Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 139 of 177 FirstFirst ... 39 89 129 137 138 139 140 141 149 ... LastLast
Results 2,761 to 2,780 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #2761 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Scuze de offtopic:
    Quote Originally Posted by Sosetila View Post
    Nu ma intelege gresit, orice joc RE care nu e despre Chris Redfield(dbag) e putin mai sus pe lista, dar RE4 e unul dintre cele mai bune jocuri facute vreodata, esti singurul care il vad ca zice altfel.
    Nu este singurul, sunt destul de multi fani RE carora nu le place noua orientare RE (cum a progresat jocul incepand cu RE4, incetand tot mai mult de a fi un survival horror si devenind tot mai mult un 3rd person action, sa nu mai mentionam ca plot-ul este foarte dezamagitor fata de ce am avut inainte in seria RE, exceptand outbreak desigur).

2. #2762 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Dead Space 2 @ PC 4th playtrough

nu am chef sa butonez(am mai postat odata oricum aici despre el parca)....in fine...ii dau un 10/10 din nou

3. #2763 SP
    Member theSrN's Avatar
    I know I'm late with this, but....am reusit sa ma apuc si sa termin in sfarsit God Of War 2 pe PS3.....nu credeam ca poate sa depaseasca GoW1, dar oamenii aia de la Santa Monica au reusit sa ma uimeasca. Level design-ul este demential iar gameplay-ul a ramas la fel de fluid si captivant ca in primul. Abia astept sa ma apuc si de 3, insa pana atunci vreau sa termin Chains of Olympus si Ghost of Sparta

4. #2764 SP
    Senior Member axton's Avatar
    L.A Noire @PS3

Pur si simplu superb ... singurul minus ar fi cateva buguri , dar in rest !
    Nota:9.5/10

5. #2765 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Mafia II - Xbox 360 (1000/1500G) - 9/10

[+] povestea
    [+] atmosfera
    [+] soundtrack-ul
    [+] gameplay-ul
    [+] grafica
    [+] voice acting-ul
    [+] Vito Scaletta
    [+] body shop-urile
    [+] sistemul de cover

[-] sistemul de save (mai ales daca joci pe hard)
    Attached Images Attached Images 1.jpg 3.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg

6. #2766 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    L.A Noire - Xbox 360 - 9,2/10 - (995/1400G)
    (chiar daca l-am cumparat la lansare.. abia zilele trecute am reusit sa-l termin |inclusiv DLC-urile|)

[+] atmosfera (incercati black&white)
    [+] grafica (cu exceptia unor texturi)
    [+] soundtrack-ul
    [+] animatiile faciale
    [+] misiunile secundare (chiar daca sunt repetitive)
    [+] diversitatea masinilor
    [+] povestea
    [+] persoajele
    [+] originalitatea
    [+] reactiile celor intervievati

[-] sistemul de cover
    [-] ceva buguri
    [-] finalul (destul de ciudat)
    Attached Images Attached Images la3.jpg la4.jpg la2.jpg la-1.jpg la5.jpg

7. #2767 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    God of War III

+voice acting
    +grafica dpdv tehnic
    +manusile de box, de cand am facut rost de ele nu le-am dat jos din mana
    +violent
    +coloana sonora dementiala
    +

+/- design-ul nivelelor, frumos in comparatie cu celelalte jocuri dar mai slab comparativ cu GoW 1&2
    +/- executiile, ma astam sa fie mai surprinzatoare

-povestea cam slabuta, nu te tine cu sufletul la gura sa vezi ce se intampla in continuare, ca in GoW2 de ex.
    -puzzle-uri care sa-ti puna mintea la contributie, inexistente
    -mult prea linear

Avand in vedere cat de superbe au fost primele parti ma asteptam la ceva mai grandios.

