Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 119 of 177 FirstFirst ... 19 69 109 117 118 119 120 121 129 169 ... LastLast
Results 2,361 to 2,380 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #2361 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Nu, dar cand dai 10 pe linie Black Ops-ului inseamna ca e primu' joc pe care il vezi si esti lasat masca.. Altfel n-ai cum nene sa ii dai 10, jocul fiind de maxim 7.
    Orice om are dreptul la o opinie si opinia lui merita respectata. De cele mai multe ori nu se intampla asta (daca zici "Halo/Gears/Uncharted/Killzone/GoW sucks" esti luat la misto, chiar daca aduci argumente). Poate lui i-a placut Black Ops. Adevarul e ca nu-mi aduc aminte sa fi comentat ceva cineva atunci cand pe acest thread Fallout 3 primea numai 10 (iar pentru un fan al genului, dar mai ales al seriei, jocul nu merita mai mult de 8-8.5, in cele mai multe cazuri merita mai putin) sau MGS4, sau Uncharted 2 si lista poate continua.

Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    am terminat si eu BO in vacanta de iarna pe PS3 si m-a impresionat foarte mult, mai ales ca pe forum majoritatea userilor aveau o parere proasta despre el. am jucat majoritatea COD-urilor (fara COD1 si COD2) dar campania SP din BO mi-a placut cel mai mult de pana acum, iar in MP timp de 6 zile, cat am avut consola, nu am avut probleme decat o zi, in rest a mers perfect si MP din BO e cu mult peste MW2. poate nu e de nota 10, dar de un 9 este sigur, nu maxim 7
    Incearca sa le joci si pe primele, sunt ieftine si vechi (necesita un PC capabil sa ruleze Office), dar mai ales bune. Alaturi de CoD 4 sunt cele mai bune jocuri ale seriei.

2. #2362 SP
    Member thegame's Avatar
    probabil am fost luat la misto ca nu prea postez aici , in fine eu i'am dat 10 jocului ca mi'a placut la nebuniee ... cheers

---------- Post added 07-01-2011 at 10:45 PM ----------

Mafia 2 @X360

Story: 10
    Gameplay: 8.5
    Grafica: 9
    Sunet: 10
    Impresie: 9
    (un joc superb nebuniee)

3. #2363 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Eu nu cred ca ai fost luat la misto ca nu prea postezi,eu cred ca ai fost luat la misto de felul in care postezi.Ma refer la faptul ca tu dai doar niste note,care nu sunt sustinute de niste argumente plauzibile,chit ca ele sunt " F*CK YEAH " sau " AWSUM!!!!1111 ".

4. #2364 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    [/COLOR]Mafia 2 @X360[/QUOTE]

Si uite asa ai mai adaugat un joc in lista jocurilor jucate

5. #2365 SP
    Member thegame's Avatar
    @consol3 erai ironic ?

6. #2366 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Borderlands@Ps3 100% Platinum fiind incluse si cele 4 DLC-uri

[+]Grafica una cartoon
    [+]Claptrap funny moments
    [+]RPG+FPS prima oara cand am jucat asa ceva
    [+]Lots of guns

[-]Dlc-ul roxxi e unul foarte greu si fara story line plictisitor in acelasi timp

Nota 8.5 jocul merita incercat

7. #2367 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Castlevania: Lords of Shadow@- 9/10

+ Gameplay /chiar daca a imprumutat tot ce e mai bun de la GoW, a facut-o cu stil /
    + Grafica /senzationala, truly shines in prima jumatate a jocului/
    + Personaje /worthy mentions pentru Patrick Stewart si Baba Yaga/
    + Inamici variati si boss fights /done right /
    + Puzzle-urile /Music Box FTW /
    + Relic powers
    + Lung /plus Trials, a caror dificultate creste gradat/
    + Finalul /apoteotic /
    + No bugs /deloc, de niciun fel/

+/- Muzica.. e ok, dar, la cat de lung e jocul, devine repetitiva destul de repede si dupa inca ceva timp chiar enervanta
    +/- Prestatia lui Robert Carlyle /din pacate, in mare parte, a interpretat rolul lui Gabriel fara prea multa pasiune. Pacat/

- Camera fixa /in contextul in care right analog stick nu e folosit la nimic - nici macar pentru dodge /

Unul dintre cele mai lungi 3rd person action-adventures pe care le-am jucat. A fost primul meu Castlevania si mi-a placut la nebunie. Poate ca producatorii au aglomerat cam multe elemente si pe unele le-au dezvoltat prea putin pe parcursul jocului /cu toate ca e foarte lung/, dar, ce mai, e foarte bun si curat executat /bug free/. Iar finalul.. a la Highlander.. si cu dracu'.. are you fckin' kidding me?!
    Attached Images Attached Images castlevania-mask.jpg

8. #2368 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    ce vorbesti acolo nene, jocul e de 10 ... ah, pardon, versiunea de xbox e de 10
    Nu cred ca se referea la versiune. Eu am jucat versiunea PC care e fara doar si poate cea mai buna (texturi bune in 1080p + abilitatea de a juca foarte simplu din mouse si tastatura), si tot nu m-a impresionat.
    Ori ca joc MW1, ori BO diferente uriase nu vad. Sunt diferente sesizabile, dar nu uriase, si vorba aia, e distanta de 3 ani intre ele.
    Singurul punct forte al jocului ramane multi-player-ul care chiar mi se pare fun, dar cam atat.
    Pana una alta ce conteaza ce zicem noi, jocul a avut incasari uriase iar asta e tot ce conteaza pentru producatori ...

