FALLOUT3![]()
+Storyline
+V.A.T.S
+Pip-Boy 2000
+Atmosfera din joc
+Dogmeat,Fawks
+Bobbleheads
+ etc
-3rd Person
-Unele dialoguri
Nota 10 cu felicitari! Un joc FENOMENAL!
FALLOUT3![]()
+Storyline
+V.A.T.S
+Pip-Boy 2000
+Atmosfera din joc
+Dogmeat,Fawks
+Bobbleheads
+ etc
-3rd Person
-Unele dialoguri
Nota 10 cu felicitari! Un joc FENOMENAL!
Assasins Creed 2 ps3
sincer primu nu ma atras deloc dar asta mia placut la nebunie,orasele,personajele,upgrade-urile,voice-actingul,grafica
au fost surprinzator de bune.Am ramas placut impresionat
Mai un singur lucru ramane de facut......PLATINUM TROPHY HERE I COME![]()
Uncharted 2: Among Thieves -
+grafica: absolut superba, de la cele mai mici detalii pana la imaginile panoramice care te lasa speechless
+povestea si cinematics: atat joc cat si film
+foarte multa actiune, plin de explozii si WTF moments
+diversitatea loculilor si a misiunilor (imi place ca in fiecare zona e o misiune specifica, gen trenul, elicopterul etc.)
+elemente de joc platform/puzzle: nu devine niciodata plictisitor sa te tot cateri si sa rezolvi puzzleuri
+dialogurile si umorul de calitate, la unele faze stai un moment doar ca sa razi
+mai multe arme si mai multi inamici diferiti fata de primul Uncharted
+personajele, in special Nathan si Chloe (Don't know about Nate, but I already miss her ass.)
+fizica: e mai bine ca au folosit engineul Havok
+muzica si sunete: main themeul imi place foarte mult, dar in-game totul e cum trebuie, specific acelor zone, fac atmosfera
+si altele si altele si altele, daca l-ati jucati stiti deja cat de bun este acest joc si daca nu l-ati jucat, ce mai asteptati, e evident ca e un must-play
Nota: 10/10
"Game of the Year" awards meritate pe deplin.![]()
Corect, corect. Au reusit din prima sa faca multiplayerul cum trebuie. Harnici baietii de la Naughty Dog. lol
Naruto Shippuden:Akatsuki Rising-4 februarie(8 dimineata)-4februarie(pe la 6 seara)Am incarcat Psp-ul de 2 ori.
Nota:8/10
World of Warcraft @ PC (logic)
Am revenit la clasice!
Nota cu siguranta o stiti deja!
Abia astept sa apara Cataclysm!
Dante`s Inferno cumparat de la Gameshop la ora 12:30 trecut la ora 20:30
Nota mea pentru acest joc care nu m-a lasat sa ies din casa o zi intreaga este A+
Povestea este de nota 10![]()
Pe RonanN1![]()
Eu nu ma joc Dante's Inferno (am trecut ieri prima misiune). Mă joc Mushihime-sama ****ri 1.5 (虫姫さまふたり) - că am stat după el 60 DE ZILE! Apoi Bioshock 2 (care trebuie să ajungă peste c�teva zile) și tarziiiiiu...Dante's Inferno.
Mai am și Army of Two 40 day și Bayonetta...
...cu treabă bună le rezolv pe toate![]()
Pentru mine Mushihime-sama ****ri 1.5 (虫姫さまふたり) > All.
C�nd ajungi să joci genul tău preferat de jocuri odată...la xxx ani...restul mai pot aștepta.
Game on!
Assassins Creed II
Nota : 10+
GamerScore : 1000<-->1000
+pentru tot jocul , incepand cu grafica pana la musika![]()
I Just Love This Game![]()
Topatoi @ PS3 100%
6/10
Un joc destul de frumusel...campania cam scurta si te cam lasa cu ochii in soare dar merge la plictiseala si 2 gold + 2 silver trofee care se fac usor
+ arcade mode ...la multe nivele s-au inspirat din Kreedz ( counter - strike )
+ level design-ul din arcade aduce aminte cu portal
- campania foarte scurta ( 7 misiuni )
- te lasa cu ochii in soare
@
A doua dificultate, terminat in 10 ore.
+sistemul de upgrade
+relics, unele sunt destul de ajutatoare
+luptele cu bosi si schemele de executie destul de bune
+genul de sfarsit pe gustul meu, posibil sa aiba si un al doilea
-extrem de monoton, aceiasi arhitectura tot jocul
-extrem de linear
-grafica foarte proasta
-extrem de idiot gandit in unele momente plus cateva buguri
-puzzle-uri putine la numar si extrem de usoare, nici nu cred ca merita sa fie numite ''puzzle''
Pentru mine reprezinta cea mai mare dezamagire a anului, credeam ca vom avea si noi peun joc care sa se apropie de God of War dar am ajuns la concluzia ca nu merita sa il jignesc comparandu-l cu Dante's Inferno.
NOTA: 6.5
Bookmarks