NOTA: 9

PS: pentru cine nu l-a jucat http://www.consolegames.ro/forum/f90...-a/#post720599

8. #2768 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    RAGE @PC 8/10

+atmosfera jocului
    +gameplay
    +in departamentul sunet si-au facut bine treaba la toate capitolele
    +effectele, mai ales blood splatter sau cand treci printr-o apa curgatoare, cum se prelinge pe ecran apa in jos.
    +sistemul de armament si munitie.
    +detaliul grafic, dat unor zone, obiectelor si armelor.
    +caracterele, toate, foarte bine detaliate din toate punctele de vedere, (modele 3D, textura, animatie si diversitate).
    +animatiile, acesta este punctul forte al jocului, sunt facute cu maiestrie si naturale, pentru toate caracterele, inclusiv inamici astfel find prezentad tot felul de situati, sincer cred ca este la ora actuala cel mai bun joc in privinta asta.
    +design-ul stagilor, mi-a placut mult idea ca dupa ce terminai o zona aveai posibilitatea sa te retragi rapid din ea, folosind vreo scurtatura.
    +vehiculele si cursele, un alt mare avantaj al jocului, mereu ma enervat la FO3 ca nu exista nici un autovehicul cu care sa te deplasezi... dar acestia au facut mult mai mult, sincer nu m-am asteptat ca handling-ul sa fie asa bun la masina, a fost cu mult peste asteptarile mele, cursele au fost deasemenea distractive, idea cu tunning-ul masini bine pusa la punct efectele vazandu-se si in gameplay si visual, sistemul de arme al vehiculelor iara bine pus la punct, destul cat sa fie un feature in plus si o distractie noua dar fara ca ele sa incurce driving-ul/racing-ul.
    +imbracamintea, mi-a placut combinatia de futuristic+post-apocaliptic, in FO3 de exemplu mi sa parut ca sa prea exagerat cu carpele acelea, dar aici a fost decenta, numai banditi find mai iesiti in comun, dar cum nu erau normali la cap, sa potrivit in a le arata nebunia.
    +dinti albi, ce sa fac, ma enerveaza si in joc sa ii vad galbeni .

-calitatea cam proasta a unor texturi world si cluster.
    -nici o fauna, toti inamici sunt derivati din oameni defapt nu exista creaturi inafara de oameni, acuma inteleg ca "piatra" aceea a fost devastatoare dar daca au supravietuit oameni atunci sigur au supravietuit si ceva animale... sincer daca ar fi vorba de vreo catastrofa de asa proporti mai degraba as paria pe crocodili ca supravietuiesc, nu pe oameni.
    -cam scurt pentru un joc de 3 DVD-uri, singura mea speranta este ca acelea contin si date pentru DLC-uri si poate ne vor fi oferite cateva interesante si lungi (cel putin de genul DA.
    -m-am asteptat la ceva mai multa actiune la sfarsit, plus ceva boss, din pacate putin cam slabut...
    -puteau sa mai lucreze la raliu, a fost putin cam haotic.
    -povestea desi simpla a fost cat de cat decenta, dar au fost unele parti care ieseau din tipar, modul cum caracterul tau accepta totul fara nici o intrebare, modul prin care ai intrat in conflict cu Authority fara sa te fi provocat ei...

Mi-a placut mult jocul totusi, abia astept DLC-urile XD.

9. #2769 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Uncharted 3: Drake's Deception

+ Grafica
    + Personajele foarte credibile
    + Povestea interesanta
    + Istoria
    + Decorul genial
    + Set-pieces
    + Gameplay-ul
    + Puzzle-urile
    + Nisipul
    + Umorul
    + Naughty Dog
    + e Uncharted
    + e EPIC
    + Multiplayer fun
    + Totul

- Nimic

10/10

Dupa cum ne-am obisnuit, Naughty Dog au dat lovitura dinnou. Desi jocul are mici bug-uri, partile bune te fac sa uiti de ele. Per total un joc mai bun decat Uncharted 2. Ai PS3 degeaba daca nu joci Uncharted 3.

