Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 157 of 177 FirstFirst ... 57 107 147 155 156 157 158 159 167 ... LastLast
Results 3,121 to 3,140 of 3535

Thread: Ultimul joc devorat

1. #3121 SP
    Member Mariush's Avatar
    Assasin's creed 3

+Animus
    +Design
    +Combat system-ul imbunatatit fata de jocurile precedente
    +Se pune mai mult focus-ul pe main story, nu te mai obliga jocul sa te simti ca un primar in campanie electorala
    +Desmond e mai mult implicat in story, si ca urmare sunt mai multe misiuni in prezent
    +Tomahawk-ul - am si uitat de existenta hidden blades
    +War ships
    +Varietatea misiunilor

-Story-ul slab si previzibil, si foarte scurt
    -Connor, un personaj neinteresant si sters
    -Gameplay-ul imbunatatit, dar nu inovator
    -Multe buguri, padurile alea arata extrem de prost la un close-up

Verdict final: 8/10
    Un joc bunicel, dar fata de ce asteptari aveam am fost dezamagit. Sper sa opreasca franciza aici sau macar sa investeasca mai mult timp si bani intr-un eventual AC4...
    Attached Images Attached Images image.jpg image.jpg image.jpg

2. #3122 SP
    Member felixanu's Avatar
    Sleeping Dogs Ps3
    +Povestea
    +Gameplay-Combats
    +Diversitatea misiunilor
    +Personalitatea lui Wei Shen
    +Personajele din joc
    +Sfarsitul

-Scurt, cam prea scurt
    -Manevrabilitatea vehiculelor
    -Povestea nu este dezvoltata suficient
    -Jocul seamana cu Wheelman (asa mi s-a parut mie)
    -Camera este enervanta rau.

O nota finala 8.5. Dar se putea mult mai bine.

3. #3123 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Alan Wake (PC Version)

+Story
    +Gameplay
    +Grafica
    + +Sunet & Soundtracks
    +Efectele de tip horror
    +Prezentarea episoadelor
    +'Must Have' mai ales pentru detinatorii X360
    +Destul de bine optimizat (excluzand flickeringul prezent foarte rar)

-Desi l-am pus la pozitiv, gameplay-ul devine repetitv din ce in ce mai mult si cateodata si plictisitor
    -Mici glitch-uri
    -Cateodata flickering

Nota finala: 9 pentru mine, deoarece partea de sunet m-a impresionat foarte mult.

4. #3124 SP
    Member MiniEmotion's Avatar
    Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm II:
    +Gameplay
    +Story
    +Grafica ( uneori nu-ti dai seama daca e desen animat sau joc )
    +Epicele Boss Battles
    +Finalul Story-ului fenomenal
    +Evolutia caracterului principal
    +Side-questuri
    +Sound si voice-acting (ma refer la cel japonez, cel in engleza face orice persoana sa iasa din camera )
    +Online Multiplayer

- Mersul, si mersul si mersul de colo colo.
    - Daca ai jucat macar cateva ore din story, o sa vezi ca din 10 in 10 metri trebuie sa stai la loading cu nemiluita.
    - Tot la componenta MP, sunt unele caractere care au prea multe avantaje.

Per total un joc foarte frumos, cu micile probleme.
    9.5/10

Mi-au mancat zilele perlele si papusile alea, am stat cu orele sa le gasesc.

5. #3125 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Alan Wake + dlc-urile The Signal si The Writer 9/10

[+] storyline-ul
    [+] soundtrack-ul (absolut demential)
    [+] decorul - padurea si acei munti sunt locul perfect pt. desfasurarea actiunii (imi pare rau ca nu am facut niste screenshot-uri)
    [+] lumina este de aceasta data folosita si ca arma
    [+] campanie destul de lunga

Jocul mi-a placut la nebunie. Minusuri n-am sa-i dau ca nu are rost, se prea poate sa aiba si d-astea. Atmosfera pe care o creaza este patrunzatoare, iar soundtrack-ul este nemaipomenit (noroc ca l-am primit separat odata cu jocul si l-am introdus imediat in playlist). Daca il joci fara cele doua dlc-uri sfarsitul te lasa putin in coada de peste, dar cu ele situatia se mai limpezeste putin. Astept sequel-ul cu nerabdare. Pana atunci mai joc cateodata Alan Wake's American Nightmare dar nu ma captiveaza asa cum a facut-o primul joc...

P.S. Jucati-l noaptea folosind o pereche de casti.

6. #3126 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Metal Gear Rising Revengeance

Tocmai ce am terminat jocul xD
    + Gameplay
    + Sound
    + Storyline

- Putin cam scurt
    - Actiunea s-a petrecut doar in oras, printre blocuri etc

Jocul cel putin mie mi-a placut la nebunie. De la mine are nota 9,5 datorita ''BLADE MODE''
    Il recomand tuturor posesorilor de console!!!!

7. #3127 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    de unde ai reusit sa-l cumperi asa repede?

8. #3128 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    You know...lista de fisiere and stuff

9. #3129 SP
    Member laurentiu885's Avatar
    Asta se putea intreba si pe privat . Nu intereseaza pe nimeni de unde il are . Mult mai importante sunt parerile despre joc.

10. #3130 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Darksiders II - Platinum (#32)

+Personajul Death
    +Story
    +Gameplay
    +Soundtrack
    +Grafica
    +Rpg elements
    +Sidequests
    +Cruciable: Uber fun
    +Misiunea pe Pamant cand poti juca gen 3rd person shooter...
    +Guardian fight EPIC , datorita melodiei
    +Puzzles
    +Weapons
    +Powers: favourite combination - summoning zombies + teleport slash = GOD
    +Arbiter Maze

-Prea lung si tras de coada pentru povestea care o are...
    -Apocalyptic ca si la 1-ul joc prea usor , dar nu am avut curajul sa incerc Nightmare
    -Ultima batalie prea usoara
    -Bugs
    -Freezuri - de cand am inceput NG + am patit freez de 6 ori...
    -Chiar daca personajul e Death , el e mai mult sageata in joc...

Un joc foarte fun si mi-a placut combinatia Hack & slash - Rpg.Trebuie sa recunosc mi-a placut mai mult povestea la 1-ul si mai ales War nu era asa sageata precum Death...

Nota: 8.5/10
    Attached Images Attached Images 26760.jpg palmlix.com-darksiders-2-mattsimmo-deviantart.jpg 468px-darksiders-2_guardian.jpg death-reaper-form-art1.jpg death_kills_absalom.png

11. #3131 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Rage 7/10

[+] inamicii (in special cei melee) chiar incearca sa se fereasca de gloante
    [+] masinile + cursele
    [+] decorul post-apocaliptic
    [+] campanie destul de lunga
    [+] armele au mai multe tipuri de munitie
    [+] poti construi masini teleghidate care explodeaza, bumeranguri, si alte dracii

[-] problema cu texturile
    [-] devine repetitiv dupa o vreme
    [-] ultima misiune e pur si simplu fara sare si piper ma asteptam la... mai mult

12. #3132 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    bioshock_fan_logo_1_of_2_by_jetire911.png
    9/10
    [+] Poveste originala
    [+] Dialogurile umoristice usor macabre
    [+] Caracterul evolueaza in mod constant
    [+] Armele: inprimul rand sunt oldschool (revolver, tommy gun, shotgun,etc), in al doilea rand ai posibilitatea sa le modifici/inbunatatesti pe parcurs, si nu in ultimul rand mai multe tipuri de munitie.
    [+] Gameplay

[+/-]Inamicii, desi din punct de vedere grafic arata interesant mi se pare ca nu sunt destul de diversificati.

[-] Hacking-ul esti nevoit sa il folosesti des si devine repetitiv si time consuming.

M-am apucat deja sa joc bioshock 2 si am fost placut surprins sa observ faptul ca povestea continua de unde a ramas in prima parte, iar inamicii sunt mai diversificati si versatili.

