Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 177 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 138 ... LastLast
Results 1,741 to 1,760 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #1741 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Battlefield : Bad Company 2
    -Platinum-

Clar, cel mai bun joc multiplayer pana acum din 2010 !
    Campania in schimb a fost slaba !

9.
    Attached Images Attached Images 32beb9ec9f7bb1009606c267a816d70e80c7341a.png

2. #1742 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Final Fantasy XIII - Ps3
    39 : 26 : 16

Cam linear jocul dar mai spre sfarsit iti vei da seama ca la plusurile pe care le are nu merita catalagot numai dupa un singur lucru rau.

3. #1743 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    Call of Duty Classic (Platinum)
    + Fun.
    + Music in game.
    + Trophies.
    - A fost grea misiunea cu camionul pe veteran.
    - Multiplayer,nu joaca nimeni

4. #1744 SP
    Senior Member boga's Avatar
    God of War 3 - terminat pe God /Normal/ in ~12 ore cu 52% din Trofee /nu m-am uitat pana la sfarsit la cerintele fiecarui trofeu /

La capitolu plusuri cred ca intra urmatoarele /in ordinea numerelor de pe tricou/ -> poveste, grafica, personaje, sunet, gameplay, realizare tehnica. Minusuri sunt mici si putine si nu prea merita mentionate /inca sunt uimit ca in tot jocu nu am intalnit decat un singur bug/.

Armele puteau avea o varietate mai mare, iar puzzle-urile puteau fi o idee mai dificile /Darksiders comes to mind/, dar, per total, io ii dau nota 9.5 /10 ramane momentan doar pentru MGS4 IMHO /. Nota 10 pentru trilogie si nota 11 pentru producatori. One of the best games out there.
    Attached Images Attached Images kratos-gow-iii.jpg

5. #1745 SP
    Junior Member roberto28's Avatar
    Battlefield Bad Company (PS3/Hard) - 32%

+Story
    +Gameplay
    +Sound
    +Weapons
    +Vehicles
    +Multiplayer

-Tinta AI sare pe tine = aim
    -Heal (nu e auto-regeneration ca in BC2)

Nota finala: 9

6. #1746 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Warhammer 40.000 Dawn Of War II Chaos Rising @ PC 10/10

+storyline
    +sunetu
    +armele
    +armurile
    +Cyrus
    +MP-ul :X
    +The Eldars
    +The Tyranids

7. #1747 SP
    360
    Junior Member 360's Avatar
    Bioshock 2 Xbox360 9/10

+story
    +sunet
    +feeling
    +endings

-efectul armelor este cam asemanator cu tot cu upgrades
    -repetitiv pe alocuri

8. #1748 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    God of War III

10/10

Cel mai complex joc pe care am avut ocazia sa il termin

+ Povestea

+ Personajele

+ Dialogurile

+ Coloana sonora

+ Pandora

+ Zei... muuuulti zei.

+ Sange

+ Armele

+ Grafica

- ???

9. #1749 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    @muthu raoul....inteleg sa spui ca un RPG este un joc complex ( final fantasy sau demon souls sau dragon age...sau alt joc)....dar de la asta la a spune ca GOW este "cel mai complex joc pe care ai avut ocazia sa il termin"...ori ai jucat foarte putine jocuri...ori ai cam gresit exprimarea.....sincer ...ce ti se pare asa complex in GOW? (am jucat si eu seriile ....joc palaria din toate punctele de vedere.....dar nu...complexe)...sper sa nu iei acest post ca o ofensa asupra ta....este doar opinia mea....si chiar as astepta un raspuns din partea ta cu referire la complexitatea lui Gow....peace

10. #1750 SP
    Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    @muthu raoul....inteleg sa spui ca un RPG este un joc complex ( final fantasy sau demon souls sau dragon age...sau alt joc)....dar de la asta la a spune ca GOW este "cel mai complex joc pe care ai avut ocazia sa il termin"...ori ai jucat foarte putine jocuri...ori ai cam gresit exprimarea.....sincer ...ce ti se pare asa complex in GOW? (am jucat si eu seriile ....joc palaria din toate punctele de vedere.....dar nu...complexe)...sper sa nu iei acest post ca o ofensa asupra ta....este doar opinia mea....si chiar as astepta un raspuns din partea ta cu referire la complexitatea lui Gow....peace
    Da, am jucat 2 jocuri in toata viata mea... asta si Super Mario Bros. Nu am scris ca este cel mai bun joc din punctul de vedere al graficii fiindca Super Mario Bros e superior. <Postul acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare>
    Iti raspund cu o intrebare: Tie trebuie sa iti dau explicatii?
    Nu sunt ofensat

11. #1751 SP
    Banned Uzzy's Avatar
    pai daca si gow e complex eu sunt 50 centz, tin minte cand jucam gow pe un ps2 vechi si era chiar usor si simplu, chiar ma plictiseam la un moment dat, chiar in ultimii ani din pacate jocurile se fac din ce in ce mai usoare...