10. #2770 SP
    Member Mariush's Avatar
    Infamous 2:

+ Rejucabilitate (good / evil karma) la fel si ca predecesoru
    + Super puteri (mult mai variate ca in prima parte)
    + New Marais (un oras mai finisat si mai diverisificat decat cel din Infamous 1)
    + Grafica mai buna
    + Personaje bine conturate
    + Level design
    + Mission Variety
    + The Beast
    + Story
    + Gameplay

- Minor bugs (te mai blochezi din in cand in cand in "decor) > totusi nimci grav cat sa strice experienta
    - Dureaza destul de mult pana ajungi la cool powers

Nota: 9.5 > super joc, super serie, as plasa-o imediat alaturi de GOW si Uncharted. Must have pt orice PS3 owner. E mult mai bun decat primul si totusi pastreaza aceleasi elemente unice Infamous.
    Attached Images Attached Images infamous-2-moral.jpg

11. #2771 SP
    Member Outblast's Avatar
    Splinter Cell ( HD Trilogy)

+ actiune
    + stealth
    + story line
    + muzica
    + night vision goggles
    + arsenal in general

- freezuri dese (unul soldat cu coruperea salvarii)
    - repetitivitate
    - am terminat jocul pe hard (nu mi-a dat si trofeul Echelon Recruit)

Nota 8 din 10.

12. #2772 SP
    Teo

Tocmai am terminat acesta capodopera, o experienta extraordinara care pentru mine se situeaza la granita dintre un film de Oscar si un joc de 5 stele, am ramas fara cuvinte, poate eram prea obisnuit cu jocurile in care folosesti tragaciul mai des decat intuitia, sau pedala de acceleratie mai des decat imaginatia, sau poate am avut eu o pauza cam mare la jocuri(~2ani) sau poate pur si simplu acest joc este o CAPODOPERA.Din ce-mi amintesc vag ultimul joc care mai m-a prins atat de profund a fost Alan Wake, din pacate cam putine jocurile in care ajungi sa intri atat de amplu in pielea personajelor.Pana in momentul de fata, din punctul meu de vedere Heavy Rain reprezinta cea mai heavy exclusivitate a PS3-ului si o recomand fiecarui tip de gamer, fiind si un prilej excelent pentru a incerca PS3-ul.

13. #2773 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Nu uita sa joci si Fahrenheit facut tot de cei de la Quantic Dream.

14. #2774 SP
    Teo
    Terminat de mult.

15. #2775 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Infamous 2

+ Rejucabilitate
    + Storyline
    + Gameplay
    + Numar mare de misiuni (Story,Side si UCG)
    + Orasul (marime,aspect,totul e un plus)
    + Diversitatea enemy-ilor.

- Fara minusuri,cel putin nimic batator la ochi.

10/10. Primul joc care m'a facut sa'mi doresc trofee. A fost o surpriza placuta din partea celor de la Sucker Punch,cu atat mai mult cu cat primul nu mi s'a parut cine stie ce,din multe puncte de vedere.

16. #2776 SP
    Teo
    Uncharted Drake's Fortune

Jocul asta l-am terminat in decursul a 3 saptamani, nu ca a fost greu dar ma plictisea enorm la inceput, asta in primele 10 capitole, jucam un checkpoint si-l lasam.Credeam ca va fi un joc foarte slab, de nota ~6 dar dupa capitolul 10 parca a fost alt joc, ultimele 12 capitole le-am terminat intr-o seara si pot spune ca jocul mi s-a parut distractiv.

Nota:8.0

Uncharted 2: Among Thieves

Un joc excelent plin de actiune, mult mai avansat din orice punct de vedere fata de primul.

Nota: 9.0

Uncharted 3: Drake Deception

Tocmai acum am terminat si ultima parte. mi s-a parut extraordinar jocul, grafica cu siguranta cea mai buna dpdv tehnic de pe console, povestea mai diversificata, diversitatea locatiilor, efectele sonore, etc.....

