UP
Printable View
Citeste pe forumuri straine, se comporta foarte bine pe PS3.
Boga + Cristache = very very n00bs!
N-am intrat inca in MP, ma chinui la single. Varianta PS3 e ok, doar ca e cam low res, imaginea e suficient de clara, numai ca se simte la aliasing, e cam nasol, dar se vede mai ales in cutscenes, in timpul jocului mai putin...bine avand in vedere cat e de misto jocul uiti de problemele astea dupa primele 10 min...
Buguri n-am intalnit pe PS3 deloc, am vreo 5 ore de joc.
Faza cu auto-aim-ul in MP e cam stupida, chiar si pe normal, cand apesi L2 sa pregatesti arma, tinteste automat pe inamic, 1-2s, cam penibil daca e asa si-n MP...dar in sfarsit, ii astept pe cei 2 n00bi si facem o partida together ;)
Ooo, nooby booby >:D< Inteleg ca ai jefuit un cetatean respectabil din noua ta tara de rezidenta /au dat la stiri/ si ai luat jocul ;) Hai ca ma chinui sa termin campania pana in weekend dupa care tragem tare pe MP :D
Sper sa ia si fax jocul, sa-l fac sa ma fugareasca si sa ii las un manunchi de dinamita in spate >:)
PS: Tu ai intalnit mistreti pana acum? Si eu tot vreo 5 ore de jucat am si inca n-am gasit :(
incearca in padure, mistreti. daca ai deblocat partea din dreapta sus, du-te acolo, unde e zapada
Mi s-a parut mie sau seamana vocea lui Bill cu cea a lui Ray din Call of Juarez?
Intrebare de noob: daca cumpar jocul zona 1, voi putea juca multiplayer cu orice jucatori (care au si zona 2)? Sau zona conteaza doar la dlc-uri?
Cred ca merge...adica nu vad de ce ar fi diferit de alte jocuri:D
Primele impresii dupa 2-3 ore de joc: Jocul este excelent dar poker-ul m-a captivat(am petrecut vreo 2 ore la el, pe langa cele 3 facand misiuni). Overall: Hell yeah!:rulez:
Intradevar un joc superb .abia miam facut timp sa scriu aici ceva .ma apuc iar de el cred ca in noaptea asta nu mai dorm :D
Se poate juca poker online in joc?
Griever sper ca nu ma uitati si pe mine o sa iau si eu jocul! Rusinica - Rusinica
Cum sa te uitam, my friend? Numai la tine ne gandim...cand o sa incepi tu jocul si o sa ajungi level 50 or sa inceapa astia sa reseteze level-urile! lol
Da man, ne vedem calare :P zi-ne cand il ai, oricum cred ca merg echipe de 8 acum, deci e destul loc pentru tot ROCG-ul si inca cativa ;)
Da' unde e Faxiu? El nu si-l ia?
Se comporta excelent jocul pe platforma amintita. Nu te mai lua dupa zvonuri si rautati gratuite. Ia jocul si vei fi foarte multumit. Este unul dintre cele mai frumoase open world to date PUNCT! Atmosfera de wild west e incredibila - ajutata foarte mult de grafica si artwork.
Are si grizzly?
Face-Off: Red Dead Redemption | DigitalFoundry
ptr cei care vroiau ^ aici o analiza destul de buna .
^da , are si ursi :)