13. #3133 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Far Cry 3 - 44% -> Urmeaza Platinum

Wow, pur si simplu mi-a intrecut orice asteptare pe care am avut-o eu despre un joc vreodata, cel mai bun FPS de departe pe anul 2012 si probabil in top 5 FPS.

Cu o poveste exceptionala, personaje bine conturate si toate elementele de FPS implementate corect si satisfacatoare face din Far Cry 3 un must-have pentru oricine ( excluzand copii ).
    Singurul minus, fara componenta multiplayer, pe care l-as putea gasi ar fi originalitatea, nu rar mi s-a intamplat sa-mi treaca prin minte scene/elemente de gameplay din diverse jocuri: Resident Evil , Uncharted, Assassin's Creed sau Red Dead Redemption, ceea ce nu e un lucru rau neaparat pentru ca au fost ca si restul elementelor de gameplay bine implementate, dar a lipsit acel factor specific Far Cry.

Nota 11/10 in comparatie cu anul 2012 in materie de FPS, si 9,5/10 in comparatie cu restul FPS-urilor.

14. #3134 SP
    Assassin's Creed II
    +Grafica, n-am ce spune
    +GOTY addon-urile
    +Personajul principal care evolueaza si se maturizeaza foarte repede
    +Orasele si hainele vechi(in sensul bun)
    +Soundtrack
    +Voice acting extrem de bun, mie mi-a placut foarte mult
    +Cantaretul la mandolina. M-a facut sa repet destule misiuni
    + Story-ul lung si imteresant, totusi cam repetitiv.

-Cam prea repetitive mare parte din misiuni... I just killed, what now?:-) ... oh, killing again
    - Bug-uri

Cam atat la mimusuri.
    Un 9.8\10
    Vreau sa fac platina daca tot am goty, am stat cam 4 ore sa fac ''the truth'', si mai am 3 usoare. Dupa vine the big daddy... 100 pene ma asteapta sa le caut

15. #3135 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Gothic 1 si 2 (jucate pentru a 3a oara)

+Povestea
    +Gameplay
    +Originalitate
    +Soundtracks
    +Multe addon-uri + mod-uri

-A lot of Bugs

Jocul dupa parerea mea este unul foarte bun deoarece nu m-am despliti niciodata de PC in timp ce il aveam instalat.
    NOTA: 8,5/10 din cauza bugurilor cu tona

16. #3136 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    E numai "bun" de tinut minte site-ul asta...

---------- Post added 01-03-2013 at 08:55 PM ----------

Scuzati am gresit threadul, vroiam sa il postez in "jocuri cu preturi bune".

17. #3137 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Lately.

Call Of Duty : Black Ops II

+ Gameplay
    + Grafica
    + Mason
    + Raul Menendez
    + Armele
    + Multiplayer addictive
    + Efectele tip Hollywood
    + Finalul

- Durata
    - Linear
    - Nu necesita niciun fel de tactica sau precizie
    - Story foarte incalcit

Campania a fost OK,intrucat gandindu'ma la anul trecut cand si'au dat cu firma in cap cu Modern Warfare 3,imi imaginam ca o sa fie o submediocritate sinistra. Totusi,ar fi un dezavantaj,si anume acela ca se intampla prea multe lucruri deodata,iar cele 5 ore sunt o alternanta constanta intre doua personaje,ceea ce tinde sa te faca sa pierzi firul in anumite momente. E un pac-pac continuu si haotic,intrerupt de scurte momente in care se intampla ceva neprevazut. De data asta,am vazut mai multe explozii si decoruri mai pretentioase,ceea ce mi se pare ca aduce un plus. Oarecum,am primit ceva la care nu ma asteptam. Grafica e de nota 10 (se stie),iar Multiplayer-ul e poate cea mai buna parte a acestui joc. Cu toate acestea,overall,nu e decat un alt titlu mediocru care le poarta amprenta celor de la Activision.

