Am primit jocul. Plasma Cutter-ul ala e o semi-porcarie si pe deasupra nici nu imi functioneaza led-urile la el.![]()
In rest CE-ul e super, abia astept sa ajung diseara acasa sa ma infig in el.
LE @Tekken: LOL, ma gandeam eu.![]()
Corect, are nevoie de două baterii mici tip AAA, desfaci capacul de pe m�ner și pac, magie![]()
De la Khan. Alea 2 CE-uri de care spunea cu o pagina in urma. Una a ajuns la Graft si una la mine. Initial l-am vrut pt 360, dar merge si pe PS3.
Deathstrike , clipul acela se pare ca nu mai functioneaza, ... l-au urcat iar:
As vrea sa-l intalnesc pe comentatorul acestui review JALNIC;n-am suportat sa-l urmaresc pana la sfarsit,pentru ca e foarte ironic.S-a legat de voice acting care mie mi se pare perfect.Pe scurt:is chiar patetici astia de la ''ZondaIT''
Auzi tu la ala care comenteaza, cica: "povestea din primul Dead Space nu se termina prea bine, iubita lui Isaac Clarke MOARE LA FINALUL NARATIUNII" Huo!! Documentati-va ba mai bine inainte sa va apucati sa faceti review-uri la jocuri. Era moarta cu mult inainte de finalul primului joc. Va faceti de c***t!
Anyways, review-ul e jalnic, n-am rezistat sa ma uit mai mult de 3 min.![]()
Dr. Pepper Promo : Ammo / 1000 Cr / MP Skins
Tocmai am verificat si merge, am luat 1000 de credite, desi nu am jocul si nu-mi dau seama daca sunt mult/putin..but yeah
Dead Space 2: Severed is an expansion pack for the blockbuster Dead Space 2 that includes two standalone chapters in the single-player campaign and sees the return of two characters from Dead Space Extraction, Gabe Weller and Lexine Murdock. Players will take control of Gabe, who's stationed on the Sprawl as a security guard. Severed's stories run parallel to Isaac Clarke's story in Dead Space 2.
Am "finalizat" si eu pe survivalist in weekend si la 3 minute dupa credite am dat "new game@zealot dif".
1st run: 14 ore 21 min
Ce ti-e cu astia mai batrani care nu pot termina un joc in 3 ore... Da' macar incercam.
cel mai atractiv costum costum din punct de vedere vizual al seriei(includem si prima parte): "bloody vintage suit" = OMFG!!!![]()
Zealot=iti permite DOAR 3 salvari pe durata intregului joc,NO CHECKPOINTS,necromorphi uber strong.This is just mind suicide,adica necesita sa ai ''nervi nano''.Mult noroc pentru cei care se aventureaza pe zealot!
Bookmarks