Nota: 9.5

Pot zice ca le-am jucat la ''foc automat'', cum terminam unul, il incepeam pe celalalt.Nu mi-a placut deloc la aceasta serie atitudinea lui Nate, se comporta prea naiv, in special in primele 2 parti, in ultima parte nu am mai observat acest aspect dar cel putin in partea a 2-a ma scotea din sarite naivitatea de care dadea dovada.Pe de alta parte, mi-a placut foarte mult cum a fost conturata Chloe, si la propriu si din punct de vedere al personalitatii.
    Inca un aspect care mi s-a parut deranjant, dar care a fost remediat partial in 3 a fost impactul gloantelor cu inamicii, pare foarte artifical, ganditi-va ce diferenta este cand trageti intr-un inamic in Uncharted si atunci cand trageti in Killzone2 de exemplu, in Kz parca simti cum strapunge glontul carnea adversarului.
    Un alt aspect care mi-a sarit in urechi au fost efectele sonore, in U3 armele se aud mult mai real decat in celelalte parti, sa nu mai vorbim de coloana sonora superba, care iese in evidenta in U2 si U3, desigur, U3 fiind fruntas.
    Am mai apreciat la aceasta serie felul in care sunt facute portiunile pe unde te cateri, nu par artificial create insa nu ar fi stricat deloc sa mai lase din linearitate.De asemenea puzzle-uri din U3 au fost interesante, se putea ceva mai dificil dar fata de restul jocurilor unde te pun sa faci 3 miscari banale si ei il numesc puzzle, e bine.
    Acum vine si partea care nu putea sa fie data la o parte, grafica, spunea cineva pe forum, Mavone daca-mi amintesc bine ca diferentele dintre U2 si U3 sunt foarte mici, aproape insesizabile.Mi s-a mai intamplat si mie la anumite jocuri sa cred asta, in special cand jucam jocul la vremea lui, e normal ca la vremea respectiva grafica sa i se fi parut ceva extraordinar si acum inca sa fie cu impresia ca U3 se aseamana cu U2, totusi au trecut mai bine de 2 ani de la partea a doua si pot zice ca pentru cineva care le joaca unul dupa altu observa o diferenta mare intre ele, pot da ca exemplu capitolul 6 din U3, dupa parerea mea nici un capitol din U2 nu arata nici la 80% pe cat de bine arata ala.
    Cine are PS3 si nu le-a jucat trebuie sa o faca cat mai curand, merita!

17. #2777 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Test Drive Unlimited 2 : 7-7.5/10

+ Grafica
    + Harta , destul de mare
    + Apartamente frumoase
    + Functia de cockpit
    + Ca te poti misca prin apartament si prin garaj
    + Online-ul
    + Ca te poti alatura/creea un club

- Are foarte multe bug-uri
    - Story no-sense
    - Unele curse mi s-au parut absolut infernal de grele
    - Controlul irealist al masinilor
    - No exterior tunning
    - Te plictisesti repede de el
    - Cand te apropii de apa pe plaja dar totusi stai pe o bucatica de mal te scufunzi...
    - Foarte repetitiv!

Sincer as fi preferat sa cumpar un need for speed decat acest joc , am ramas cu o impresie foarte dezamagitoare , ma asteptam la mai mult de atat
    Attached Images Attached Images tdu2-audi-r8-v10-spyder-image.jpg rennspiel-test-drive-unlimited-2-stirling-moss-745x438-f7824a3eed3545b5.jpg tdu2_01.jpg

18. #2778 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Flower

Life could be simple...