7.0/10

Crysis 3

+ Storyline
    + Gameplay
    + Grafica
    + Prophet cu al sau nanosuit
    + Varietate de arme
    + CELL
    + Vehiculele
    + Unele peisaje
    + Technology everywhere
    + Upgrade-urile
    + Plin de actiune
    + Un final absolut dement

- Durata
    - AI ridicol

Are o poveste destul de interesanta,dar e tot USA,e tot New York si devine deja plictisitor. Pe de alta parte,e un joc care nu are absolut nimic in comun cu shooterele de duzina,mie cel putin mereu mi s'a parut cu totul aparte aceasta serie. Lumea e impanzita de tehnologie,iar progresul e deja intr'un stadiu uimitor de avansat. Prophet mi'a placut mereu,la fel si nanosuit-ul. Actiunea e constanta,desi jocul asta e relativ lipsit de imprevizibil,iar decorurile sunt splendide. Pacat ca nu prea exista varietate. Dar in principiu,e tot mizeria aia urbana in jurul careia se invarte universul din Crysis. Finalul este spectaculos. AI-ul e de 10 ori peste Prophet,mult mai avansat,mult mai puternic,si diferite lucruri care s'au intamplat pe parcursul campaniei nu mi s'au parut deloc firesti. Totusi,exista situatii care cer putina tehnica,nu e atat de straightforward precum Black Ops II si asta e un mare plus. In MP nu m'am jucat inca.

8.5/10

Far Cry 3

+ Storyline
    + Gameplay
    + Grafica
    + Insula
    + Vaas
    + The Radio Towers
    + Outpost-urile + Fast Travel-ul
    + Hunting-ul
    + Upgrade-urile
    + Varietatea de animale
    + Zero monotonie
    + Dinamic
    + Limitarile impuse de wallet,loot rucksack etc.
    + Posibilitatea de a-l face stealth
    + Personaje memorabile
    + Vehiculele
    + Harta imensa
    + Side Quest-uri
    + Multe altele

- Extrem de ireal in unele momente
    - Loading time serios

O sa incep prin a spune ca l'am indragit pe Vaas din primu' minut. Vaas e sinistru,e un personaj cu totul si cu totul desavarsit,extrem de bine conturat. Un dement desavarsit. Am auzit cred ca de 10 ori de'a lungul campaniei celebra fraza prezenta si pe carcasa din spate a jocului. Far Cry 3 o frumusete. Nu am vazut de mult timp un joc atat de complet,atat de bine implementat,care sa aiba atat de multe libertati si sa fie atat de variat. Au existat numeroase momente in care mi'a amintit de Dead Island,probabil prin prisma peisajelor. Povestea e captivanta,iar Jason evolueaza constant. Totul e o lupta acerba pentru a-ti salva prietenii si familia,iar
    Singurele clipe in care monotonia a fost prezenta a fost atunci cand bantuiam insula pentru a activa cate-un Radio Tower. Harta e imensa,iar personajele cu care intri in contact sunt foarte interesante. Dat fiind faptul ca Far Cry 2 il jucasem pe un PC amarat si nu imi ramasese cu nimic intiparit in minte,am avut dubii cand i'am intins gagicii de la casa din Altex banii pentru joc. A meritat din plin. Mai e un aspect. Far Cry 3 reuseste sa faca o chestie pe care alte jocuri nu o fac. Poate ca nu sunt developerii suficient de inteligenti,sau habar n'am. Si anume,acela ca chiar si in conditiile in care iti doresti sa treci prin joc ca prin branza,adica sa termini povestea si gata -> NU POTI. Esti constrans sa explorezi,sa vanezi,sa activezi turnurile alea,sa faci o gramada de lucruri. Spre exemplu,cu siguranta nu rezisti cu un portofel a carui capacitate e 1000$ --> vrei mai mult. Iesi la vanatoare,ucizi 2 caprioare,iti faci portofelul mai incapator. La fel si cu rucsacul si cu numarul de gloante pe care il poate avea o arma. Trebuie si simti realmente nevoia sa vezi harta in integralitatea ei. Ce faci ? Umbli de nebun sa activezi turnurile. Fantastic. Eu nu sunt genul care sa trateze jocurile superficial,din contra,exploatez la maxim fiecare titlu de care fac rost,cu atat mai mult in cazurile in care jocul e extraordinar. Dar cei care nu sunt foarte fericiti cu ceea ce e optional in jocuri,Far Cry 3 nu ii va incanta.