12. #1752 SP
    OK... nu e complex... fie cum vreti voi... fie "My Little Pony" cu putin sange... din punctul meu de vedere jocul este complex si asta conteaza.

13. #1753 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    Orice tip de joc poate fi un joc complex, nu doar RPG-urile. Dragon Age Origins este atat de complex incat era sa adorm la el (de mai multe ori).

Quote Originally Posted by Uzzy View Post
    pai daca si gow e complex eu sunt 50 centz, tin minte cand jucam gow pe un ps2 vechi si era chiar usor si simplu, chiar ma plictiseam la un moment dat, chiar in ultimii ani din pacate jocurile se fac din ce in ce mai usoare...
    Welcome back Mafioso, we missed you.

14. #1754 SP
    Member yoyokid's Avatar
    " Cel mai complex joc pe care am avut ocazia sa il termin " - Prin " il termin " cred ca se referea la el.Pardon.Nu cred , sunt sigur.De ce trebuie sa reactionati asa la parerea cuiva ( nu toti... )?Daca pt. el a fost " Cel mai complex joc pe care a avut ocazia sa il termine " , conteaza ca nu e asa si pt. altii ? Nup.Stiu ca o sa-mi fie sters postu si chiar sper sa fie , dar nu puteam sa nu-mi spun parerea despre atitudinea voastra.

15. #1755 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu il critica nimeni, dar sa spui ca GoW 3 e complex e ca si cum ai spune ca UT3 are o poveste buna...
    Ma rog, am exagerat, dar se intelege ce am vrut sa spun.

@Laurentiu: Daca n-ai terminat Dragon Age, atunci ai pierdut unul dintre cele mai bune jocuri ale anului trecut.

16. #1756 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Hai sa revenim la topic, ok ?

Indigo Prophecy (Fahrenheit)

+final multiplu (3)
    +personaje memorabile
    +originalitate
    +povestea la inceput
    +grafica bine detaliata pentru varsta ei

-control jenant din tastatura
    -nu este compatibil cu gamapadul xbox360
    -povestea la sfarsit
    -durata scurta de joc (sub 9 ore)

NOTA:9/10.

17. #1757 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post

@Laurentiu: Daca n-ai terminat Dragon Age, atunci ai pierdut unul dintre cele mai bune jocuri ale anului trecut.
    Poate nu i-a placut

18. #1758 SP
    Junior Member roberto28's Avatar
    Battlefield Bad Company 2 - 43%

+Story
    +Gameplay
    +Sound
    +Weapons
    +Vehicles
    +Multiplayer

-Bugs & glitches (nu foarte multe)

Nota: 10

PS: Bad Company 3 -> Alaska

19. #1759 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Bioshock 2 - Platinum

+Subject Delta, un personaj interesant
    +povestea, nu a fost incurcata ca in primul
    +dual-wield firepower
    +Big Sister, o aditie foarte buna pentru joc
    +multiplayer-ul, cand merge si nu da erori e addictive rau, azi am prins un party care nu s-a deconectat vreo 2 ore jumate de joc
    +arme, plasmids, tonics noi
    +o infinitate de moduri in care poate fi abordata fiecare situatie
    +inamici noi

-nu e feeling-ul de Big Daddy, sorry
    -aceeasi grafica
    -multiplayer-ul, cand nu merge si stai o ora sa gaseasca un party e un cosmar

Nota: 9/10

PS: Nu inteleg de ce aproape nimeni nu foloseste Insect Swarm, e cea mai tare plasmida din online. Nail Gun(+damage upgrade)+Insect Swarm+Big Game Hunter is pwn!

20. #1760 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Dirt 2 Platinum

+Cars
    +Traseele
    +Rally & RallyCross
    +Grafica
    +Sunet
    +Eventul Colin McRae
    +Mi-au placut mult trofeele (funny)
    +/- Multiplayer - Foarte tare, dar devine foarte idiot cand vrei sa te joci cu prietenii online si nu pe private
    -Tufisurile de beton m***** ma-sii ca am pierdut multe curse din cauza lor

P.S Am uitat de nota -> 9

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 177 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 138 ... LastLast