Nu prea stiu ce sa zic despre Flower, it's just amazing. Cu totul altceva fata de restul jocurilor.
    Nota nu ii dau pentru ca nu e un joc care sa fie caracterizat printr-un numar.
    Attached Images Attached Images 1803.flower.jpg

19. #2779 SP
    Teo
    Killzone 2

Nota: 8.5

Killzone 3

Nota: 9.2

Primul lucru care-mi vine in mine cand ma gandesc la KZ este gameplay-ul formidabil, in special senzatia cand tragi in inamici, chiar iti da impresia ca ii penetreaza, lucru pe care l-am intalnit destul de rar in jocuri dar care consider ca da un plus foarte mare jocurilor.Sistemul de cover functioneaza foarte bine dar ar fi fost bine daca te-ai fi putut ascunde in intregime dupa un obiect si daca ai putea sa tragi blind-fire, controlul mi s-a parut extrem de bun, am citit la multi ca acesta ar fi un minus la joc dar mie din contra, mi s-a parut excelent si te poti adapta rapid cu el.Dpdv al dificultatii, KZ2 si KZ3 difera foarte mult, amandoua le-am terminat pe cea mai mare dificultate disponibila, la partea a 2-a in special prin ultimele stagii, jocul devinde foarte competitiv, chiar daca se intampla sa mori de 5-7-9 ori nu devine frustrant pe cand partea a 3-a mi s-a parut mult mai usoara, nu-mi amintesc sa fi fost vreun moment in joc unde sa incerc de mai mult de 3 ori un checkpoint.Am fost foarte impresionat de 3 dpdv grafic, ruleaza mult mai fluent decat 2, arata si mai bine si are si mai multe locatii.Atmosfera e creata foarte bine in aceasta serie, mi-au placut in mod deosebit cum au fost gandite scenele unde vorbeau sefii statului, mi s-a parut o corelatie bine facuta dintre imaginea lui Hitler si cea a lui Stalin, decorul si vestimentatia reusind sa se indrepte spre comunism.Multiplayerul l-am incercat putin si mi se pare extraordinar, per total, un joc pe care l-as asemana cu Half Life 2, catalogandu-l un joc solid.

20. #2780 SP
    Member Mariush's Avatar
    Assasin's creed Revelations @ PS3 - 8/10

Toate "review-urile" pe care le-am postat aici au continut plusuri si minusuri. Pentu AC Revelations imi e greu sa fac acest lucru, pentru ca, din pacate, ar trebui sa trec mai mult minusuri...Nici nu vreau sa intru in detalii, atatea bug-uri intr-un singur joc de mult nu mi-a mai fost dat sa vad.
    Incep prin a spune ca am fost si inca sunt fan al acestei serii, asta mai ales in conditiile in care AC 1 a fost primul joc incercat pe PS3. AC1 m-a impresionat in adevaratul sens al cuvantului, iar sequel-ul AC2 mi s-a parut chiar mai bun (mai ales din cauza varietatii misiunilor), chiar si ACB pot spune ca a fost ok, a adus ceva lucruri noi, dar a reusit oarecum sa pastreze acelasi feeling ca si primele 2.

In ACR mi-am pus multe sperante, mai ales ca trebuia sa puna punct story-ului (a se vedea: REVELATIONS ).
    Dar....pot spune cu mana pe inima ca sunt dezamagit. De ce? In primul rand pentru ca este o copie a ACB, avand doar cateva tipuri de missions in plus + locatia si cam atat...Gameplay-ul, design-ul, sunt ok, dar nu m-au dat cu nimic pe spate, adica copie absolut fidela a predecesorului. Story-ul lasa de dorit, chiar si misiunile principale par ca sunt facute "ca sa scoatem jocul mai repede".

Am dat jocului nota 8 pentru ca sunt fan, altfel cred ca mai mult de un 7 nu merita...
    Imi pare rau ca am achizionat varianta Collectors si sper ca AC3 imi va sterge acest gust amar...
    Frate...macar la Call of Duty lucreaza 2 companii de development simultan, si d'asta scot 1 joc/an....

Pe scurt...AC Revelation un joc mediocru, cel mult placut pentru fani, scos in graba pentru a produce niste bani (mai bine zis pentru a baga mana in buzunarul clientilor....>mai ales dupa finalul din ACB, cine nu isi dorea sa vada continuarea?<)
    Attached Images Attached Images assassinscreedrevelations_hero.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 139 of 177 FirstFirst ... 39 89 129 137 138 139 140 141 149 ... LastLast