La minusuri,as putea nota faptul ca unele lucruri situatii sunt duse la extrem si exista momente in care realismul lipseste cu desavarsire.

Far Cry 3 un joc foarte,foarte bun. Puneti mana pe el,indiferent daca sunteti sau nu amatorii genului.

9.5/10
    Attached Images Attached Images blackopsii_wallpaper2.jpg de93a3b77.jpg 263446.jpg 2013_crysis_3-wide.jpg vaas-montenegro-far-cry-3.jpg 1280px-far_cry_3_2012_video_game-wallpaper-1920x1080.jpg

18. #3138 SP
    God of War HD

+ Story
    + Upgrade-urile
    + Puzzles
    + Quick-time Events
    + Scene O.o
    + Finalul, exceptional
    + Complexitate (de exemplu, cand incepi nivelul vezi o usa inchisa. Trebuie sa treci prin tot nivelul doar pentru o usa, dupa urmeaza a doua )
    + Kratos

- Mici bug-uri destul de enervante...

Pentru mine a fost o experienta placuta, memorabila L-as recomanda oricarui tip de gamer, mai ales celor care nu au incercat GOW.
    Nota 10/10, chiar si cu micile probleme
    Attached Images Attached Images images.jpeg

19. #3139 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Dead Space 3 @ PS3
    +grafica(daca v-a placut grafica din DS2 , acesta nu va dezamagi )
    +Isaac
    +new necromorphs to kill
    +side-missions
    +crafting mechanic
    +cateva scene de genu ... wow
    +the voice acting
    +audio/ text logs ... te pun in the "right mood"
    +boss-ul final
    +finalul
    +co-op

-cateva scene enervante ( pentru mine spre ex : escaladarea muntilor )
    -other " boss fights " ... nu sunt cine stie ce

+/- povestea : o pun ca si "+" deoarece nu este o poveste plictisitoare si te indeamna sa joci pana la capat , insa "-" pentru simplul fapt ca mi s-a parut cea mai slaba poveste dintre cele 3 , parca puteau ceva mai mult
    +/- dodge mechanic : uneori m-a salvat insa in alte situatii mai mult m-a incurcat

Nota : 8.5/10
    Attached Images Attached Images dead-space-3-17776-1920x1080.jpg

20. #3140 SP
    Mortal Kombat

+Story , (desi e fighter, linear... a fost interesant)
    +Grafica
    +Ca s-au intors la 2D
    +Soundtrack
    +Test your might
    +Challange Tower
    +KRATOS
    +Online
    +Johnny Cage (cu el joc cel mai bine )

+/- Cam prea usor finalul... pe parcurs a fost din ce in ce mai greu, ma asteptam la ceva mai dificil...
    -Trebuie sa stai foarte mult ca sa deschizi toate Krypturile
    Buy Retail: Nu

8/10, desi la un moment dat e plictisitor.

Dead or Alive 5

+Grafica n-am ce spune, fetele personajelor sunt bine detaliate
    +Sunet, nu-s prea multe dar bune
    +Fetele, arata intr-un fel...
    +E amuzant in multe scene ale povestii

Acu' e acu'

-Prea mult hentai... de exemplu daca pierzi ti-o arata pe aia(sau ala) pe jos cu boobies o.O la vedere si personajul gafaind spre geamat
    -Tot la hentai... parca pieptul personajelor (la fete ma refer..) e facut din gelatina. Face aia 2 pasi hop hop si bidonu''
    -Online-ul, un dezastru...
    -Cam putine caractere
    -Un fighter lipsit de strategie
    -Unele trophy-uri exagerate... Stai o ora la training, sau joaca 500 de runde online ranked
    -Story scurt

Buy retail: Nu
    Un 6,5
    Doua fightere destul de diferite, mk mi-a lasat o impresie net superioara fata de DoA 5

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 157 of 177 FirstFirst ... 57 107 147 155 156 157 158 159 167 ... LastLast