9. #2369 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Medal of Honor 2010
    +grafica
    +gameplay acceptabil
    +armele bune, dar foarte putine
    +vehicule
    -ma asteptam la mai mult din partea lui
    -foarte scurt...shooter de 4 ore
    -unele texturi incurcate,buguri
    -poveste
    Online-ul nu l-am incercat inca.Ramane sa vad si acolo.
    Nota: 8.5/10.Este un joc bun ocazional, dar dupa mine este cine stie ce.Poate doar pentru fanii seriei.

10. #2370 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Need for Speed: Hot Pursuit

Jocul in sine este destul de bun cu progrese destul de mari fata de ultimul NFS.
    [+] grafica
    [+] detaliile masinilor
    [+] music player custom. M-am simtit foarte bine conducand masina pe muzica favorita.

[-] numarul masinilor. Multe masini repetate. La o categorie am gasit Zonda de 4 ori, aceleasi caracteristici (viteza, acceleratie) dar cu denumiri si culori diferite.
    [-] destul de scurta partea cu politia. Am terminat toate cursele aur si am ajuns doar la nivelul 14. A trebuit sa fac cursa de 25 secunde de 120 de ori ca sa ajung la nivelul 20
    [-] cateva buguri la partea de online.

Chiar daca s-a bagat si Criterion la joc nu se compara cu Burnout Paradise.
    Ca nota as spune 8.5 / 10. Joc recomandat fanilor seriei.

11. #2371 SP
    Member thegame's Avatar
    Assassin's Creed Brotherhood

Story : 9
    Gameplay: 8.5
    Grafica: 9
    Sunet: 10
    Impresie: 9.5 ( a mind f#ck'n game )

12. #2372 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Assassin's Creed Brotherhood - 800/1000 - 9.5/10

Fiind un fan al seriei, mi-a placut foarte mult continuarea povestii lui Ezio. Am sa citesc si cartea ca sa ma documentez mai mult asupra story-ului si astept cu nerabdare noi informatii despre AC3.

+ Gameplay si story
    + Detaliile grafice bine puse la punct
    + Combatul destul de diversificat
    + Multiplayer-ul

- Cateva bug-uri enervante
    Attached Images Attached Images assassins-creed-brotherhood-walkthrough-artwork.jpg

13. #2373 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Uncharted 2: Among Thieves 10/10

+storyline-ul (a fost la inaltime)
    +cutscenes (spectaculoase)
    +gameplay (antrenant)
    +grafica
    +poti sa folosesti abordarea stealth ()
    +decorurile, atentia la detalii
    +jurnalul lui Nathan

Per total un joc fantastic, care nu trebuie ratat, merita fiecare leu.
    Btw, ar trebuie sa poti sa arunci inapoi grenadele inamicilor (oh, well, macar poti sa tragi in ei ca sa scape grenada).

14. #2374 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by Csander View Post
    Uncharted 2: Among Thieves 10/10

+storyline-ul (a fost la inaltime)
    +cutscenes (spectaculoase)
    +gameplay (antrenant)
    +grafica
    +poti sa folosesti abordarea stealth ()
    +decorurile, atentia la detalii
    +jurnalul lui Nathan

Per total un joc fantastic, care nu trebuie ratat, merita fiecare leu.
    Btw, ar trebuie sa poti sa arunci inapoi grenadele inamicilor (oh, well, macar poti sa tragi in ei ca sa scape grenada).
    N-ai zis nimic de multyplayer frate! Te astept online, psn id jackrayden

15. #2375 SP
    Member Ares's Avatar
    metal slug (neogeo) oferta pe psn 7.99$
    + 10 la orice capitol
    - cam scurt

cele bune....

16. #2376 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Quote Originally Posted by Outblast View Post
    The Orange Box : 8,5/10

Platforma XBOX360

Excelente: ca si grafica, gameplay, sunet
    Mai putin ok:
    Anost:

Portal mai puţin ok ? WTF?! Explică te rog frumos.

Şi da, gusturile se discută. Altminteri, ştiinţa numită estetică ar fi vorbă goală - şi nu e. Doar gusturile �n materie de culori şi de alimente (deci �n chestiuni mărunte, uşurele) nu se discută.

17. #2377 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Corect. Gusturile se discuta intotdeauna. Marea vorba "de gustibus..." e inventata de un naparstoc.

18. #2378 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Orice om are dreptul la o opinie si opinia lui merita respectata. De cele mai multe ori nu se intampla asta (daca zici "Halo/Gears/Uncharted/Killzone/GoW sucks" esti luat la misto, chiar daca aduci argumente). Poate lui i-a placut Black Ops. Adevarul e ca nu-mi aduc aminte sa fi comentat ceva cineva atunci cand pe acest thread Fallout 3 primea numai 10 (iar pentru un fan al genului, dar mai ales al seriei, jocul nu merita mai mult de 8-8.5, in cele mai multe cazuri merita mai putin) sau MGS4, sau Uncharted 2 si lista poate continua.

Incearca sa le joci si pe primele, sunt ieftine si vechi (necesita un PC capabil sa ruleze Office), dar mai ales bune. Alaturi de CoD 4 sunt cele mai bune jocuri ale seriei.
    Subscriu primele jocuri din serie sunt si cele mai frumoase

19. #2379 SP
    Junior Member efix's Avatar
    God Of War 1 9/10

+Poveste
    +Game Play
    +Comobo.uri
    +Magiile
    +Sfarsitul
    +Personalitatea lui Kratos

-Uneori este extrem de enervant

20. #2380 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Assassin's Creed 2 - PS3 - 100% Platinum

Un joc bun dar nu prezinta ceva deosebit, am fost foarte dezamagit de personaje aproximativ toate fiind fara "suflet".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 119 of 177 FirstFirst ... 19 69 109 117 118 119 120 121 129 169 ... LastLast