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Infamous 2 (Platinum)

+Gameplay
    +Melee combat
    +Dead Drops
    +Powers
    +Karma
    +Side mission
    +Comic like cut-scenes
    +Story(mai degraba neutru)
    +Free roaming

-Bugs(pici din harata , ramai blocat intr-o cladire in care in mod normal n-ai cum sa ajungi,etc)
    -Charcter animation (sometimes)
    -Decent boss fights

Overall : 8.5/10
    Attached Images Attached Images 1l59b7b3.png

17. #2977 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Alpha Protocol 7.50/10

• te joci de-a spionul prins in mijlocul unei adevarate conspiratii
    • povestea are intorsaturi de situatie in functie de rapunsurile sau deciziile tale
    • componenta stealth decenta
    • multe arme, armuri, dispozitive si posibilitati de customizare
    • casele conspirative
    • poti cumpara informatii care te ajuta in misiuni, de asemenea poti vinde, transmite presei anumite informatii pe care le gasesti sau le poti folosi pentru santaj

• scriptat
    • bug-uri (de exemplu camera se rasuceste din senin si te trezesti ca te uiti in alta parte decat in cea in care vroiai)
    • posibilitatile de customizare ale aspectului sunt foarte limitate
    • AI-ul
    • misiuni prea liniare

18. #2978 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Gears Of War 3

+ Storyline
    + Grafica
    + Gameplay
    + Cole Train

+ COG a.k.a. Badass SRL
    + Foarte multa actiune
    + Multa galagie
    + Unele scene uimitoare
    + Mai bun ca primele doua
    + Mai lung ca primele doua
    + Enemies
    + Finalul

- Marcus Fenix
    - Suspans zero
    - Repetitiv

Gears Of War 3 e un joc bun. Mi'a placut povestea intr'o anumita masura,desi se dezice total de orice inseamna imprevizibil. Rasturnarile de situatie sunt in general neinteresante si ingreuneaza linia povestii intr'o maniera neplacuta. Totusi,nu pot sa nu mentionez fascinatia pe care am avut'o pentru actiunea constanta din joc si dinamismul prezent mereu. Dar asta nu inseamna ca dupa cateva ore nu devine plictisitor si repetitiv. Insa nu trage in jos atat de tare jocul incat sa ruineze complet gameplay-ul.
    Alta buba ar fi atitudinea lui Marcus Fenix - vesnic arogant,vesnic nemultumit,vesnic demanding. Mi'ar fi placut daca ar fi avut o atitudine precum cea a lui Cole,care a fost cel mai simpatic personaj. Inteleg si ideea de badass,dar combinat cu un minim de umor da un rezultat splendid.

Gears Of War 3 incheie trilogia intr'un mod respectabil,e considerabil mai bun ca jocurile anterioare,dar nu va asteptati la ceva nemaipomenit.

8.0/10
    Attached Images Attached Images gears-war-3-group.jpg

19. #2979 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Uncharted 3: Drake's Deception (a doua oara)

+Grafica extraordinara
    +Povestea interesanta
    +Gameplay-ul simplu
    +Controlul frumos si usor
    +Animatii realiste
    +Peisaje superbe
    +Set piece-uri epice
    +Muzica
    +Capitolul 18 (The Rub' al Khali)
    +Nisipul
    +Umorul
    +Caii
    +Finalul fericit
    +Multiplayer
    +Altele

-Bug-uri

10/10

Nu cred ca mai trebuie sa spun nimic despre Uncharted 3, toata lumea stie ca e unul dintre cele mai bune jocuri facute vreodata.
    Attached Images Attached Images ruins_of_uncharted_3.jpg

20. #2980 SP
    Call of Juarez Bound in Blood
    +Story-ul
    +Grafica
    +Gameplay-ul
    +Voice acting-ul
    +McCall Brothers
    +Duelurile
    +Side-quest-urile
    +Armele
    +Secventele de gameplay difera in functie de personajul ales

-Sistemul de cover da gresi in cele mai importante momente

9/10

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 149 of 177 FirstFirst ... 49 99 139 147 148 149 150 151 159 ... LastLast