Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 69 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast
Results 421 to 440 of 1379

Thread: Red Dead Redemption

1. #421 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    PS3 version gamers, reveniti cu niste detalii? Chiar asa rau se comporta jocul pe PS3?
    UP

2. #422 SP
    Member viezure's Avatar
    Citeste pe forumuri straine, se comporta foarte bine pe PS3.

3. #423 SP
    Member griever666's Avatar
    Boga + Cristache = very very n00bs!
    N-am intrat inca in MP, ma chinui la single. Varianta PS3 e ok, doar ca e cam low res, imaginea e suficient de clara, numai ca se simte la aliasing, e cam nasol, dar se vede mai ales in cutscenes, in timpul jocului mai putin...bine avand in vedere cat e de misto jocul uiti de problemele astea dupa primele 10 min...
    Buguri n-am intalnit pe PS3 deloc, am vreo 5 ore de joc.
    Faza cu auto-aim-ul in MP e cam stupida, chiar si pe normal, cand apesi L2 sa pregatesti arma, tinteste automat pe inamic, 1-2s, cam penibil daca e asa si-n MP...dar in sfarsit, ii astept pe cei 2 n00bi si facem o partida together

4. #424 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by griever666 View Post
    N-am intrat inca in MP, ma chinui la single. Varianta PS3 e ok, doar ca e cam low res, imaginea e suficient de clara, numai ca se simte la aliasing, e cam nasol, dar se vede mai ales in cutscenes, in timpul jocului mai putin...bine avand in vedere cat e de misto jocul uiti de problemele astea dupa primele 10 min...
    Faza cu auto-aim-ul in MP e cam stupida, chiar si pe normal, cand apesi L2 sa pregatesti arma, tinteste automat pe inamic, 1-2s, cam penibil daca e asa si-n MP...dar in sfarsit, ii astept pe cei 2 n00bi si facem o partida together
    Ooo, nooby booby Inteleg ca ai jefuit un cetatean respectabil din noua ta tara de rezidenta /au dat la stiri/ si ai luat jocul Hai ca ma chinui sa termin campania pana in weekend dupa care tragem tare pe MP

Sper sa ia si fax jocul, sa-l fac sa ma fugareasca si sa ii las un manunchi de dinamita in spate

PS: Tu ai intalnit mistreti pana acum? Si eu tot vreo 5 ore de jucat am si inca n-am gasit

5. #425 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    incearca in padure, mistreti. daca ai deblocat partea din dreapta sus, du-te acolo, unde e zapada

6. #426 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Mi s-a parut mie sau seamana vocea lui Bill cu cea a lui Ray din Call of Juarez?

7. #427 SP
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Ooo, nooby booby Inteleg ca ai jefuit un cetatean respectabil din noua ta tara de rezidenta /au dat la stiri/ si ai luat jocul Hai ca ma chinui sa termin campania pana in weekend dupa care tragem tare pe MP

Sper sa ia si fax jocul, sa-l fac sa ma fugareasca si sa ii las un manunchi de dinamita in spate

PS: Tu ai intalnit mistreti pana acum? Si eu tot vreo 5 ore de jucat am si inca n-am gasit
    No mistretzs so far

8. #428 SP
    Member viezure's Avatar
    Intrebare de noob: daca cumpar jocul zona 1, voi putea juca multiplayer cu orice jucatori (care au si zona 2)? Sau zona conteaza doar la dlc-uri?

9. #429 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Cred ca merge...adica nu vad de ce ar fi diferit de alte jocuri

10. #430 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Primele impresii dupa 2-3 ore de joc: Jocul este excelent dar poker-ul m-a captivat(am petrecut vreo 2 ore la el, pe langa cele 3 facand misiuni). Overall: Hell yeah!

11. #431 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Intradevar un joc superb .abia miam facut timp sa scriu aici ceva .ma apuc iar de el cred ca in noaptea asta nu mai dorm

12. #432 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Se poate juca poker online in joc?

13. #433 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by DarkRazvan View Post
    Se poate juca poker online in joc?
    Nu

14. #434 SP
    Member muski's Avatar
    Griever sper ca nu ma uitati si pe mine o sa iau si eu jocul! Rusinica - Rusinica

15. #435 SP
    Quote Originally Posted by muski View Post
    Griever sper ca nu ma uitati si pe mine o sa iau si eu jocul! Rusinica - Rusinica
    Cum sa te uitam, my friend? Numai la tine ne gandim...cand o sa incepi tu jocul si o sa ajungi level 50 or sa inceapa astia sa reseteze level-urile! lol
    Da man, ne vedem calare zi-ne cand il ai, oricum cred ca merg echipe de 8 acum, deci e destul loc pentru tot ROCG-ul si inca cativa
    Da' unde e Faxiu? El nu si-l ia?

16. #436 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    cei care s eplang de auto-aim, va astept la o partida de hardcore acolo nu ai suport auto-aim deloc

17. #437 SP
    Member cristian77's Avatar
    Da' unde e Faxiu? El nu si-l ia?
    Da-i pace,cred ca-i prin concediu undeva,nu mai insista ca iar se supara prin joc si arunca cu dinamita dupa noi

Muski a zis ca-l ia cand ajunge la 50 de roni jocul

18. #438 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    UP
    Se comporta excelent jocul pe platforma amintita. Nu te mai lua dupa zvonuri si rautati gratuite. Ia jocul si vei fi foarte multumit. Este unul dintre cele mai frumoase open world to date PUNCT! Atmosfera de wild west e incredibila - ajutata foarte mult de grafica si artwork.

19. #439 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Are si grizzly?

20. #440 SP
    Member collector's Avatar
    Face-Off: Red Dead Redemption | DigitalFoundry
    ptr cei care vroiau ^ aici o analiza destul de buna .

^da , are si ursi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 69 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks